doğrusu ben bayilere inanmıyorum.
bence yaza mutlaka gelir.
bunun çok örneği var.
doğrusu ben bayilere inanmıyorum.
bence yaza mutlaka gelir.
bunun çok örneği var.
eline sağlık teşekkürler paylaşımın için ön taraf tam süper olmuş bana kalırsa çok iyi
İnsanlara ne söylerseniz söyleyin karşı tarafın alabileceği kadarıyla sınırlıdır !
ben mayısta geleceğini düşünüyorum.
Türkiye'ye Ne zaman gelicek bu mayısta mı? iddalı motor...
yok yaa bence bu motor 2007 nin sonunda cıkar pyasaya tahminimce kasım aralık gibi ama belli olmaz tabi..
[COLOR="Black"][B] A STATE OF TRANCE[/B][/COLOR]
fuarda 2008 tarihimde çıkacak diye söylemiş yetkililer.Fuara gidenler öyle demişlerdi.2007 kasımdan önce çıkacağını tahmin etmiyorum. Bu yaz motor almayı düşünenler eski kasayı almak zorunda
lezzet gider,mesuliyet kalır...
abi alet süper olmuşş ama harbıden arkadaşların dediği gibi lastık cok ınce yavf...
acaba onun ınce olmasının baska bır sebebı mı var???
BiRi TeKNoLoJiYi DuRDuRSuN..!
bu bana yapılır mıydıı yaaa şimdi bu motoru almiim de napiim ben hadi işin yoksa gelmesini bekle üff yaa üfff ama gerçekten muhteşemm bu arada fiyatı hakkında bilgisi olan var mıı
slm arkadaşlar siz soruyorsunuz cbr 125 r 2007 modeli nezaman gelecek cvb seneye alah izin verirse soruyorsunuz fiyat o da yukarda aşada yadı gibi almanyadaki fiyatlar bunlar onun için burda nekedar olur bilmiyom ama rahat 6,500 ytl olur beyler ben beklemicem bıktım kısacasa allah izin verirse bu hafta alacam eski kasayı bekliyen arkadaşlara da tavsiyem beklemeyin boşuna
yani genede size kalmış ister bekleyin ister beklemeyin ben bıktım ve bu ay eski kasayı alacam deymez bir kasa ve enjeksiyon için :D
bence beklesen iyi olur...
makina lastikler hariç süper olmuş.. yine bence lastiğin inceliği ve cılız gözükmesinin nedeni kalın lastik takınca 600/1000 zannedilmesin... den ziyade motora göre lastik yaww yoksa 600/1000 nin satışı iner veya gören 1000 falan sanır, 600RR düşünün (görünüm) fakat 125cc.. olur mu hiç o zaman 600 ün ne anlamı var (görüntü açısından tabi) performansa lafım yok.. zaten pahalı bu metal eşşekler..
yani kısaca kalın lastik takınca olayı bitircek bu japanlar..
o da seneye 600/1000 e yeni kafa grenaj, cbr250R piyasada kalın lastik,kasa,falan..
bunlar teori tabi sizce nasıl olur
uzatmadan ben siyah alıcam yaw.. o zamana kadar eski bişey alırım herald.. makina büyük ihtimal kasım dan sonra gelecek birazda piyasanın nabzını yokluyorlar,,,
Süper motor ehliyet aldıktan sonra alacam
bencede güzel ben daha bir hafta oldu cbr ımı alalı ama o kadar fark göremedim yinede cbr harika
Yahu ii hoş nezaran çekici olmuş da.. Süslesen ne kadar süsleyebileceksin. Hayır bu japonların kayserililerden biraz eğitim alması gerekiyor bence. (Bilmem duydunuz mu? Kayserililer için anasını boyayıp babasına yeniden satar derler ) Hadi ikiyüzlük kadranı yedik diyelim de.. O incecik tekerlekleri ne yapacağız? İnsan bu yere tutunur mu diye korkusundan basamaz valla zaten..
birazblues
O tekerler öyle bir tutunuyor ki yere... 600 ve 1000lik makinalar kadar yatabiliyorlar rahat rahat...
Ikiyüzlü kadran konusunda da... O kadran cbr125 için özel üretilmemiştir... Çoğu markanın da yaptığı gibi serii üretimdir , başka bir motordan alınmıştır... Ibre bu yüzden yanıltıcıdır....
Tamam motor ince , bisiklet kıvamında , ama bu onu çok başarılı bir 125'lik olmaktan alıkoyamaz...
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
arkadaşlar makinaya laf yok.. teker meker ince ama sınıfının en iyisi
ellerine sağlıl çok güsel olmuş dier arkilerinde ddiği gibi arka teker biraz daa kalın olsa züper olurmuştu.bende şimdilik motor yoq ama 2007-kış ayında 125 ybr alıcam şimdi almama sebebim a2 ehliyet sorunu eskişehirde her ışıkta bi polis oluo :S
cbr 600 lük olsun 100 lik olsun 125 lik olsun süper çizgilere sahıp
her zaman çekici ve sert
ben de iki aydır cıldırıyorum bu motor için ama en erken seneye yaza doğru alacağım galiba cünkü anca toplarım parasını heralde zaten ehliyetim de yok
inşallah sınıfta kalıp askere gitmezsem seneye bir cbr tutkunu olarak yollara dökülücem asfaltı ağlatıcam onunla ayrıca her parcası harika bence hiç bir yerinde bi kusur yok tekerleklere gülen arkaya bi atlasın da görsün...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)