tekerleri hariç number one
sabır sabır sabır taşı olmuyalımda 5 ayı gözden çıkarcaz gibi allam yaa
aşık oldum ama ben binemem galiba boy 1.82 kiloda var sizcede garip durmazmı
abicim hondanın fabrikasında 1000 küsür tane mühendis çalışıyo japonun bi bildiği var heralde ince yapmış tekeri 200 kadranda süper sport olduğu içindir (bence) iyiki bu zamana kadar almamışım alınca bu farlara napcam diye düşünüyodum süper olmuş
önden görüntü süper abilerini andırıo ama lastikler niye bu kadar ince yapmışlar özellikle arka de arka lastik biras daha kalın olmalıydı......
YAMAHA FACTORY TEAM & YAMAHA YZR M1
Offf 7 ay gibi bi zaman bekleyemezdim motorsuz napalım bizde elimizdeki repsolle avunucaz ama hedefimiz bundan sonra büyük inş...
İlk kez motor alacaklara kesinlikle tavsiyem...
Gerçekten harika...
abi süper ama fiyatı biraz abartılı yaaa
Guzel olmuş bole ama hala cok sıska ve ufak yahu
@maddog
sürüş daha dengeli olur wirajlara yatma derecen artar
hızdan biras düşer motor 10km ciwarı azcık da benzin sarfiyatı artar
zaten sınıfının en ekonomik benzin tüketimine sahip motor
çok şükür kurtulduk heryer de repsol görmekten,olanlar alınmasın ama hiç hoş değil repsoller....
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
süperrrrrrrrrrrrrrrrr valla honda the of deams
süperrrrrrrrrrrrrrrrr valla honda the of deams
rooster20 sen yanlışsın yokuş aşağıya 169 kmh
Asıl bu görev sana bahşedilmiş gibi bir izlenim bırakıyorsun arkadaşım?
Sevgili Repsolcü arkadaşım şu CBR 125 ile CBR 1000 RR'ının önünde gülerek (hatta abart kahkaha at) bir kaç fotoğraf çekil foruma koyda gözümüz gönlümüz motosiklet görsün. Yazmışsın ya imzana birşeyler??? Binlerce kişinin okuduğu bir foruma yazarken ''Gülerken Gülünecek'' duruma düşme diye benden bir öneri sadece... Hadi bekliyoruz Fotoğrafları.
Ayrıca Sen 125 CC kategorisini ve CBR 125 i takip etmeye devam et. Merak etme ben forumun benim icin yararlı bölümlerini yeterince takip edip okuyor bilgimi tazeliyorum icini rahat tut. Teorici değil tecrübeli motorculara katılman ümidi ile ilk motorun olan CBR 125R'ını al güle güle kazasız belasız sür şimdiden hayırlı uğurlu olsun.
selamlar, cbr125r almayı düşünüyordum, sanırım bu düşüncemi biraz daha erteleyeceğim. bence makine çok hoş olmuş, beklemeye değer...
kafa grenajı dışında neresini değişmişler. yapsalardı ya hyosung gt125r gibi çift silindir heybetli bir motor.
eskisinden güzel olduğu kesin iyide olmuş bole yaptıkları
Ride your way
ates arkadaşım sen tecrübeden bahsediyosun da, kime ve neye göre? kullanım bakımından diyosan ALLAH'ın dağında yaşayan krosuda motor kullanmayı çook iyi biliyor, eğer motosiklet bilgisinden bahsediyosan, yukarıda kendi ellerinle yazdığın cümleye tekrar bi gözatmanı tavsiye ederim!!! bu makineyi resmen çocuk motoru yerine koydun
böyle bi cümle kullandığına göre demekki motosiklet konusunda baya bi tecrübelisin
ayrıca, 1000rr repsolla fotoğraflarımı istiyosan ekle beni listene de gösterim sana repsolla sürücünün mükemmel uyumunu
çok güzel olmuş yauuuuuuuuuuuu
:bounce: [COLOR="Blue"][B][U]HIZIMA KAPILMA[/U][/B][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)