cbrlara hayranım keşke benimde olsa :(
bundan tam bir ay önce ingilterede çoktan piyasaya sürülmüş cbr 125 (yenisi tabi)fiyatı ytl olarak 6.750 çivarında idi.aslında cbr 125 yeni modeli piyasada ama türkiyeye gelmesi biraz zor nedeni belli (((fiyat)))
arkadaslar lastik çok ince diyorsunuz tamam bende katılıyorum görüntü olarak hiçte racing motor lastiğine benzemiyor biraz daha kalın olunca hoş duruyor ama sadece görüntü manasında lastik genişledikçe yere sürtünme çoğalır ve motosikletin hız yada güç kaybetmesine neden olur eğer bu motorda lastiği kalınlaştırırsan motor hız kesecektir ve eminim kendi lastiği ile daha hızlıdır yada motor yorulmadan hız yapar fazla güç harcamadan zorlanmadan yani.(kalın lastiğe oranla) ancak kalın lastikle cbr125R de daha rahat yatarsın lastiğin kalın olduğu için güvenirsin kaydı kayacak diye tedirgin olmazsın. Zaten motosikleti yapan honda.kaliteli ve tekniklerinin ne kadar iyi olduğunu bilmeyen yoktur. bu yüzden ince lastiğide takarlarken düşünmüşlerdir bence. yoksa adamlar biz ince teker takalım onlar nede olsan değiştirip kalınını takarlar diye motor üretmiyorlardır. Saygılarımla...
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
Ama bu haksızlık ben 2007 ocak ayında aldım çok güzel olmuş ya.Ama arka teker kalınlaşsın bencede daha aldığım cbr125 taksidi bitmedi üzüldüm çünkü görünüşü gerçekten çok güzel.
hondanın sitesinde yeni renkler geldi diyor. Kırmızı değişmiş, bi de siyah gelmiş. Ama bunlar sadece renk değişimi mi, yeni model mi bilmiyorum.
http://www.honda.com.tr/motosiklet/ (link vermede bi sorun mu var?)
gelmiş beyler yeni modeli fireblade kafası var motorda bu süper yaaa
bu hondada beni bile sinir etti şu an
bundan 1 ay önce cıksaya yeni modeli
kısmet değilmiş
Mustafa Kemal Atatürk
200 km kadran çok hayali oldu bence
Stavros fm Istanbul
çok güzel olumş bea zaten bu cbr125 lere bayılıodum manyaq yapmış adamlar ehliyetimi alıyım bu motordan alıcam Allah kısmet ederse
4 Teker Bedenimi 2 Teker Ruhumu Taşır...!:cat:
Arkadasimda Honda marka CBR 125R model motosiklet var ve birkac gun ardinda artci olarak takilmak guzeldi. Benim gibi henuz motosiklet almamis, kullanmamis birisi icin cok hos alet. 125cc de imkanlar ne ise Honda aynen sunmus surucuye. Buyuk motorlarin performansini beklemek hayal olur, haksiz miyim?
CBR 125R sahiplerine keyifli surusler dilerim.
bu simdi tam olarak ne zaman türkiyede satışa sunulacak bilen varmı aranızda
gerçekten mükemmel olmuş ama fiyat olarakta 125 cc.lik bir motora görede çok yani.
Havada bulut yeni kasa cbrı unut.Gelmez Tr ye boşuna ümitlenmeyin
ben yeni honda 125 i görmeye gittim ama göremedim ellerinde olmadıgını ama alırsanız getirceklerini solediler
Söz Konusu [B][COLOR="Red"]GALATASARAY[/COLOR][/B]'sa Gerisi Teferruattır...
bence en iyi rengi repsol
repsol olduktan sonra 2006 veya 2005 te alınabilir
adamlar bir defa yapmış iyi yapmış
benim repsol var
çok fiyakalı oluyor ama
tavsiye ederim
eyvallah
muhtesem olmus yaaa paylasım için tesekkurler
way be işte honda bu sefer yapmış eski cbr125r lar ın farları hiç hoşuma gitmiyordu sanki bçyle boş boş bakıyo gibiydi. Ama şimdi ben buyum diyor resmen
Teknik olarak ne değiştiğini pek göremesek de, ( motor aynı motor gibime geliyor 13.2 bg )
şu bir gerçek ki değişen sadece kafa garenajı ve 4 adet sinyal ve bir de gösterge panelinde ufak bi oynama olmuş
bir de haksızlık etmeyelim renkler de bi değişiklik var.
Honda bence bir an önce CBR 250 R/RR çıkarsa ve piyasa sürse çok iyi olur !
Millet yurt dışında aldı da çatır çatır kullanıyo.
Biz fuarda görebilirsek ne ala !
Yu tub da bol miktarda videolar mevcuttur, bilginize.
600 F, 600 RR ..... ve daha üstü makineler performanslıdır, doğrudur
ve inanolki herkes basar gider bu makinelerle, tutamazsın.
Önemli olan ise CBR 125 i, 600 lük ...v..s. bir makine gibi kullanmaktır.
( sürücüye kalmış, gerisi hava, cıva .... )
Birde bütün sayfaları okumadım ama, RS125 ile karşılaştırılmış CBR125
Bu doğru bir karşılaştırma değil !
Tamam CBR125 cup yapılıyor ama, unutmayın ki RS125 bir şampiyon
( o, 2 zamanlı canavar )
Ona bakarsan iki motosikleti yan yana koy, rolantide çalıştır veya hafif gaz ver
RS125 in sesi pek kulakların tozunu almaz ( deyim yerinde ise mobilet sesi gelir )
Ama şu bir gerçektir ki Rs 125 te CBR 125 in yanından mermi gibi geçer gider...
Bu kadar yeter ...
Herkese iyi sürüşler.
Baby CBR
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)