İşte Yenilenen 2021 Model Yamaha MT-07
Reklamlar
-
Para nedir, Ekonomi nedir, Enflasyon nedir bilmeyenler... klavyede geçmiş ülke çok iyi ekonomi çok iyi diye laf geveleyip kör taklidi yapanlar. Kimse yemez artık, boşa tırmalamayın!
Reklamlar
-
Ekonominin kötü olması bir sonuçtur. Sebepler konuşulmadıkça bir şey değişmez ki birinci sebep adalettir kimse de bu konuda kılını kıpırdatacaşını söylemiyor.
Felaket tellallalığı yapmıyım ama bir nesil heba olur bugün aklımızı başımıza alırsak...
-
U.KALKAVAN adlı üyeden alıntı
Euro 10 TL diye bu gün 100 kişi falan yazdı ama Euro 10 TL değil. Gün içinde bir denedi şansını şuan ufak, ufak düşünüyor. 10 / 11 / 12 diye gitme şansı da yok. Bir şekilde " devlet büyükleri " ticaretin devam edebilmesi adına, 7/8 aralığa çekmek zorunda döviz kurlarını.
Madem ayar ellerinde, az daha sola cevirip 3/4 araligina cekseler ya
"Ekonomist değilim" yazmaniza hic gerek yoktu bence...
-
hasmet adlı üyeden alıntı
Madem ayar ellerinde, az daha sola cevirip 3/4 araligina cekseler ya
"Ekonomist değilim" yazmaniza hic gerek yoktu bence...
Ben senle konuşmuyorum.
Sen git, uyu artık. Sonuçlar sabaha belki açıklanır. İtiraz olursa da bir hafta sürer.
-
Tcs koyarlarsa satışı iyi olur ama yeni benelli 800 lerde gelmiş 0-100 4 saniye motor koymuşlar daha uygun fiyatla mt07 müşterisini calabilirler
-
Ben en çok göstergenin değişmesine üzüldüm. Çok ikonik bir göstergeydi bence.
-
acilen tasarımcının iş akdine son verilmeli
-
cıbılduck adlı üyeden alıntı
Göstege değişmedi diye biliyorum.
-
BloodyBaron adlı üyeden alıntı
Göstege değişmedi diye biliyorum.
değişti ama içeriği değişti kasa aynı.devir üstte hız altta renklendirme falan yapmışlar ucuz yollu güncelleme yani.
-
U.KALKAVAN adlı üyeden alıntı
Euro 10 TL diye bu gün 100 kişi falan yazdı ama Euro 10 TL değil. Gün içinde bir denedi şansını şuan ufak, ufak düşünüyor. 10 / 11 / 12 diye gitme şansı da yok. Bir şekilde " devlet büyükleri " ticaretin devam edebilmesi adına, 7/8 aralığa çekmek zorunda döviz kurlarını. Ya bir anlaşma yapacaklar, ya iki dil atacaklar artık kendi tercih ve zevkleri.
Ee üstat çok iyi biliyorsun diye sorayım sence ter köşe yapıp pztesi 9 lira mı olacak, bu ülkede kurun uzun süreli geriye doğru gittiğini ne zaman gördün? Bize yatırım tavsiyesi verir misin..
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:18 ----------
-
yawuz58 adlı üyeden alıntı
doların euronun yükselmesi ile damadın ne alaka olduğunu bana anlatırmısın birileri siyasi rant uğruna sürekli dolar alıyorsa erdogan veya damat gitsin diye mağdur olan biz vatandaşlar ne yapalım faturayı damata mı keselim serbest ekonomi var talebe göre yükseliyor dolar euro. Birileri herşey güzel olacak dedi ibb seçiminde su ulaşım ekmek vs fiyatları %40 zamlandı yine biz mağdur olduk ama kimsenin sesi çıkmadı sesi çıkanlara utanmadan aktrol dediler
Maliye ve hazine bakanı kim belli ki ak lı maklı partinin savunucususun bu kadar zoruna gittiğine göre. İbb ye takman da bunun göstergesi. Ak troller farklı araştır istersen.
-
Konu dönüp dolaşıp ekonomiye geliyor haliyle.
Eski bir Mt-07 kullanıcısı olarak konuyu toparlamaya yardımcı olayım
Mt-07 2021 değerlendirme
-
09 Aralık 2020, 22:39
bu motorda tcs olur mu arkadaşlar? mt-09'daki gibi tcs 2 ve 1 sürüş modları olacak mıymış?
-
09 Aralık 2020, 23:00
ifadeci adlı üyeden alıntı
bu motorda tcs olur mu arkadaşlar? mt-09'daki gibi tcs 2 ve 1 sürüş modları olacak mıymış?
Hayır
(onkarakter)
-
10 Aralık 2020, 09:50
BloodyBaron adlı üyeden alıntı
Hayır
(onkarakter)
bu kadar para veriyoruz, sözde yeni kasa yeni teknoloji ve bir TCS koyulmayacaksa cidden üretmesinler
-
10 Aralık 2020, 11:00
ifadeci adlı üyeden alıntı
bu kadar para veriyoruz, sözde yeni kasa yeni teknoloji ve bir TCS koyulmayacaksa cidden üretmesinler
Gene kapış kapış gideceğini bildikleri için bir şey değiştirmiyorlar. Ön far tasarımı da çok kötü olmuş.
-
10 Aralık 2020, 17:31
led far zaten büyük eksiklikti bence ama görüntü bozulmuş 2020 modele led far ve kaydırmalı debriyaj ekleyip çıkarsalar daha iyi olurmuş
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)