bune abi ya 1800 cc biz daha 150cc yi yolda tutamıyoruz
LAZKOPAT /'Asla bir Türk'ü kılıcını çekecek noktaya değin kızdırmayın' Napolyon
"Az kaşardan Tost, Çok Kaşardan Dost olmaz"
Benim kayınpeder bunu görmeli
[FONT="Comic Sans MS"][B][CENTER][SIZE="3"][COLOR="Purple"]Gerçek sadedir, onu biz büyütür biz süsleriz ama o asla değişmez.[/COLOR][/SIZE][/CENTER][/B][/FONT]
resimler süper
ama bu motorlar bize çoooookkkkkk uzakkkkkkk
Geçen gün canlısını gördüm. Gerçekten çok güzel bir motor.
Mükemmel diyemiyorum, çünkü ön farın gidona doğru uzayan üst kısmını beğenmedim ama arka tarafı gerçekten müthiş.
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
Tasarım bence mükammel Suzukiye yakışır bişey olduğuna inanıyorum.
Kaza Anında Sizi Korur...
Estetik bir motor değil...Kafa granajı öküz kafası gibi...beğenmedim...Rahatsız edici bir sürüş tarzı olduğu gidondan belli...Hormonlu Çin Malı gibi...İğrenç ötesi...120 beygir olmasıda ayrıca verilen paranın karşılığını alınamayacağına işaret eder...1800 lük motor neden 120 beygir olur...Bilen varsa beri gelsin...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
harbi geçerli makina ya
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
Offf bununla dünya turu atmak isterdim sponsor benzini karşılasın yeter :D
Aşkım Sadece Motorum
torkuyla filanda midnight1900 ü bitirir vtx inde suyunu sıkar abicim bu alet...harley gibi bişey
MOTOR GÜÇLÜ ADAM İŞİDİR
Bu motoru kullanma fırsatı buldum. Başka hiç bir alete benzemiyor. Bence cruiserlar arasında en iyisi. Harleyin chopper gibi touringleri var bilirsiniz 1543cc di yanılmıyorsam. Açıkçası traktör gibi titriyor üzerinde bardakla su içemiyosun. Suzuki 1800 olmasına rağmen ne oakdar ses çıkırıyor neda titiriyor. Gaza bastığınız anda öle bir fırlayışı varki sanki bir sport model gibi fırlıyor. Açıkçası Chopper görünümde bir touring gibi rahat ve akıcı bir kullanımı var havasıda cabası. Bu motor ilk binidğim andan beri gece rüyalarıma girmeye başladı.
konu eski hortlamış ama genede bakmak bile heyecan veriyor harika bebekler
ban gelmez ben süper sportcuyum.
HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
evet gecen sene bende motoru gordum. Cogu kisinin 8 euro verip arka lastiklerini 240lik ebata getirdigi zamanda suziki bunu icinde sunuyor. ayrica paner gibi devasal bir makina
[B]caner[/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)