2023 Suzuki V-Strom 800DE/800DE modelleri tanıtıldı
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
gerçekten çok çirkin yaw insan azcık tasarım üzerine de birşeyler yapar
-
Suzuki iyice soğuttu kendini
-
O far nedir, o gaga nedir...Güzelim motoru mahvediyorlar..
-
o lambda sensörü cayır cuyur bozulur en ufak düşmede bilmemnede :D usb çıkışı neden yanda falan bi gariplikler silsilesi var. seni çok seviyorum suzi ama neden böyle yapıyosun hayatım :D
-
Vstrom ve paralel silindirli? Bide üstüne bu kadar çirkin.. Zor agam
-
Son yıllarda şı far tasarımları hakketten geriye doğru gitti. Acaba bir bildikleri mi var.. Mavi siyah rengi cidden güzelmiş ama..
"Çok Bilen Çok Yanılır"
Yürüdüğü yolda iz bırakmayan o yoldan geçmiş sayılmaz ...
-
Halen 20 sene öncesinin CC aralıklarına göre ÖTV lendiriliyoruz.
Sahi ÖTV ne içindi, 1999 Gölcük depreminin yaralarını sarmak için mi?
Ne güzel memleket be!
-
07 Aralık 2022, 12:49
transalp, varadero sınıfından çıkıp iyice f650/f800 sınıfına dönmüş
ne 650 ne 1000 tam ortası olmuş.
tel jant, ön amortisörler ile çok daha enduro ağırlıklı bir sınıfa yerleşmiş.
-
07 Aralık 2022, 14:51
Resimlerden karar vermemek lazım canlı görmek lazım zira ne motorlar resimlerde çamur atıldı ama fuarda gerçekte harika bir motor olduğu görüldü birde tam tersi resimlerde çok beğenilen bazı motorlarında gerçekte çok kalitesiz olduğuna şahit olduk ben suzuki nin kötü bir iş çıkarıcağını düşünüyorum o usb bile oraya takarken bir tasarım eğrisi mühendislik hesaplaması yapmışlardır ..
Tipi diyorsanız Suzuki nin şimdiye kadar ss leri dışında kaç motoru öyle voww dedirticek çekicilikte tasarımı görseli güzeldiki .. suzuki sağlamlık dayanıklılık malzeme işçilik kalitesi demek ..
Al sıfır suzuki 10 sene bin düzenli bakımlarını yap rutin bakım dışında motoruna anahtar değmez kolay kolay..
-
07 Aralık 2022, 16:24
Öpüyoruz Takdir edin Vergisi o.
Enflasyonu CeHaPe ve BİM yapıyor, iktidar armut topluyor.
-
07 Aralık 2022, 17:47
V-Strom Dl 1050'nin kare farlı tasarımını ben çok beğenmiştim. Benim gibi gaga sevmeyen bir adama bile tasarımı cazip gelmişti. V-Strom De 800 de aynı tasarım felsefesini devam ettirseydi benim göz zevkime göre daha güzel görünecekti. Tamam, Gsx-S 950 gibi tatlı bir motor ile aynı tasarım felsefesi paylaşılıyor olabilir ama biri güzel bir naked iken ötekisi kurbağa gibi adv.
-
08 Aralık 2022, 00:15
acaba silindir pistonla takımları, benim 650 ile uyumlumu ki... alıp taksam.. azıcık güçlendireyim motoru...
-
Ben yeni aldum bu makinayı. Cuma günü teslim alacam inş. 10 yıl sonra tekrar motor kullanacağım. Çok heyecanlıyım
-
Hayırlı olsun Güzel günler de kullan...
-
paran adlı üyeden alıntı
Ben yeni aldum bu makinayı. Cuma günü teslim alacam inş. 10 yıl sonra tekrar motor kullanacağım. Çok heyecanlıyım
Hayırlı olsunn, güle güle kullanın.
-
Kalitesi ve sağlamlığı konusunda en ufak bir şüphem ama
Suzuki modelleri anlamadığım şekilde gittikçe çirkinleşiyor.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)