2018 Yamaha NIKEN. 3 Tekerlekli Sıradışı yeni Yamaha modeli
Reklamlar
-
Reklamlar
-
bu agır bır motor olacaksa adam gıbı performasn ıcın yıne nerden baksan 250cc motor koyarlar ve boyle yenı bır motor ,250cc olarak yamahadan gelırse, bugun bu saat dolar kuru ıle 20.000 den asagı vermezler.
cok soyledın dıyenler yamaha delıgth ve nmax 155 ın lıste fıyatına baksın bu motor ıcın soyledıgım 20.000e hak vereceklerdır sanıyorum
HERO DASH TÜRKİYE SAYFA : facebook.com/HERODASHTurkiye
HERO DASH TÜRKİYE GRUP : facebook.com/groups/HERODASHTurkiye
-
stevejones adlı üyeden alıntı
bu agır bır motor olacaksa adam gıbı performasn ıcın yıne nerden baksan 250cc motor koyarlar ve boyle yenı bır motor ,250cc olarak yamahadan gelırse, bugun bu saat dolar kuru ıle 20.000 den asagı vermezler.
cok soyledın dıyenler yamaha delıgth ve nmax 155 ın lıste fıyatına baksın bu motor ıcın soyledıgım 20.000e hak vereceklerdır sanıyorum
Facebook sayfasında 3 silindir diyor. Gorunuse de bakılırsa MT 09 motoru olacak gibi. Bu durumda fiyati düşünmek istemiyorum 😀
-
20bine ön takımı alaman :D
-
Motor bloğu mt9 hayvanindan almışlar , geri kalan da fabrika da ne varsa artık çifter çifter gömmüşler on takıma
-
Yanlış anlamayın, hislerimi paylaşmak için yazıyorum ama ilk gördüğümde aklıma gelen şey, bunu Barkın abinin görememiş olmasıydı.
Ben henüz onun üzüntüsünü atabilmiş, yokluğuna alışabilmiş değilim.
-
Öndeki teker başına 2'şer amortisörü görünce içim titredi. Uzak kalsın ben alamam bunu.
-
Bu seneye fuara gelir, 70 bin TL etiketi koyarlar, fuarda 48 tane sattık diye söylenti yayarlar, enayi bayiler mağazalara koyar, Gökhan hoca isimli şahıs şöyle güzel motor, böyle güzel motor diye fiyatına tek kelime söylemeden motordan çok kendi kafasını çekerek eğile büküle torpilli bir tanıtım yapar, motor bütün sene 5 tane satar ve piyasadan kalkar. Nokta.
-
Honda dan bi nokan bekliyorum
-
20.000 mi . Ben en az bu motor için 50.000 düşünüyorum :D
-
Aga bunu çok beğenen sadece ben miyim.Önden ayrı,arkadan ayrı bir psikopat.köpekbalığı gibi ısırırım der gibi geliyor.virajı güzeldir.tekere kalkmaz ama stoppie
mt-09 tracer'a 20 gayme daha ekleyin.fiyat olarak.minimum bu paralardan çıkar.
Not:durumum olsa vallahi alırım
-
tuncel_85 adlı üyeden alıntı
20.000 mi . Ben en az bu motor için 50.000 düşünüyorum :D
çok iyi niyetlisiniz fiyatı en az 70 bin tl olur. Tmax yada süpertenereden ucuza satamazlar bu makinayı. O yüzden adı Niken ...
-
-
sebebi neydi ki :(
Makinasının mt09 olması lazım bu arada.
-
MahmutBiner adlı üyeden alıntı
çok iyi niyetlisiniz fiyatı en az 70 bin tl olur. Tmax yada süpertenereden ucuza satamazlar bu makinayı. O yüzden adı Niken ...
Hahaha valla haklısın.. Niken olsa duramazdık kesin başka birşeydir o..
-
yeni bir şey değil piaggio yıllar önce yaptı bu konsepti bakınız mp3 ..
-
Deveye diken,Yamahacıya Niken yaraşır o ne öyle ya..
-
aga, virajın eğimine göre ön amortisörlerin ne derece içe/dışa kayacağını nasıl kestiriyor ki bu çift ön tekerlek sistemleri?
-
logaritma adlı üyeden alıntı
Olsun yamaha daha iyi nikebilir.
Sentis ad medullis!
Dengeliyorum.com
youtube.com/we2strom
-
Seko adlı üyeden alıntı
Bu seneye fuara gelir, 70 bin TL etiketi koyarlar, fuarda 48 tane sattık diye söylenti yayarlar, enayi bayiler mağazalara koyar, Gökhan hoca isimli şahıs şöyle güzel motor, böyle güzel motor diye fiyatına tek kelime söylemeden motordan çok kendi kafasını çekerek eğile büküle torpilli bir tanıtım yapar, motor bütün sene 5 tane satar ve piyasadan kalkar. Nokta.
Boş muhabbet görüyorum... Fiyatlar konusunda , en kötü Mondial bile 5.000TL'den başlıyor 125-150CC CG modelleri. Dolar 4 TL oldu olacak , EURO aldı başını gidiyor. Gümrük vergisi vs. muhabbeti varken Yamaha'nın üstüne damar bindirdiğini düşünmüyorum. Motor tanıtımlarını gayet güzel yapıyorlar, sen daha başarılıysan yap izleyelim. Fakir motoru olmayacağı belli zaten , belli bir kesime hitap edecek. Parası olup , beğenen adamda +'sı -'si ile alır. Kafan rahat olsun
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)