CFMoto 500SR Voom retro modeli tanıtıldı
Reklamlar
-
03 Haziran 2024, 09:09
Reklamlar
-
03 Haziran 2024, 09:27
Sadece görüntü bazında konuşuyorum Harika gözüküyor özellikle sol hafif çapraz ön profilden çekilen fotoğraf makinaya aşık etti beni
-
03 Haziran 2024, 10:57
abi marka önyargımdanmıdır nedir, cf ne yaparsa yapsın benim gözümde olmuyor gibi.
gerçekten çok eğreti duruyor.
-
03 Haziran 2024, 11:44
Bu ne lan diyecektim de normal 500SR çıkmış bu retro petro bişeymiş..
Ben beğenmedim. Farlar MV, kadran Ducati, stoplar Guzzi. Hadi çin markası tasarımda çalma çırpma işi anlaşılabilir ama uymamış yani karıştırdıkları şeyler. Önü başka tasarım arkası başka tasarım, duyan gelmiş.
-
03 Haziran 2024, 11:48
maximusti, adlı üyeden alıntı
abi marka önyargımdanmıdır nedir, cf ne yaparsa yapsın benim gözümde olmuyor gibi.
gerçekten çok eğreti duruyor.
aynen bende kabullenemıyorum.
her cf moto gördüğümde tekerlekli çöp tenekesi geliyor aklıma :D
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
-
03 Haziran 2024, 19:18
Motorun şekli ilk bakışta güzel ama o farlar cık sevemedim.
-
03 Haziran 2024, 22:05
Bence Çinliler bu işte Hintlilerin içinden geçti. Hint dünyasında bir Royal Enfield bir şeyler yapmak istiyor ama Bajaj,Tvs ve Hero bence çağın gerisinde kaldı. Hani sorunsuzluk desek o da yok.
-
03 Haziran 2024, 22:15
CaFer Moto bana göre Çin'in RKS'sidir. Altı ayda bir model yumurtla, sonra unut. Ne kaptırırsan yanına kâr.
-
04 Haziran 2024, 08:17
tommygun adlı üyeden alıntı
Bence Çinliler bu işte Hintlilerin içinden geçti. Hint dünyasında bir Royal Enfield bir şeyler yapmak istiyor ama Bajaj,Tvs ve Hero bence çağın gerisinde kaldı. Hani sorunsuzluk desek o da yok.
abi yapma allah aşkına, cf moto sağlamlık , yedek parça olarak bajaj grubunun yanından bile geçemez.
teknoloji dersen evet cf moto ciddi anlamda ugrasıyor ama neyleyim ben o dandik malzemelerle yapılan teknolojiyi.
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
-
04 Haziran 2024, 08:26
arndiol adlı üyeden alıntı
abi yapma allah aşkına, cf moto sağlamlık , yedek parça olarak bajaj grubunun yanından bile geçemez.
teknoloji dersen evet cf moto ciddi anlamda ugrasıyor ama neyleyim ben o dandik malzemelerle yapılan teknolojiyi.
Bajaj'ın yedek parçası evet bol bulamaç, Pulsar ve D400 özelinde evet Bajaj sağlam ama Cf gibi segmentinde heyecan verici motorlar üretemiyorlar. Bloklarda bile yenilik yok. Bence 2 grup çok farklı. Cf Moto'nun Türkiye'de Oktay Motor gibi 10 tane servisi olsun, yedek parça işini çözsün bence şu an başka konular konuşuyor oluruz.
-
04 Haziran 2024, 11:39
Hindistan ve Çin'e "yeni Dünya" diyecek olursak,
Bajaj'a yeni dünyanın japonu, CF'ye yeni dünyanın avrupalısı diyebilir miyiz :p
-
04 Haziran 2024, 20:43
distribütörü sağolsun, iş bilmezlerden oluştuğundan o yeri bulamayacak.
-
05 Haziran 2024, 08:10
killingroad adlı üyeden alıntı
Hindistan ve Çin'e "yeni Dünya" diyecek olursak,
Bajaj'a yeni dünyanın japonu, CF'ye yeni dünyanın avrupalısı diyebilir miyiz :p
bajaj fakir japonu, cfmoto zengin çinlisi
-
05 Haziran 2024, 11:31
Şu motoru bir japon çıkarsın kapıda kuyruk olur.. ama gel gelelim CE FE işte.. Eşeğe altın semer vursan sonuç değişir mi ?..
-
05 Haziran 2024, 11:33
alp_tunay adlı üyeden alıntı
Şu motoru bir japon çıkarsın kapıda kuyruk olur.. ama gel gelelim CE FE işte.. Eşeğe altın semer vursan sonuç değişir mi ?..
-
25 Haziran 2024, 16:34
Kardeş inan kimsin nesin seni tanımıyorum ama sende farklı bir durum var. Sanki biri sana para vermişte her konu altına cf motoyu kötüleme görevi edinmişsin. Bir zamanlar bana sorduğun bir soru vardı. CF motoyu 20 bin km de göreceğiz diye. Benim 2019 yılında aldığım 250 nk şu an 38 bin km de. ve halen motorum sıfır ayarında.
-
25 Haziran 2024, 16:47
alp_tunay adlı üyeden alıntı
cf nefretimin haricinde bu motoru bırak japonlar, kübalı kadınlar bacaklarına sürerek yapsa yine de beğenmedim ben
-
23 Temmuz 2024, 11:28
Bajaj model üretemiyor. 10 sene geçti daha yeni ns400 ü çıkardı o da mevcut üç modelinden parçalar bir araya getirilip çıkarılmış bir model gibi.
Daha hala Bir endurosu yok ,bir yarış motoru yok ,bir scooterı yok, Bir spor touringi yok...
Dört Silindirin Gücü Adınaaaa
......!
-
23 Temmuz 2024, 12:21
akgokhan adlı üyeden alıntı
Kardeş inan kimsin nesin seni tanımıyorum ama sende farklı bir durum var. Sanki biri sana para vermişte her konu altına cf motoyu kötüleme görevi edinmişsin. Bir zamanlar bana sorduğun bir soru vardı. CF motoyu 20 bin km de göreceğiz diye. Benim 2019 yılında aldığım 250 nk şu an 38 bin km de. ve halen motorum sıfır ayarında.
cf moto konularında yazıyorum ; civarımda gördüm, yaşadım, dogal olarak da kötülüyorum.
Forumda cf moto sebebiyle çin motoru konusu acılmıyor bile; emin ol onlara da düzenli olarak "çin alacagına 20 yaşında motor al" diyen ekipler var forumda.
Sana iyi denk gelmiş o zaman ne diyeyim. şaşırdım.
-
23 Temmuz 2024, 13:59
o bi işe yarıyor ama hakkını yeme bence tenekenin
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:53 ----------
Bajaj'ın yedek parçası evet bol bulamaç, Pulsar ve D400 özelinde evet Bajaj sağlam ama Cf gibi segmentinde heyecan verici motorlar üretemiyorlar. Bloklarda bile yenilik yok. Bence 2 grup çok farklı. Cf Moto'nun Türkiye'de Oktay Motor gibi 10 tane servisi olsun, yedek parça işini çözsün bence şu an başka konular konuşuyor oluruz.
oktay motor dedğin bajaj servislği elinden alınan değilmi
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)