RSK A250 - RKS Motor'un yeni modeli satışa çıkıyor
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Kawasaki Z 1000'den daha fazla Z 1000'e benziyor da keşke "Z" logosunu kullanmasalarmış.
-
Dava falan acmıyor mu Kawasaki bunlara ? Ben bile sinir oluyorum görünce..
-
çakmasaki
-
Fiyat yok, lastik markası yok, artçıya oturacak kadar sele yok, Çift silindire 24 beygir, yedek parça yok (3 aydır hava filtresi bekleyen arkadaşım var), gösterge desen 2005 ten kalma
diyorum ama Kawasaki Z serisi hayranı olarak bu motor uygun fiyatla piyasaya çıkarsa Pulsarı satıp her an buna da geçebilirim.
-
Şase kawasaki, gösterge tempra, motor çin.. Bildiğin mülteci kampı gibi.
-
-
17 Litrelik depo iyi sadece
-
-
bi arkadaşın kırılan amortisör başlığında görmüştüm bu markanın müşterisine tutumunu
kendilerine hayatta başağrılar dilerim
-
Çift silindir 8 valfli bir motor bloğundan 24.5 hp almayı nasıl almışlar onu öğrenmek gerek, gariban tek silindir 200 cc Pulsar bile bu blokla aynı gücü veriyor.
-
Adını da Ramazaki yapsalardı hiç olmazsa.
-
-
resmen küçük enişte olmuş. üzerinde rks yazılarını sök direk z1000 diye yedir millete
rks gibi kötü ünlü bir marka olmasa cidden koşarak gider alırım.
-
Şaka maka kopya mopya çinli minli rks güzel işler çıkarıyor
-
Esinlenme ayağına direkt adamların tasarımına çökmüşler resmen. Bildiğin "sugomi" bu. Ama hayvan efsane duruyor yalan yok.
-
z1000 çakması baya güzel duruyor ama kalitesine güvenilebilir mi? duruma göre almayı düşünebilirim cb250r perte çıktığı için.
-
model peydahlayacağına habire, bir 2 model de ısrarcı olup piyasada onlarla rekabet etse, malın iyi bile olmasına gerek yok artık. yedek parçasını doldursa heryere aslında marka olacakta yapmıyorlar işte. Ayran gönüllü davranıp " abi bu güzelmiş lan getirsek mi? " şeklinde ilerlemiyorsa satın alma süreçleri hiç birşey bilmiyorum tahtakale esnafının hallicesi işte :D
-
Ne zamana kadar ithal edilicek ? diğer modelleri gibi belirli bir süre sonra ''kusura bakmayın artık biz bu modeli ithal edemiyoruz,yedek parçası da yok elimizde'' senaryosu diğer çinli modeller gibi devam edicektir.Paranızı çöpe atmayın arkadaşlar
-
Yalnız çok yakışıklı olmuş ne kadar kawa taklidi olsada
Yedek parça sıkıntısı olmasa genç kesim bu motora saldırır
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)