250 lik japon istiyoruz, tamam hyosung da fena değil ama şöyle daha bol grenajlı bişey olsa çok satar.
250 lik japon istiyoruz, tamam hyosung da fena değil ama şöyle daha bol grenajlı bişey olsa çok satar.
yok abi 5 cc olsa bile binerim nede olsa yamaha
[b]Yaşasın motosiklet kardeşliği. Sevelim, sevilelim, bu dünya kimseye kalmaz. Anneciğim, kardeşim ve gt250R sizleri ölene dek seveceğim... __No Women, Yes Vodka...:wiinkk:[/b]
[COLOR="Red"][B]Hayallerinizin peşinden gidin. Gitmiyorsanız, gidenlere mâni olmayın.[/B][/COLOR]
4315 YTL yuhh diyorum 50cc getirirse yamaha kimse minnet etmez (cocuklara yonelikse hani başlangıc süpershot modeli ya)
Türkiye'de bunu kimse almaz sırf hısrından dolayı düşünürsenizadam bunu alcak cin malları nanik yaparak sollucaklar bu adamı
125cc modelini getirirsinler bari cbr125'le kapışsın tahminim 125 modeli getirse yamaha ybr125- cg gibi olur cbr125'ten daha düşük olur fiyatı
olmazmı yoksa
yamaha olsun çamurdan olsun başka ne denir 50 cc bi motor için bence mükemmel tasarım
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
motor bence tasarım harikası, 125'lik olsa, fiyat da cbr125 ile fazla farklı olmasa, düşünmeden havada kaparımmm
acayip hayalkırrıklığına uradım 50 yi 150 okudum ve resimleri görünce şok olmuşdum ama gereksizmiş bu arada cbr125 den daha kalın lastik boyutları amantanrım tzr125 http://video.google.com/videoplay?do...14542451&q=tzr
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
herşey iyi güzelde bu motor 125 lik ile piyasaya girerse herkezin altında birer yamaha tzr olucak ve bence kullanıcısı için bu çok hoş bi durum olmasa gerek!! şahsen bende 125lik olanını alırım ama düşünsenize 100metrede bi siizn motorun aynısından görüceksiniz :9
Bacoman
ne 50 lik makine cok komıkya kım alırya bilmiyom görünüş sper ama bılırsınız görğüntü değilde içrahat önemli ,allah akıl fıkırversin bunlara honda cbr 125 daha iyi enazından 250 lik olsa pazarı yüksek olur geciş makınası dıye alınır ama 50 lık makınaya para verecek enayı zor bulurla benim görüşüm tabıkı bide yamaha hahah
çok hoş bir motor ama bunun 50cc olması çok saçma bir durum yeterince tatminkar değil bence
[COLOR="Green"][B][I]Gecelerin Gecesi Dolunayli_Gecem
Çıktığı ini bilmeyen,kaç asırlık kini bilmez.Soyunu,dinini bilmeyen,gün gelir haddini bilmez.[/I][/B][/COLOR]
Bu başlığı Yamaha ithalat sorumlusuda (yada artık ne ise) okuyor. Öyle kötüledikki sayemizde getirilmeyeceği kesinleşecek
Arkadaşlar bu motorun 125'lik versyonu anlayabildiğim kadarıyla üretilmemiş bu sene.Bu durumda gelecek olan motor 50cc olacak ve kimse almayacak ... ne iştir anlamadım.
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
Ya böyle makinaların 250 - 400 gibi böyle ara cc leri olsa yaa. Ama yamaha 50 cc yapmış adam.
güc kuvvet tasarım hepsi mevcut.hersey yamaha da var.ama daha ucuz yedek parça olması lazaım.herseye ragmen yamahaya binilir
ben bu motoru alırım sonra da gider bi 100lük silindir alırım 19,19 karburatör dişlileri felan oynarım mobilletler yaptığımızgibi önceleri modifiye ederim makinayı siz görün sonra muhahahaha
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)