Anket: Sizce elektirikli bisiklet türkiye de tutar mı?
- Katılımcı sayısı
- 153. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
Ne motosiklet ne de bisiklet: BİSELECT
Reklamlar
-
28 Temmuz 2006, 01:56
Harley var be baba...fotoları koyupda kendi kendimi tatmin etmeyim yine.. ...ya baba işyeri maçkada ...ev 4 leventde...bi modenas innova veya kymco patlatacağım galiba...çare yok ...
bi Türsaba gelemedim yanına...Patron Amerikadan hafta sonu geliyor...galiba karşılayacağım...hafta sonu mesai ambiansı nedir dostum...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Reklamlar
-
28 Temmuz 2006, 02:00
bu haftasonu içinse sorduğun havalimanında değil, avrupa bölgede olucam, orda biraz sorun varmış sanırım, gidip halletmem gerek ...
pazar ise evde yayıyor olucam...
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
-
28 Temmuz 2006, 02:06
fiyatına göre pek ii deil..
-
30 Temmuz 2006, 19:00
valla benim gibi hız tutkunu için hiç ideal bişey deil dierlerini bilmem:d
-
31 Temmuz 2006, 01:32
Büyükada sakinleri almaya başlamış bile geçen gün gittiğimde eser mikatrda gördüm ama bence daha çok satacak, sayfiye yerlerinde, turistik mekanlarda falan...
-
01 Ağustos 2006, 04:44
Super Moderator
Bu akşam atv Ana Haber'de gösterildi Biselect modelleri. 8 saatlik şarjla aküsünün dolduğu anlatıldı. İthalatçı firmanın 1 değil 2 yıl garanti verdiği söylendi.
Ve ilginç olanı şarj edilecek akü, paspasın altında, 2 kulptan tutularak basitçe yerinden çıkarılabiliyor.
-
01 Ağustos 2006, 05:05
Arkadaşlar bu bisiklet karışımı araç içinde ehliyet gerekiyormu?
Bilginiz var mı acaba?
-
01 Ağustos 2006, 14:39
Super Moderator
Ehliyet, ruhsat, plaka gerekmiyormuş.
-
04 Ağustos 2006, 15:38
ya arkadaşlar bende görmüştüm bunu akçakocada... elektrikli.. Scootorlar vardı elektrikli. Sabaha kadar sarj ediosun akşama kadar biniosun.. o tip modifiyeli bi şey bunlarda. hız da yapmaz yamada cıkmaz. ama ayagını yerden keser. ruhsat ehliyet benzin hiç bi şey istemio. o açıdan cok rahat...
-
05 Ağustos 2006, 03:04
ya bence bunu alıcaına gider 50 cc lik scooter alırsın daha çok işini görür .. bencede tutmaz gibi..sadece yaş problemi olanlar alabilir diye düşünüyorum..
inner fear is your worst enemy..[FONT="Century Gothic"][/FONT]
-
05 Ağustos 2006, 04:16
ben böle şeylere para vermem hem sevmemde fazla ama heralde birinde olsa zevkine binerim
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
-
05 Ağustos 2006, 11:15
bence çok uygun we ekonomik bu işi yapan adamlara helal olsun walla
-
07 Ağustos 2006, 13:34
adamlar bunları görsün ezer geçerler valla.biz trafikte arabalardan önce gidiyoz 60-70 km falan normal motorla .bunlar 35 km'yle giderse trafikte ezer geçerler valla alana sabırlar.allaha korusun diyorum ama ekonomi açısından çok iyi.
-
13 Ağustos 2006, 13:07
azcık hıs lazım ya şehir içinde pek katlanılızma hele birde hawa sıcaksa yawaş gidilmeski
-
13 Ağustos 2006, 14:02
bu alatler 5 ytl ile 1500 km yol yapıyor
-
15 Ağustos 2006, 13:12
aslında arkadşın dediği doğru benzinli ve elektrikli olcak benzinde iken ufak bi kayış tahrikli vb aracıyla akü şarj eden bi cihaz olacak benzin bittiğinde elektriğe geçecek çok mükemmel olur onada büyük bi akü olması gerek ondan sonra millet alır valla ne güzel hiç yoktan yolda kalmaz veya kalsa bile gideceği yere yaklaşır
-
15 Ağustos 2006, 14:45
WALLA BİNECEN İÇTEN YANMALIYA ALLAHINA DUA EDECEN....
[COLOR="Red"]UMUT DENEN ŞEY UMUTSUZLUK KORKUSU İNANÇ DENEN ŞEY YOKLUĞUN DUYGUSU[/COLOR]
-
15 Ağustos 2006, 14:53
bencede bırı solemıs hybrıd olsa daha mantıklı olur..hem bıraz daha hız hemde ekonomı bırarada(sampuan reklamı gıbı oldu
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
-
17 Ağustos 2006, 13:30
-
Yazlıkta yeni trend şarjlı bisiklet
Türkiye'ye Çin'den elektrikli bisiklet ithal eden ve bir yılda 10 bin adetlik satış hedefleyen Biselect firması üç ayda 3 bin adetlik dağıtım yaptı. Ürünler iki yıl garantili. Talep ağırlıklı olarak yazlıklardan geliyor.
50 km hız yapıyor:Elektrikli bisikletlerin fiyatı 1150 ile 1575 YTL arasında değişiyor. Cep telefonunun şarj edilebildiği her yerde 8 saatte şarj edilebilen bisikletler, modeline göre 35-50 kilometre aasında hız yapabiliyor. Biselect, hızı takılan bir parçayla 25 kilometrede sınırlandırabiliyor. Aküsü tamamen şarj edilen bisiklet, 50 kilometre yol kat ediyor. Bir ay boyunca her gün şarj edilen bisiklet, 1500 kilometrede 5 YTL'lik elektrik tüketiyor.
Taşınabilir boyuttaki yedek adaptörüyle toplam 100 kilometre yol alabilen bisiklet, egzostu olmadığı için hava ve gürültü kirliliği de yapmıyor. Şarjın bittiği yerde ise bisiklet pedallarıyla kullanılabiliyor. Elektrikli araçların kullanımında en önemli faktörlerden biri olan güvenlik acil kapatma düğmesi ile sağlanıyor. Elektrikli aracın kontrolden çıkması ya da frenlemede sorun yaşanması halinde, sürücü acil kapama düğmesine basarak motoru durdurabiliyor. Bisiklette elektrikli ABS de bulunuyor...
Plaka ve vergi yok:Elektrikli bisikletler, Sanayi Bakanlığı'nın yönetmeliklerine göre bisiklet olarak kabul edildikleri için ehliyet veya palaka istenmiyor. Dolayısıyla vergi de ödenmiyor. Bunlar da benzinli motosikletlere
göre avantaj sağlıyor.
Bisiklet olarak kabul edildikleri için sadece şehiriçinde kullanılabiliyor. En düşük motorlu benzinli motosikletler bile 50 kilometrede iki litre benzin yakıyor.kaynak:İLKER PEHLİVAN radikal.ankete oylarınızı kullanırsaniz sevinirim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler