KYMCO motosiklet modelleri lansman fiyatlarıyla satışta.
Reklamlar
-
Doğan Trend Otomotiv distribütörlüğünde Türkiye'ye gelen bazı KYMCO motosiklet modelleri Hepsiburada üzerinden lansmana özel kampanyalı fiyatlarla satışa sunuldu. İşte detaylar:
Motosiklet ve ATV üreticisi KYMCO'nun Türkiye'deki yeni yetkili distribütörü Doğan Trend Otomotiv, lansmana özel avantajlı fiyatlarla KYMCO modellerini Hepsiburada üzerinden sahipleriyle buluşturmaya hazırlanıyor.
2021 yılı mart ayı itibarıyla sahiplerine teslim edilecek olan KYMCO modellerine anlaşmalı bankalarla 9 aya kadar taksit avantajıyla erişmek mümkün olacak. İlgili sayfaya https://www.hepsiburada.com/kymco/mo...eri-c-80560308ulaşabilirsiniz.
Kaynak : donanımhaber
Reklamlar
-
9 taksit yapılıyormuş, müthiş. Hemen limiti 1 milyon TL olan kredi kartımla bir iki tane alayım. +3 de banka verir, güzel para kanka, güzel para yani
-
Reşit adlı üyeden alıntı
9 taksit yapılıyormuş, müthiş. Hemen limiti 1 milyon TL olan kredi kartımla bir iki tane alayım. +3 de banka verir, güzel para kanka, güzel para yani
Coklu kredi karti ile odemek mumkun ama o da kisitli, en fazla 2 kart.
-
gurcanozturk adlı üyeden alıntı
Coklu kredi karti ile odemek mumkun ama o da kisitli, en fazla 2 kart.
zaten limitler toplama göre verilmiyor mu? toplam limiti 30bin olan birinin ben sanmıyorum ki kartla alacağını merakı varsa basar parayı alır :8
-
kart limiti belirlerken uygulanan gelir kısıtlaması değişti
limit belirlerken bankadaki varlıklar da dikkate alınıyo
-
ojo adlı üyeden alıntı
kart limiti belirlerken uygulanan gelir kısıtlaması değişti
limit belirlerken bankadaki varlıklar da dikkate alınıyo
yani yastık altında tuttuklarımızı hesaba atsak maksimum maaşın 4 katı olabilen kart limitleri yükseliyor mu doğru mu anladım?
-
250 cc skuter 46.400 Tl olmuş yaaa naptınız gariii
-
Remzidemir41 adlı üyeden alıntı
250 cc skuter 46.400 Tl olmuş yaaa naptınız gariii
Joleli bir ekonomist vardi zamaninda, atip tutuyordu. Ona sormak lazim.
-
Kimse Kawasaki'ye fiyatlarından ötürü çemkirmesin, bak elin Taiwanlısı da 46.000'den 250'lik skuter satıyor.
-
Reşit adlı üyeden alıntı
En azından kartla puan kazanırsınız. Büyük kazanç. Harika firmanın 125cc motocikletleri için mükemmel fiyat.
Çok beğenip öve öve bitiremeyen, yere göğe sığdıramayanlar için söylemek isterim ki komşunun kimkio' sunun boyasız plastik aksamı iki senede 10 yaşında çinli motosikletin plastikleri gibi matlaştı. Haydi hep birlikte alalım.
-
Kendini Japon zanneden bir diğer Taiwanlı kardeşi Sym gibi yanlış fiyat politikası nedeniyle piyasadan silinip gidecek. Honda Forza made in Italy, maşallah downtown kardeş 60 küsür bin. Neyin kafası bu anlamak zor.
SYM Gts Evo 250, SYM Maxsym 400,KTM Duke 390,Xmax 400abs, Joymax250, Forza250
-
Kymco almadan önce alacağınız motorun parça fiyatlarına göz atın kymco ların parçaları özelikle maxi scooter parçaları müthiş pahallı
-
Kymco candır, gerisi yalandır. (Kymco konularının ağası benim)
Abilerim, ablalarım. Ucuz pahalı bir şekilde çeşitlilik katıyor olaya. Birde böyle bakın olaya.
-
çooook ucuz yaaa, yahu araba satar gibi oldu fiyatlar daha geçen yıl 2012 dizel linea arabamı 32 bin liraya sattım şimdi o paraya motor bile alamıyorum. yuh desem yeridir yuhhh
-
-
Yurt dışı fiyatlarına biraz göz gezdirdim, maalesef fiyatlarda anormallik yok. Anormal olan ülkemizdeki döviz kurları.
-
tomass adlı üyeden alıntı
250cc artık 40-50 bandında , pek hoşumuza gitmese de bundan sonra böyle devam edecek gibi
Eğer nakit fiyatına karta taksit yapıyorlar ise güzel ama fark koyacaklarsa çok anlamlı değil.
Kart kullanımı Bezen puan vs avantaj sağlayabiliyor.
2015 de kredi kartı ile motosiklet botu almıştım yanlış hatırlamıyorsam 500tl gibi bir tutarı vardı.
Banka aradı bu yıl içerisinde kartınızdan 30bin tl harcama sözü verirseniz bot ücretini, ekstrenizden düşeceğiz dediler.
O dönemde de araba alacaktım, alırken 30 bini KK’dan çektirdim.
Bot bedavaya geldi
Beleşçiyiz
Hala kullanıyorum
Vade farki bankadan bankaya degisiyor. Linklerde her motosikletin aciklama kisminda var, Yanlis hatirlamiyorsam,
Garanti 9 ay vade farksiz,
YKB 7 ay vade farksiz,
Digerlerinde 3-4 ay, sonrasi vade farkiyla.
-
01 Aralık 2020, 08:19
uzay gemisi adlı üyeden alıntı
Yurt dışı fiyatlarına biraz göz gezdirdim, maalesef fiyatlarda anormallik yok. Anormal olan ülkemizdeki döviz kurları.
Aslında konu o değil.
Başka başlık altında yazmıştım, 300 cc modellerde Kymco X-town'ın fiyatı Honda Forza'dan 1500 € daha düşük. Bizde ise 250 cc modeller neredeyse aynılar. Burada Kymco distribütörü, motorlar aynı sınıfta diye aynı fiyatı koyup kendince uyanıklık yapıyor. Dürüst ticareti bir türlü öğrenemedik gitti. O adamlar salak mı da araya fiyat farkı koyuyorlar ? Aynı fiyatı koyarlarsa satılmayacağını bildiklerinden müşteriyi cezbedecek kadar fark bırakıyorlar. Bizimki ise "satılmazsa satılmasın, o paraya vereceğime yakarım daha iyi" kafasıyla şark kurnazı ticareti yapıyor. Bir tane satamamak mı daha iyi yoksa uygun fiyattan düşük karla çok satmak mı ? X-Town'ı isteseler rahat rahat 30 - 35 bin TL'ye satabilirler ki o zaman peynir ekmek gibi gider. Bu kafayla bir tane motor satmaları mümkün değil. Bir de son yıllarda bir lansman fiyatı sahtekarlığı çıktı. Şimdi lansman fiyatından gelir, üç ay sonra ise döviz kuru düşmüş bile olsa normal fiyat dönerler. Türk tipi ticaret ahlakı...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)