Bajaj Chetak Scooter ortaya çıktı
Reklamlar
-
Reklamlar
-
250cc hava soğutmalı tutmaz.
-
kaç basar bu
tipini beğendim ile beğenmedim arasında. neden şöyle görünüme önem vermezler bilmiyorum oysaki görünüm çok önemli böyle tıfıl motosikletlerde.
güç kuvvet zaten yok anca getir götür yapar bizi o yüzden bari bir ayrıcalık olsun tip olsun. mesela bakın yzf r125 nasıldır? görüntü şekil çok iyi ama gitmiyor dimi olsun tipinin zararı olmaz.
-
Ufak scooterlar'a ilgisi olan biri olarak 250 cc olanını merak ettim. Yalnız resimler temsili mi bilemedim? Disk fren filan yok herhalde. Modeli merakla bekliyor olacağım.
-
Valla 250 cc olan ufak lastiklerle öyle bir gider ki... Son hızı çok olmaz ama kalkışta tüm trafiği ekersiniz.
-
110-120 stabil gidebilsin ve bu hızlarda giderken elimin altında az daha gaz olsun yeter bana.
-
Eskisi çok güzeldi yakından görme fırsatım oldu. Şimdikinin tipi çok sıradan olmuş.
-
Açmayın dedeler vardı birara.
O aklıma geldi.
Hamdım, piştim, hala hamım.
-
Moderatör
Eski haline tasarımında bir kaç değişiklik yapıp, yeni nesil motor takıp tekrar üretselerdi keşke.
-
Fiyatı da Vespa'ya benzemesin !
-
Uzun zamandır konuşuluyordu. Scooter piyasasında rekabetçi ürün ve fiyat sürecekleri kesin.
Hintlilerde Tvs ile rekabet eder modeline göre. Herodan cacık olmaz.
-
Scooter tercih edildiğinde ister istemez,görüntü de aranıyor motosiklette. Tipini biraz daha düzeltebilirler. Fiyat/Performans durumuna göre Türkiye'de iyi satabilir. Türkiye'de zaten rekabetçi fiyat ihtiyacı fazla.
-
125 ligi 5000 civarında olursa gider..
-
anlamadım alttaki resimdeki mi üretilmiş . vespa gibi olan üretilse de alsak
-
Eski Chetak görünümünde olsa alırım bir tane.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)