2018 Honda Gold Wing GL1800 Tanıtıldı. (Fotoğraf Galerisi + Tanıtım Videoları)
Reklamlar
-
chopperrider adlı üyeden alıntı
Amerika fiyatlarına bakarsak yeni kasada fazla bir artış yok. Baz modelde 1500 $gibi cüzi bir fark var. Tabi bizde nasıl bir fiyat konumlandırması yaparlar zaman gösterecek.
K1600 é göre kıyaslayıp etiket koyarlar ise 150bin gibi olur yok mevcut fiyatı şişirmezlerse 125 gibi girer diye düşünüyorum ülkemize.
Deli para ama fuarla birlikte çok sayıda ön sipariş alacağını ve ikinci ele düşen onlarca 2015-2017 model goldwing olacağından eminim.
Turkiye'de muhtemelen "bunu alacak olan fiyatinin uc asagi bes yukari olmasina cok bakmaz" seklinde dusunebilirler. Her halukarda cok satacak bir model degil zaten.
Goldwing'in en buyuk pazari olan Amerika'da ise eli mahkum nispeten uygun bir fiyat koymak zorundalar. Fiyat nedeniyle karar degistiren insan sayisi toplam satisi ciddi etkileyebilecek seviyede cunku.
Reklamlar
-
Hakikaten bende olmuş bu diyorum. Eski gemiyi andıran tasarım da heybetli ve iyiydi ama güncel tasarımların yanında demode kalmaya başladıydı.
Şimdiki tasarım gerçekten modern ve çok yakışıklı olmuş (bana göre tabii, ben şahsen çok beğendim)
Teknik yapıda da gelişmeler mevcut; 7 vites otomatik şanzımanlı versiyonu, genel ağırlıkta iyileştirmeler falan.
Ama yine aynı soruya dönüp dolaşıp geliyorum: Bu motoru alsam hangi yolda sürebilirim ki? Bu ülkede bu trafikte bu motorla gezmek fazla lüks sanki
-
SuleymanE adlı üyeden alıntı
Ama yine aynı soruya dönüp dolaşıp geliyorum: Bu motoru alsam hangi yolda sürebilirim ki? Bu ülkede bu trafikte bu motorla gezmek fazla lüks sanki
Luks degil de iskence Uzun yol yapilmadigi muddetce biraz sacma.
Ama sevgilinle alip basini gitmek icin mukemmel...
-
[/COLOR][IMG][/IMG]
-
Yakında Doblo'yu önümüze motosiklet diye koyacaklar vallaha.
-
abartilcak bişi yok ..cbf e 3 canta bi cam tmm....
-
kim bilir kaç paradır bu motosiklet
dün rüyamda kırmızı bajaj pulsar 200ns sahibi ile konuşuyordum ve 4700 liraya bağlamıştım meseleyi fakat rüyamda bile yeterli paramın olmadığını fakat bulabileceğimi söylüyordum ama söylerken kendim bile inanmıyordum rüyamda dahi
-
bu yeni kasasından hoşlanmayan bir tek ben miyim? 2017 füme goldwing alacağım ben bu yaz. biraz eksiğim var. aynı para olsa bile buna vermem. büyük bir scooter gibi görünüyor. istanbul fuarına gelirse gidip göreceğim ve son kararımı orada vereceğim. ama ilk izlenimim bu yönde.
-
alize05 adlı üyeden alıntı
bu yeni kasasından hoşlanmayan bir tek ben miyim? 2017 füme goldwing alacağım ben bu yaz. biraz eksiğim var. aynı para olsa bile buna vermem. büyük bir scooter gibi görünüyor. istanbul fuarına gelirse gidip göreceğim ve son kararımı orada vereceğim. ama ilk izlenimim bu yönde.
Ben de temkinli yaklaşıyorum tasarıma.
Motor hafiflemek için küçülmüş ve 37 litre civarında bagaj hacmi kaybetmiş. Touring makine için sıkıntı bu.
140 lt civarı inanılmaz bir bagaj hacmi var güncel modelin, şimdi 102 ye mi ne düşmüş.
zaten DCT şanzımanla büyük bir scooter havasına teknik olarak da büründü.
Ama 6 ileri şanzıman, 4 valfli motor, ciddi düşük yakıt tüketimi, yeni nesil ön takım, bunlar da yaban atılır şeyler değil.
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç
orta sehpalı supersport gördün mü.....
-
chopperrider adlı üyeden alıntı
Ben de temkinli yaklaşıyorum tasarıma.
Motor hafiflemek için küçülmüş ve 37 litre civarında bagaj hacmi kaybetmiş. Touring makine için sıkıntı bu.
140 lt civarı inanılmaz bir bagaj hacmi var güncel modelin, şimdi 102 ye mi ne düşmüş.
zaten DCT şanzımanla büyük bir scooter havasına teknik olarak da büründü.
