Kawasaki bir efsanedir.
Kawasaki bir efsanedir.
--MOTOSİKLETSİZ OLMUYOR YAV--
bence kaslı yapısı motoru cok mukemmel göstermis ayrıca cok ta seksi görunuyor
Gidonun hemen önünde bulunan şu amortisör ne işe yarıyor fikri olan varmı????.Boy hondalarda bu parçanın sürüş hızına göre gidon açısını yada sertliğini düzenlediğinden bahsetmişti daha doğrusu ben öyle anladım sürüş güvenliği ile alakalı olmalı diye düşünüyorum tabi benim söz ettiğimden çok daha ayrıntılı anlatmıştı ne işe yaradığını öğrenmek için yabancı linklere baktım İtalyanca ve İspanyolca İngilizce olanlarda rastlamadım...
Benim ilk gördüğümde hiç hoşuma gitmemişti ama git gide gözlerim alışıyor daha bir beğeniyorum ...Mahalledeki ufaklıklar benim Hyo yu görünce Kawasaki geldi diyorlar motosiklet çocukluğumuzda Kawasaki idi...
zaten bu kawasakiye hiç kanım kaynamadı ya nefret ediyorum bu kawasakiden i dont like kawasaki :D
mad bike motor güçlü adam işi deil beyin işidir bunu beynine yerleştir emi ?
Kawasakiyi hiç sevmem sürekli debriyajdan sorun çikarir
çok sağlam duruyor .... ahhhhhhh ah... içi gidiyor insanın...
görüntü güzel ama kawasaki yok abi ben almiyim...
iyide ne olmuş ne fark var 2006 modelle arada bi fark göremedimde ben
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Eski farları daha yırtıcı duruyordu bir egzost pek hoşuma gitmedi.
becede güzelolmuş am kawasakiyi türkiyede kötü imajını veren kendi disbitörü olmuştur bunasıl bi zihniyet kendimalını kendisi oldürüyor oyüzdende kawasakiçok tercih edilmiyor.
gerçekten çok hoş olmuş tasarımı..tabi bu makinayı almak değil,hakkını vermek önemli...
makina güzel söz yok allah var güzelde şu eksoz daha estetik olsa hantal gösterio arkasını bence ama güzel makina
walla abicim allah herkese kawasaki nasip etsin dkkat ettimde forumlarda yok bana hantal geldi yok yamahadan baskasını tanımam yok aman ben almıyım gibi kelimelere hiç gerek yok bu tadını bilmediğiniz bir yemek hakkında yorum yapmaktır profesyonel kullanıcıların hepsi bilirki een güçlü motor kawasaki dir bilmeyenlere duyurulur kawasaki sahibi olmadan onun hakkını vermeden yorum yapmayın....
Pokemon suratlı bir kamyona bakıyoruz....
Hepsi bu...;)
Saygılar...
[CENTER][SIZE="2"][B][FONT="Book Antiqua"]Ne kadar çok şey bilirsen bil; anlattığın, karşındakinin anladığı kadardır...[/FONT][/B][/SIZE][/CENTER]
jonny o kamyon değil 1000 liklerin en hızlısı ve gerçekten güzel olmuş diğer 4 büyüklerinde motorlarıda güzel tabiki ama kawa ayrı bir his bence
başka rengi yokmu bu motorun be kardesim...
küs geldi valla yeşilden.
[URL="http://media.yamaha-motor-europe.com/swf/2006_YZF_R6_vr01.swf"][COLOR="Red"][FONT="Palatino Linotype"][CENTER][B][SIZE="2"]<<<<<<<<<< 2006 YZF-R6 >>>>>>>>>>[/SIZE][/B][/CENTER][/FONT][/URL][/COLOR]
Çok güzel makine benim en çok sevdiğim racing.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)