abi bw's bunu gecer
Şu alet mevcut kasayla 250 cc olsaydı daha büyük bir müşteri kitlesine hitap ederdi diye düşünüyorum.
valla bizim türkler bunu mobilet mantalitesi ile alır çift makina yaparlar eheuheuhe ama bisiklete başlıcaklar buna binebilirler 0-5 yaş grubu bu neya böle adamı racing motosikletlerden soğutucaklar hele arkadaşın biri vermiş sesini vızıltı yeminle mobilet çırçır eksoz daha ii kafa şişirio ama olsun hiç olmassa mobilet yamahada bunu yaparsa yandık en az 125 ki bence 250 liğide olmalı hondanında yamahanında ama 50 lik komik gercekten
bu ne yaa ayıp bu yamahanın yaptığı, yapın 125 cc en azından milletin cbr ye karşı seçme sansı artsın. Mobiletler 50 cc ,Ne başlangıç motoru bu ne de çoluk çocuğa alınır avunsun diye ,düşer bi tarafına zarar veriz ALLAH kORUSUN.MOTOSİKLETİNDE Bİ ASALETİ VAR BE KARDEŞİM Kalitesine bir şey demem de koskoca yamaha dandik birşey yapmaz ama 50 cc temelli suyu çıkmış işin
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
umarım fiyatı uygun olur..
yalnız bişii sorcam cbr125 mi büyük yoksa tzr50 mi büyük kalıp olarak çözemedim bide wideosunu izledim anlayamadım kullanan adamlar zayıf ince çocuklardı ölçülerini bilen arkadaş warsa söyleyebilirmi acep ??
herşey iyi güzel görüntüsüne diyecek yok tamam be abi artık 2 zamanlı motormu kaldı adamların cöplüğümü olalım bence mantıksız
bence cok erken eleştırı yapıyorsunuz.. eger 90 km/H yapabılıyorsa tercıh edecegım motorlardan bırısı olabılır.. zaten o hızdan fazlası zarar... tıpı cok guzel ayrıca bu motor su sogutmalımı sormustum daha once ama kımse cevap yazmadı
mrb dun bu konuyu okuduktan sonra Ankara Yıldız da yamaha bayi ile konustum kesınlıkle boyle bıse yok gelmıyecek dedıler dıger bı kac bayi ye zaten tzr50 yi anlatana kadar canım cıktı ve tel i kapadım
slm arkadaşlar ben yamaha R6 kullanıcısıyım ama bölesine alımlı bi motor daha görmedim yani bana göre bu motor düşük silindir hacmine ragmen çok iddalı olacaga benziyor sonuçta bu kategoride olan tek kalite motor honda cbr125 aprilla 125 ve yamaha tzr50 ama yamaha çıkmadan önce favorim aprila id şimdi ise düşük hacimli motorlar segmentinde bir isim daha yer alıyor ve bana göre çok ta iddalı olacak ne diyeyim honda da boş durmuyor bilesiniz 2 tekerlekli dunyanın insanları bence inceleyin derim arkadaşlar herkese hayallerindeki motoru alma nasip olsun:D
ya arkadaşlar belkide böyle 50 cc olması daha iyi yani böyle güzel bi motoru daha uzuca alabiliriz. sahi bu motor ne kadar olabilir sizce 1-2-3 000 ytl hı
Bence süper bi motor 125 lik 4TT!leri elliyeceğine hiç şüpe yok
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
Olcan hani ekimde gelecekti. ne oldu. gözümüz yollarda kaldı
cidden hasta oldum aletin tipine ben bunu yaklasik 5 dakka once kesfettim turkiyeye geldigi gun alicam, insallahta gelir. (beyaz kirmizi olani ve siyahi cok karizma)
Ekim ayının ilk haftası ne çabuk gelmiş de geçmiş öyle...
Konu hakkında Nihat Bey'e bir mail daha attım, cevabı gelince paylaşırım.
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Bugun bir yamaha bayi ile konustum ve 2007den itibaren turkiyeye geliceğini, su an ellerinde 10 tane siparisleri oldugunu ve fiyatının tam acıklanmamıs olsada 5 milyar civarı olucağını söyledi. Ne kadar dogru ne kadar yanlıs zamanla görücez ama Türkiye'ye gelir ve tutarsa şahsen sevinirim cünkü tatlı bir alet.
TZR50 konusunda gelen mail:
Sn. Olcan Işık,
Nisan ayıdan beri pazarda yaşanan olumsuz gelişmeler Ekim ayında satışına başlamayı planladığımız TZR50 modelinin satışını maalesef ertelemiştir. Bu modeli pazara sunarken amacımız ulaşılabilir bir fiyat tespit etmekti fakat pazardaki gelişmeler bizi hedeften biraz uzaklaştırmıştır, ertelemenin ana sebebi de budur.
TZR50 modelinin sergilenmesi ve satışıyla ilgili kesin tarih veremiyorum, gelişme olması durumunda bayilerimizde, web sitemizde ve çeşitli mecralarda duyuruları yapılacaktır.
Saygılarımla,
Nihat Çadırcı
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
arsıvın tozlu raflarına gıdecek bı konu
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)