ha ha gülerim sana
hondanın üstüne motor varmı
ha ha gülerim sana
hondanın üstüne motor varmı
bence süper ama 125 cc beni tatmin etmez.en aşağı 600 cc almam lazım :(
iyi makyajlamışlar valla :D
gercekten güzel fiyatı bellimi?
yaaa motor bı garıp geldı sankı normalden fazla bı sey yok
LORD OF THE WAR
paylaşım için sağol gerçekten harika olmuş.Emeğine sağlık
ve arkadaslar bıraz once fethıye kıvrak motordan (honda bayıı) telefon geldı cbr215r ın yanı kasaları ıle ılgılı mayıs 2008 de gelcekmıs yanı kasalar bunula ılgılı bırsuru soylentı vardı umarım bu son olur ,gecen gun satıs temsılcısı ıle gorusmustum oda honda ya maıl atmıstı bugun cevap gelmıs honda ana merkezden fuarda yokmus mayıs ayında satıs baslıyacakmıs yenı kasa ne zaman gelcek dıe dusunen haberı olsun
carpe diem
bıde su aletı bıraz buyutseler tam olucak
bır kursun kaleme benzer hayat tek eksıgı sılgıdır
ya dehşettttt olmuşşş yaaa.....
mayısta gelsede sıfır almaya gücüm yok, öğrenci olarak 2. elini alıcak kadar zor para biriktirdim.. hala düşünüyorum.. racer mi omu(yedek parça pahalılığından)
neyse en sevdiğim yanı farları olmuş... ön grenaj da karizma göstermiş..
Allah Hepinizi, Kazadan, Beladan Korusun!:salut: Çok hız yapmayın arkdaşlar, hareket felan hiç yapmayın.. dikkat edin... Ayhan Sözen: Motosiklet Hayranlarından birisiyim işte...:queen:
İlgi alanım sportif motorlar üzerine
GERÇEKTEN HARİKULADE
Hoppalaaaaa, gene aynalar gidonun üzerinde hiç güzel durmamış.
bu motor bu motor 200km hız yapıcakyani bu hızı yapmayacağını biliyolar abartmanın ne anlamı var hayret
gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY
siyah beyaz renklisini beğendim lakin bence hala minik minik minicik
merhabalar
sitede yeniyim motor camiasında da, kendime bir cbr 125 r aldım kullanıcılardan biriyle konuşmak istiyorum detaylı bilgi almak bir kaç soru işaretini çözümlemek için yardım istiyorum mümkünmüdür aceba..?
sen bu cbrın yeni modelini mi aldın çift far olanını yani.Türkiyeye geldi mi ki ben fuarda göremedim gelse bende çok ciddi bir şekilde düşünüyorum
:bestmt:
kaan_naak
mümkündür...
http://www.motosiklet.net/forum/moto...-125r-527.html
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
yok hocam ben eski kasa 2007 farlar bir olanını aldım yenisini bende görmedim...
arkadaşlar ben de cbr 125r alacagım fakat bu yeni kasada fiyat farkı olurmu olmaz ise tam olarak ne zaman gelir ben bu gün honda mutluhanı aradım adamların söyledigi mayısda gelmiyor nedeni fiyatı eski kasadan daha pahalı olduğu için getirtmiyoruz dendi yani amaç belli eski kasaların hepsini satmak daha sonra yenisini satmak gibi geldi bana
drift bilmem ne :P :queen::queen:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)