abilerine benzemiş ufaklık
ya arkadaslar bu honda 125r nassı ses cıkarıyo yada eskısı yanı nasıl ses cıkarıyo bı mjda bana atıl bıde ses olduysa alırım valla bende yamaha 125 var sesten olmuyo
yaa şu motorun 250 sini yapsalar ne olcak..ya 13 hp ya 110 hp olmaz böle bi mantık bence..
ne kadar hızlı gittiğini ancak fren yapınca anlarsın..:cat:
honda gerçek ten motorda zirve bana göreee
YAŞAM HIZ! HAYAT HIZ! ÖLÜM HIZ!
HONDA FAN ..!
Bence gerçek zirve Mondial'dir arkadaşlar. Ne Honda'sı.. Saygılar...
Tabii ki Honda'dır yahu...
[b]Yaşasın motosiklet kardeşliği. Sevelim, sevilelim, bu dünya kimseye kalmaz. Anneciğim, kardeşim ve gt250R sizleri ölene dek seveceğim... __No Women, Yes Vodka...:wiinkk:[/b]
[COLOR="Red"][B]Hayallerinizin peşinden gidin. Gitmiyorsanız, gidenlere mâni olmayın.[/B][/COLOR]
insallahh 5.600 falan oluryaaa
abi hiç iyi olmamış keşke sinyaller arka stop un içinde olsun bi iyi tarafı ön far lar süper yani arka stop un içinde olsa sinyaller daha bi iyi olurdu bence yinede HONDA ya teşekkürler
2006 dan daha kötü olmuş bence
harika olmus ya ben bu gece yatamam cıkarsa ınsalla honda innovayı satıp 2007 cbr alcam Allah kızmet ederse
Buna biraz kalın lastik takma imkanımız var mı?Yoksa bütün karizma çiziliyo
ben bayıldım harika olmuş ama lastikler l lh
ibrahimsabah
Yahu güzel duruoda ne bileyim biraz daha kas ekleselerdi daha iyi dururdu.
RiDe-FoR-LiBeRtY
[no for another things]
eskisinden cok daha güzel olmuş kesinlikle ama bakalım fiyat ne olacak
Ride your way
Farları ve boyası dışında her şey aynı... Ama bu makyaj daha çekici hale getirmiş... Üstelik bakışları süper... Dikiz aynasında 600 ya da 1000 gibi gözükebilir ilk anda...
"It is better to deserve honors and not have them than to have them and not deserve them."
Selam arkadaşlar,
3 ay once almis oldugum aprillia rs125 2006 model beyaz renk motorumu satmak istiyorum, sadece 1000 km de ve hicbir kazasi yada sorunu yok. İlgilenenler lutfen bana hasanavcibasi@yahoo.com dan mail atsınlar...
Tesekkurler
çoooook merak ettim satma nedenini... benim 125 ile deiştirirmsn
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)