Komtan kızmasın ama başlığa motor hakkında yorum değil Fransızlara hakaret edebileyim diye tıklamıştım
Komtan kızmasın ama başlığa motor hakkında yorum değil Fransızlara hakaret edebileyim diye tıklamıştım
Kolpa Adamları
Kolleksiyon motoru olmuş bu. Şöyle binip bi akdeniz yapılmaz bununla.
Ha, tasarım derseniz ben tuttum bu motoru.
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
BBRR adlı üyeden alıntı
ağzına sağlık...
peki bişey soracağım sana...Iraktaki kardeşlerimizi vuran işgal kuvvetlerinin içinde az da olsa Japon askerlerde olduğunu biliyormuydun...geçenlerde bir Honda cbf almıştın galiba...buna ne diyeceksin abi...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Fransizlar erkeklerine benzetmisler. Ciliz görünümlü ama her zaman yüksekten ucan.
Kadinlarina benzetselermis ya. Zarif ,kasli, ve sarap gibi yillandikca güzellesen ve hizlanan.
biraz daha olgun bakmak lazım. eee ben pkk'nın yaratıcısı abd malı hd night train istiyorum. ne olacak şimdi?mete_han adlı üyeden alıntı
bu yıl minimalizm sona erdi ve maksimalizm geri gelmeye başladı. araç günün trendine uyuyor. ki uyması gerekmez. v twin ilginç bir melezleme olmuş. benim de gözümün alışması uzun sürdü. yaklaşık 6 dakika.
[COLOR="DarkGreen"][B]- Usta sorun varsa çözer. Deneyimli nasıl sorun çıkmayacağını bilir. Çömez sorunun kendisidir. Yaratır.[/B][/COLOR]
Fransızlardan İngilizlere Japonlardan Kanadalılara kadar hepsiyle çalıştım hiç kimse kalkıp bana her milletten iyide kötüde çıkar demesin onu diyen İngilizleri tanımamış olsa gerek genel anlamda Avrupalıların antipatik yaklaşımı Türk işi deyip durmalarından belli Fransızlarda bunlara dahil özellikle o küçümser ortadoğu lu tipi yaklaşımları kocaman burunları ve tavırları...
Motosikletmi bence önden çok iyi görünüyor özellikle turbocharge benzer kanallar naked sonuçta sanırım kötü bir beğeniye sahibim...
abi ne bu fransız-amerikan kırması bişey. tamam iki tekerlekli ama sanki eksik olan bişey var. mesela uzun yol için değil de ani manevra ve ani hızlanıp yavaşlama için yapılmış. bol kavşak ve iki trafik ışığı arası için ideal ama ölümcül. fransızlar bunu kesimn bizim neslimizi yok etmek için yapmışlar.
fransızları bende sevmem.türk düşmanı şerefsizler.en büyük şerefsizlikleri ermeni soykırımını osmanlının yaptığını anlatan bir anıt dikmeleri.o anıtta osmanlının küçük düşürülmesi.ama bu motor güzel.uzaktan bakıldığında çıplak bir kadına benziyor yani herşey ortada ama süper bi şey ben binerim...
İNSANOĞLUNUN İCAT ETTİĞİ EN GÜZEL ŞEY MOTORSİKLETTİR...........
çok cins olmuş.diğer taraflar iyi de gidon ve far bozmuş
benim bel fıtığım var binemem
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
paylaşım için saol
VİZYONA GİRDİK İYİ SEYİRLER
bana gore cok degisik olmus yani yeni bir marka olmasi demek scooterdan mi baslamasi gerekir?adamlar degisik bisey yapmis tamam bende sevmem fransizlari ama bizim dabi motorumuz yok turkiye olarak yada kanuni war unutmusum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)