Bende De Cbr 125 Var Ama Gerçekten Kadran Tam Bir Yalan.
Bir De çok Ta Değişik Bir şey Yok ön Makyajli O Kadar.
Son Olarak Ta En Iyi 125 Bakin Araştirin Tip Olarak Diyorum Cagiva Marka 125 Cc Alet. Bir Bakin Hakvereceksiniz Ama Fiyati 10.000 Ytl
Bende De Cbr 125 Var Ama Gerçekten Kadran Tam Bir Yalan.
Bir De çok Ta Değişik Bir şey Yok ön Makyajli O Kadar.
Son Olarak Ta En Iyi 125 Bakin Araştirin Tip Olarak Diyorum Cagiva Marka 125 Cc Alet. Bir Bakin Hakvereceksiniz Ama Fiyati 10.000 Ytl
BORN TO RACE
Yahu bu honda yı anlamıyorum madem 2007 modeli makyajlayacaksın bari adam akıllı bişe yapsana. Önü değiştirmişler gayette güzel olmuş lastikleride az genişletseler ya. Herkezin sorunu aynı kendileride biliyodur bunu. Ön makyajlayıp 2007 diyip piyasaya sürecekler fakatbizler türk insanıyız getirtiriz bi ön panel eskisinide yedeğe atariz
madem bunu çıkaracaklardı da cbr150 yi neden acele ettiler
ben kuruma almıştım ihale ile 10 adet keşke bekleseymişiz
ben bu aleti sevemedim gitti.çok ince çok çelimsiz.makyaj filan bahane bence honda racing kasaya ihanet ediyor.
Hooooooooooooooonnnnnndddddaaaaaaaaaaa olay budur işte.
Fiyati 5700 Civari Olacak Deniyo Ben Honda Bayii Yalancisiyim
Abisine çekmiş kereta
On numara olmuş bayabi değişiklik var......!
MOTOSİKLETİN ER MEYDANI PİSTTİR.........!
GüzeL OLmuş Honda ELine SağLık....;)
Beni Kötü Biri Olarak Hatırlamanızın Hiçbir Sakıncası Yok; Zîra Bana Ençok İyi Biri Olduğumda Zarar Verdiniz
Arkadaşlar ben bu motor için 4 gün önce hondanın sitesine mesaj attım.Geçen gün de bana telefon ettiler cepten. Üzülerek söylüyor ve benim hayallerimin kırıldığı gibi hayallerinizi kırmak istemem ama CBR 125R 2007 kasasının 2007 yılı için Türkiye'ye gelmesi düşünülmüyormuş. Bilgilerinize...
Tabii bu bilgi Honda Türkiye'nin pazarlama taktiği de olabilir.
Başarılı bir çalışma tasarım gerçekten harika resmen RR olmuşş çok tatlı duruyor
Neden bunun 250cc olanı yokki sanki :(
şerefsizler yapmıs yine yapacagını.. bu makınaya yandan ve onden bakınca kelimeler yetersiz kalıyo ama arkadan bak bi de cılız bişey bir de unutmadan herkesin yadırgadığı şu lastikleri büyültmüyolarya helal olsun eminim kendileri de farkındadır bu durumun..
ilk goz agrim Hondam yine yapmis yapacagini.
birde su cbr 125 i bi test etmek nasip olsa :(
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
iiiinşaaaaalllaaaaah alacam bunu!!!
sanırım herkes ümidi kesti yeni modelde..ben bugün aldım ehliyetimi.inşallah yaza doğruda motoru alıcam.belki mayısa doğru gelir yeni model.
Everyman dies..but not everyman really lives.
kimse kusura bakmasın konuyu hortlattım ama
bu motorun türkiyeye gelmesi ne oldu gelcekmiymiş çok merak etmeye başladım
gelmeyecek... seneye inş...
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)