Ama 6 ileri şanzıman, 4 valfli motor, ciddi düşük yakıt tüketimi, yeni nesil ön takım, bunlar da yaban atılır şeyler değil.
yanılmıyorsan yüzde 22 gibi bir yakıt tasarrufundan bahsediliyor. silindir başına da dört subap konulmuş. fakat sizdeki kasanın o heybeti yok. ön panel daralmış, depo küçülmüş, çantalar küçülmüş, artçının tahtı kırpılmış. ben vtx1300 kullanıyorum. teknolojinin T'si yok motorda. elbette tork kontrol, cruise kontrol, navigasyon vs gibi yeni oyuncaklar güzel olurdu ama sizdeki kasaya değişmem bütün bunları.
-
alize05 adlı üyeden alıntı
yanılmıyorsan yüzde 22 gibi bir yakıt tasarrufundan bahsediliyor. silindir başına da dört subap konulmuş. fakat sizdeki kasanın o heybeti yok. ön panel daralmış, depo küçülmüş, çantalar küçülmüş, artçının tahtı kırpılmış. ben vtx1300 kullanıyorum. teknolojinin T'si yok motorda. elbette tork kontrol, cruise kontrol, navigasyon vs gibi yeni oyuncaklar güzel olurdu ama sizdeki kasaya değişmem bütün bunları.
Hocam Ankara'daymışsın, görüşelim, tanışalım. Ankara'da bir kaç goldwingci arkadaş var inşallah seneye yaza birlikte sürelim.
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç
orta sehpalı supersport gördün mü.....
-
tabiki olur. özelden yazdım.
-
RODWIN250R adlı üyeden alıntı
airbag siz görüntüler çok fenaymış.... goldwingcilerden çok şey öğreniyoruz....
Oğlum adamlar insanları düşündüklerinden airbag koymuyorlar böyle alım gücü yüksek ensesi kalın godaman müşteriyi bir daha nereden bulacağız aman gebermesin diye o motora air bag koyuyorlar bak mesela orta ve ufak sınıf motorlarına airbag mairbag yok koymuyorlar neden ? Biliyorlar bunlar fakir bunlardan çok var
(şaka)
-
Güzel olmuş. Almayı düşünen dede olmayı beklemek zorunda kalmayacak. Özellikle modern sert çizgileri çok çekici. Böyle bir motosikletde yıllardır sürüş destek sistemlerinin olmayışı gereksiz tuş takımları vb gösteriş ve hantal bir araç olmasından öteye gitmiyordu. Kaydırmalı debriyaj çok önemliydi rahat vites geçişleri için. Hafiflemesi, sürüş modları ve DCT de cabası. Çok iyi paralar ödeyip gerçekten almaya değer bir motosiklet olmuş artık..
-
Hala fiyatlar belli değil, normalde geçtiğimiz ay fuar fiyatları açılanırdı. Neden bu kadar temkinli yaklaşıyorlar acaba
-
emreturgut adlı üyeden alıntı
Hala fiyatlar belli değil, normalde geçtiğimiz ay fuar fiyatları açılanırdı. Neden bu kadar temkinli yaklaşıyorlar acaba
Amerika'da kesin millet kuyruğa girmiştir bunun için. Yok satar muhtemelen ilk senesinde...
-
bana kalsa arkadaşlar 4-5 bin tl olucaksa maliyet direksiyondan scooterlara dahi koyabilirler eğer güvenlik varsa bence tercih edilir
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:05 ----------
TIGERSHARK adlı üyeden alıntı
Oğlum adamlar insanları düşündüklerinden airbag koymuyorlar böyle alım gücü yüksek ensesi kalın godaman müşteriyi bir daha nereden bulacağız aman gebermesin diye o motora air bag koyuyorlar bak mesela orta ve ufak sınıf motorlarına airbag mairbag yok koymuyorlar neden ? Biliyorlar bunlar fakir bunlardan çok var
(şaka)
sende dalgamı geçiyorsun kılıçlar oğlu segeka batırdı bak yazdıklarına ya
pardon parodiymiş :D ben işe gidip gelirim diyen adama abs li motor tabiki satamazsın çünkü adam bir keyif değil sadece araç olarak görüyor lakin iş hobi amaçlı binecek kişiler olunca kesenin ağzını tabiki açıyor
-
TIGERSHARK adlı üyeden alıntı
(şaka)
Ama ucuz motosikletlerde de sürümden kazanıyorlar. Sayıları çok, ama yine de fazla azalmasın diye gösterge panelinin hemen üzerine "en az üç çocuk" propagandası falan iliştirebilirler belki. Gerçi ülke olarak bizim öyle bir sorunumuz da yok çok şükür.
(şakamsı)
-
bunu alacak admın resimdeki gib bir villası olması gerekiyor.garajlı marajlı.
-
Goldwing almakla da bitmiyor şahsen benim için bitmezdi. Bir gw parasıda modifiyeye harcardım. 3 teker, komple müzik sistemi, mobil genel ev gibi ışıl ışıl yapardım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)