Yamaha Volvo İçin Motor Üretmeye Başladı
Reklamlar
-
Yamaha, Volvo S80 model arabalar için V8 motor üretimine başladı. Üretilen motorlar V8, 4.4 litre, 32 supap ve 315 beygir gücünde.
Bu motorlar Volvo'nun en önemli modeli olan S80 serisindeki lüks modellerde kullanılacak.
Motorlar Yamaha'nın Japonya, Iwata'daki fabrikasında üretilecek. Yamaha her yıl Volvo için en az 15.000 adet motor üretmeyi planlıyor.
Reklamlar
-
bu motoru ureten yakında arabada uretır
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
-
Yamaha Motor konusunda uzman bir firma araba üretme işine kalkışacağını sanmıyorum ama Volvo gibi bir dünya devinin en önemli modellerinden birinde bu motoru kullanacak olması bence baya ses getirecek iki dünya devinin bu çalışmasından ortaya çok kaliteli bir şey çıkacağından eminim
-
peki niye araba üretmiyor?
yukarıda da yazdığım gibi bu motoru üreten volvoya satan adam arabada üretebilir..
geç kalınmış gerçi baya bi ama
zamanında honda,suzuki gibi üretebilirdi.?
-
Kawasaki neden araba üretmiyor Bu farklı bir pazar böyle düşünmemek lazım bir çok motosiklet firması var çok ileri teknolojiye sahipler Honda Suzuki araba üretiyor diye bizde bu pazara girip rekabet edelim diye düşünmüyorlardır sanırım yamaha Volvonun Kalbini üretmeye başlayacak işte ben merakla bekliyorum ve açıkçası çok ta olumlu sonuçlar alınacağı düşüncesindeyim...
-
mesajı tam yazarken aklıma gelmişti kawasakı nıye uretmıyor dıye
ama yamaha volvo ya motor uretıcek duruma gelmısken
kendı yapmaması garıp geldı bana
aynı sey kawa ıcınde gecerlı olur yanı bı fırmaya motor uretırlerse(araba motoru)aynı seyi dusunurum
-
yav biz seni Yamahaya alalım üretim yada planlama müdürü felan ol baksana zehir gibi çocuk
-
ya yok tartışıyoruz şurada
vardır bı bildikleri tabii de
-
Adamlar en iyi bildikleri işi yapıyorlar işte taşıtlara motor üretiyorlar. Bize ne kapı kolundan, camından, koltuğundan vs. diyorlar. Otomobil işi çok kapsamlı ve rekabetin çok olduğu bir sektör. Sadece Japonya'da bir sürü güçlü rakipleri olur yanıbaşlarında Koreliler var sonra. Müzik alanında da söz sahibiler bu vakitten sonra otomobil devlerinin arasından sıyrılabilirler mi? Sanmıyorum.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
-
geç kalınmış kısaca
zamanında girselermiş keşke..
neyse egeknn daha kızmadan soru sormuyum baska..
-
volvo daha önce kiminle çalışıyodu acaba ki bu yeni model konusunda yamaha'yı tercih etti. merak ettim şimdi. var bu işte bi iş.
ayrıca yamahanın arabalar için motor ürettiğini de duymamıştım.
bilmediğim amma çok şey varmış ya
neyse yakında yamaha girer araba sektörüne belki belli mi olur biraz geride de kalsa tutunur bence.
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
-
praetorian adlı üyeden alıntı
bu motoru ureten yakında arabada uretır
+1
En tehlikeli an, [COLOR="Red"][B]ZAFER[/B][/COLOR] anıdır!!!
34 EF 2238
[COLOR="Red"]B[/COLOR] Rh+
-
almanlar kendi motorlarınıda mı üretemiyolar benim için hayal kırıklığı şahsen alman milletini çalışkanlığından dolayı severim.Hiç beklemezdim niye yalan söylüyeyim yinede hayırlı olsun
-
volvo isveçli
haberın olsun
-
Volvo İsveçlidir. İlk volvo Göteborg'da üretilmiştir.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
kraljames adlı üyeden alıntı
almanlar kendi motorlarınıda mı üretemiyolar benim için hayal kırıklığı şahsen alman milletini çalışkanlığından dolayı severim.Hiç beklemezdim niye yalan söylüyeyim yinede hayırlı olsun
Volvo isveç üretimi
-------------Edit-------------------
Yine geç kaldım
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
-
ferrari neden kamyon uretmiyor?
porche neden traktor uretmiyor?
sanirim herkes en iyi yapabildigi seyi uretiyor.
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ALPERRR adlı üyeden alıntı
ferrari neden kamyon uretmiyor?
porche neden traktor uretmiyor?
sanirim herkes en iyi yapabildigi seyi uretiyor.
Lamborghinin asıl işi traktör.
Bu da porsche
Bir işi iyi yapıp yapamayacağını anlayamak için en azından denemek gerekli.
Belki yamaha bu işte tutunup gerçekten kendi arabalarını da yapar. Ya da Ferrari ve Lamborghini nin zamanında motosiklet işine girip çıkması gibi olur.
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
-
bu konu niye açıldı ki?
yamaha'nın volvo'ya motor ürettiği aylardır beldeyama.com.tr'de yazıyor zaten..
yamaha'nın yeni 250 cc'leri yakında getireceği haberi ile birleşince ne düşünmek lazım?
-
lamborgininin traktor urettigini biliyorum hatta kullandim ama porche'u bilmiyordum bak demek yapmis adamlar. bide motosiklet yapsalar tadindan yenmez hani.
lamborgini nin ugrettgi bir motosiklet vardi sanirim. konsept veya sinirli uretim gibi bir seydi.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler