Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Anket: Sizce elektirikli bisiklet türkiye de tutar mı?

Katılımcı sayısı
153. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

78 50.98%
  • Hayır

75 49.02%

Ne motosiklet ne de bisiklet: BİSELECT

REKLAM ALANI
    maksimumhiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    peugeot 103
    Alıntı olcan138 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

MoBis Elektrikli Araçlar, Biselect markalı yeni elektrikli araçlarını Türkiye'de kullanıcıların beğenisine sundu. Yeni çevre dostu Biselect, Türkiye'de elektrikli araçlar kategorisinde bir ilk olma özelliğini taşıyor. Şarj edilebilir Biselect elektrikli araçlar hem motorlu kullanılabiliyor, hem de istenirse sürücüsüne bisiklet keyfi sunuyor. Biselect, ulaşım sorununuzu ayda sadece 5 YTL'ye, üstelik eğlenceli bir şekilde çözüyor. Biselect ile yola çıkmak için aracınızı şarj etmeniz yeterli oluyor. Tek şarj edişte 50 km'ye kadar yol kat edebilen Biselect ile, yedek şarj adaptörü sayesinde toplam 100 km yol kat edilebiliyor. Biselect, her gün tam şarjlı olarak kullanıldığında ayda sadece 5 YTL'lik elektrik harcıyor. Biselect elektrikli taşıtlar Mobis Elektrikli Araçlar tarafından 1 yıl garanti ile satışa sunuluyor.
    Çevre dostu olan ve gürültü de çıkarmayan Biselect elektrikli araçlar hem motorlu kullanılabiliyor, hem de istenirse sürücüsüne bisiklet keyfi sunuyor. Yani hiçbir şekilde yolda kalmanız söz konusu değil. Biselect'in özel bataryası, motoru ve kontrol ünitesi içine yerleştirilmiş özel çipi sayesinde uzun mesafede sürüş imkânı, uzun bir kullanım ömrü ve enerji tasarrufu sağlanıyor. Biselect elektrikli araçlarda sürücünün aracı daha rahat kullanmasına olanak tanıyan 'uzun yol modu' ve 'hızlı sürüş modu' olarak iki farklı mod bulunuyor. Elektrikli araçların kullanımında en önemli faktörlerden biri olan güvenlik konusu da acil kapatma düğmesi ile güvence altına alınıyor. Elektrikli aracın kontrolden çıkması ya da frenlemede sorun yaşanması halinde, sürücü acil kapama düğmesine basarak motoru anında durdurabiliyor.
    Bazı modelleri bisiklete bazı modelleri motosiklete benzese de Biselect, trafikte yepyeni bir alternatif araç olmasıyla dikkat çekiyor. Elektrikle şarj edilerek çalışan ve bir şarjla 50 km. yol gidebilen bu araçlar, aynı zamanda hem ekonomik hem de çevre dostu...
    Hiç bisiklete bindiğiniz zamanlarda çok yorulup da aklınızdan, "Şunun bir motoru olsa da biraz da kendisi gitse," diye düşündüğünüz olur mu? Yanıtınız "Evet"se hazır olun, istediğiniz şey artık mümkün. Şarjlı bisiklet 'biselect' siz yorulduğunuzda kendi kendine gidebiliyor. Bu alternatif ulaşım aracı diğer taraftan da her geçen gün biraz daha zamlanan benzin fiyatları konusunda bir alternatif sunuyor. Pratik ve ekonomik olan Biselect elektrikli araçlar, sürücüleri yakıt masrafından kurtarıyor. Biselect ile yola çıkmak için aracınızı şarj etmeniz yeterli. Egzozu olmadığı için Biselect diğer taşıtların aksine çevreye zarar vermiyor, doğayı kirletmiyor ve gürültü kirliliğine yol açmıyor. Saatte 35 km.'ye kadar çıkabilen hızlarıyla Biselect elektrikli araçlar, kullanıcılara özellikle yazın geldiği bu günlerde açık havada, istedikleri yerlere en ucuz şekilde ulaşma olanağı sunuyor. Çin'den getirilen biselect elektrikli taşıtlar, iki yıl garanti ve 24 saat online teknik destek hizmeti ile satışa sunuluyor. Bu sıradışı araçları Türkiye'ye getiren firmanın yetkilisi Berna Karataş hedeflerini şöyle anlatıyor: " Türkiye'de Biselect'in avantajlarını tanıtmak ve Biselect sayesinde insanları trafik, benzin, masraf, çevre kirliliği, gürültü kirliliği gibi birçok sıkıntıdan kurtarmak istiyoruz. Biselect sayesinde işine, evine, okuluna, arkadaşına bir an önce ulaşmak isteyen her yaştan insanlar, masrafsız, trafiğe takılmadan, çevreyi kirletmeden, gürültüsüzce ve güvenli ulaşımın keyfini yaşayacak. Özellikle yazlık yerler için ideal."

Biselect Türkiye İnternet Sitesi:www.biselect.com.tr

Markanın modellerinin tanıtıldığı topic için tıklayın.
    bence Türkiye'de bunlar tutmaz ve hiç bir şekilde Türkiye turu yapamaz dostum, zaten bunların yerine moped diye bir şey icat etmişlerdi önceden, mopedler varken bunların çıkması gereksiz bence, paylaşımın için teşekkürler yine de

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Gökhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS
    ülkemizde elektrik çok bolda sankiii bir elektirige zam yapmıyorlardı onada bu bahane ile yakında yapcaklar

Arkadaslar Sakin Bundan Almayin Ben 2 Tane Aldim 1 Haftada Bozuldu Ve Tamir Olmuyo

Motosikleti
    ybr
    valla kardeşim bende tavsiye etmiyorum bozulma-tamir konusunu bilmiyom ama şunu biliyom az bi yokuşta çekmiyor bunlar avrupa ülkeleri için bizim ülkeye gitmez...
    [B][COLOR="Sienna"]Rekabet etmem, takip edilirim.[/COLOR][/B]

mici_ceko_4 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda today50*2+pioneer 200cc cross
    bizim buralar küçük diye her geçen gün sayısı artıyor..

SmirnouF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tekirdağ - Çerkezköy & Kırklareli - Pınarhisar
    Motosikleti
    ne bulursam gezerim xD
    Bence bunlar turkiye icinde musterisini bulur...
    Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion

Motosikleti
    Honda Dylan 150
    65 basıo yuksek modelleri

kuçuk yerler ıcın ıdeal olabılır bnce mesala yazlık we tatıl yerler ıcın

By Mükemmel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R
    Bozulma olayına bende katılıyorum.Bazı durumlarda tamiratı yapılamıyor.
    ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI

semih20 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ben daha çok tutulur bir motor yaptım kendi elektriğini kendisi üretiyor üstelik istediğin hıza çıkabiliyorsun...

yani tasarladım.. yapmadım

yani tasarlamadım sadece planladım

yani planlamadım

sadece aklıma geldi

yani aklıma gelmedi

yalan söyledim....:p

şaka şaka ...gerçekten bir motor planladım ..petrolcülerden korkuyorum...:D kendi elektiriğini kendisi üretiyor..ve hiç bitmeden kısır döngü şeklinde çalışıyor...istediğin hıza çıkmak mümkün yapman gerekn sadece motor kapasitesini yükseltmek
    neber

norace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Address

Biselect Akülü Bisiklet

Görenler bilir,önce scooter sanar insan ama sonra anlar ki biraz daha küçüktür. hem pedalla hem motorla çalışırlar bildiğimiz akülü bisikletlerin şekil değiştirmiş hali.ama ithal eden firmanın müdürünün açıklamasını okudum: iki kişi için ideal değilmiş.yokuş çıkamazmış.ama iki kişi rahat sığar onun selesine.madem niye öyle yapıyorlar? kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını,ilginç bilgilerini okumak isterim.

konu daha önce açılmış özür konuyu değiştireyim o zaman kanuninin e bisikleti var ne düşünüyonuz? biselect gibi scooter tipinde değil.sanki daha şık ve orjinal duruyor.hem daha ucuz.

bbaday - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    eskişehirdesin sende sanırım geçen hafta sonunda pazar günü kurulan otocenterdeki araba pazarına çıkmıştım orada bahsettiğin akülü bisikletlerin tanıtımı yapılıyordu bende test sürüşü yaptım çok sessiz ve o ufak cüssesine göre oldukça seri aniden ivmeleniyor ama son hız 40km. filandı yanılmıyorsam fiyatı ise modelden modele gore deişiyor ama benimbindiğim 1600 ytl idi o fiyata alınmaz!

szr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ybr125
    Norace Activa 10 numara 1 600 e biselect alıcağına Activa derim ben Activa mı arıyorum bazen

CİHAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 fazer ve ybr 125
    bende de vardı bir bisiklet ne arsan vardı dur bi sayayım :
    akü,
    falafala havalı korna,
    iki tane seger korna(şimdi motorumda var)
    iki adet sis lambası,
    arka stop lambası,bir adet bedford farı öne,
    sag sol sinyal,
    polis sireni,
    ambulans sireni,
    mikrofon,
    98 Beygir.....

Motosikleti
    Suzuki Address
    Alıntı szr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Norace Activa 10 numara 1 600 e biselect alıcağına Activa derim ben Activa mı arıyorum bazen
    aman abi allah korusun yaw activa alacam zaten.o kesin.bunu bilgi amaçlı açtım yaw

activa'nı neden arıyorsun? activada olup şimdiki motorunda olmayan ne var? merak ettim doğrusu.

Alıntı bbaday adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eskişehirdesin sende sanırım geçen hafta sonunda pazar günü kurulan otocenterdeki araba pazarına çıkmıştım orada bahsettiğin akülü bisikletlerin tanıtımı yapılıyordu bende test sürüşü yaptım çok sessiz ve o ufak cüssesine göre oldukça seri aniden ivmeleniyor ama son hız 40km. filandı yanılmıyorsam fiyatı ise modelden modele gore deişiyor ama benimbindiğim 1600 ytl idi o fiyata alınmaz!
    abooooovvv hemen oto center a gideyim ya bunlar iyi kötü ama bisikleti olmayan birisi alabilir yahu.

E.Gülbeyaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı CİHAN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende de vardı bir bisiklet ne arsan vardı dur bi sayayım :
    akü,
    falafala havalı korna,
    iki tane seger korna(şimdi motorumda var)
    iki adet sis lambası,
    arka stop lambası,bir adet bedford farı öne,
    sag sol sinyal,
    polis sireni,
    ambulans sireni,
    mikrofon,
    sen motora neden gectın o bısıklet senı ıdare ederdı motora ne gerek var oyle bısıklet varken

szr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ybr125
    [QUOTE=norace;774608]aman abi allah korusun yaw activa alacam zaten.o kesin.bunu bilgi amaçlı açtım yaw

activa'nı neden arıyorsun? activada olup şimdiki motorunda olmayan ne var? merak ettim doğrusu.

İlk gözağrımdı Activa aslında şuan daki de iyi ama activa konforlu pofuduk pofuduk sallanıyodu yolda ve nedense sesi hoşuma gidiyordu ve yakıt tüketimi; kısacası insan ilk gözağrısını kly kly unutamaz arar onu

Motosikleti
    Zealsun 200 gs 'den>zx6r' a ; aklım yok aklım! Scuba instructor
    Alıntı semih20 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben daha çok tutulur bir motor yaptım kendi elektriğini kendisi üretiyor üstelik istediğin hıza çıkabiliyorsun...

yani tasarladım.. yapmadım

yani tasarlamadım sadece planladım

yani planlamadım

sadece aklıma geldi

yani aklıma gelmedi

yalan söyledim....:p

şaka şaka ...gerçekten bir motor planladım ..petrolcülerden korkuyorum...:D kendi elektiriğini kendisi üretiyor..ve hiç bitmeden kısır döngü şeklinde çalışıyor...istediğin hıza çıkmak mümkün yapman gerekn sadece motor kapasitesini yükseltmek
    Buna kimse inanmasss..
    Sonucu husran olur bak demedi deme....
    [B][COLOR="Red"]"Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır!!!"[/COLOR][/B]:bounce:

Motosikleti
    aprilia leo 150
    onu bunu bilmem ama buralarda sıkça görürü oldum bunlardan...

ama o fiyatlara nasıl alıyorlar bilmiyorum...sanırım ehliyetsiz kullanılabimesi cazip geliyor....

LPG'li araclar tutulunca bindirdiler vergiyi..Kolay mi Türkiye'de oyle belese arac kullanmak..Bunlar da yayginlassin da bak nasil bindiriyolar %200 vergiyi..

Motosikleti
    Suzuki Address
    [QUOTE=szr;774804]
    Alıntı norace adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aman abi allah korusun yaw activa alacam zaten.o kesin.bunu bilgi amaçlı açtım yaw

İlk gözağrımdı Activa aslında şuan daki de iyi ama activa konforlu pofuduk pofuduk sallanıyodu yolda ve nedense sesi hoşuma gidiyordu ve yakıt tüketimi; kısacası insan ilk gözağrısını kly kly unutamaz arar onu
    haklısın ya.nasıl da gidiyor yolda öyle.sesine ben de bayılıyorum.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler