25 kelime ile harika.....
25 kelime ile harika.....
[B][I][COLOR="DarkRed"]aRamızdaki Tek Fark Şanzuman!. Sen: 6 viteS, 5 iLeri, 1 Geri.
ßen iSe: 5 Vites,5 iLeri.[/COLOR][/I][/B] [COLOR="Black"][B]Saadettin KartoğuLLarı Sado.. O Rh (-)[/B][/COLOR]
tasarım benim çok hoşuma gitti dogrusu.
Drift Religion
makina gerçekten mükemmel olmuş... bence o eski durağan halinden en sonunda kurtuldu ama benim bi sorum var bu makyajlı hali henüz türkiyeye gelmedi... acaba geliş tarihini bilen var ve bunu iletirse sevinirim
ahh bi bilsek kimseden ses yok gelse de alsak güzel olucak eskisinin farları bi acayip hiç yakışmıyo sözde yenisi güzel ama onu da gören bilen yok
:bestmt:
Dehşet . 2008 model dimi bu ?
arkadaslar Bu Motosiklet Türkiye'de Var Mı Ya Da Ne Zaman Geliyo ?
Konu 2006 da açılmış yıl oldu 2009 motor hala ortalıklarda yok bnce bize vermicekler bunu...Siz eski kasyla takılın diolar...
' [B][U]2011[/U][/B]
..Loading.. ::157::
ya ama kadrannın ordaki debriyaj teli çok kötü duruo onu düzeltmenin bi yolu yok mu
bu cbrlar Türkiyede yok gelmiycek bunlar sadece eski kasa cbrlara bu yeni modellerin renkleri uygulanacak kasalar eski olacak yani makyajlar bize değil cavura yarayacak bu arada ben de cbr125istiyom
Ey ana eğer oğlun bir asuman aşkına tutulmuşsa bırak uçsun...
Bu kasa Türkiye'ye gelecek ama firmaların ellerindeki stokları bitirmesi gerekiyormuş.2009 Motoplus fuarındaki Honda Satış Sorumlusu'nun yalanıcısıyım
:rendeer:Eskişehir Enduro:rendeer:
aralık gibi showroomlarda
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
Ya biz 2010 girioruz daha 2007 model bize yenimi gelio bu nası iş yaa !!!
[B][COLOR="DarkRed"]TEK FARKIMIZ TÜRK OLMAMIZ. YA TAM SUSTURURUZ.YADA KAN KUSTURURUZ![/COLOR][/B]
ya bu resimlerde sorun var tekrar yükleyebilir yada bu fotoların bulunduğu sitenin linkini verebilirmisin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)