Görüntüsü şekli şemali hoşuma gitti. Gerçekten ilk bakışta beni kendine çekti. Zevk meselesi.
Görüntüsü şekli şemali hoşuma gitti. Gerçekten ilk bakışta beni kendine çekti. Zevk meselesi.
Görüntüsü iyi fakat içi boş. ABS yok, hava soğutmalı, sadece 21 beygir. Karbüratör de koysalarmış tam olurmuş. Hadi spor touring olmasından dolayı motor gücünün biraz düşük olması normal diyelim peki 2017 yılında ABS nasıl olmaz?
Çoğu parçası RS200'e benziyor. RS200 ile rakabet edebilmesi için fiyatını düşük tutulması gerekir.
https://www.motoroids.com/wp-content...istic-Blue.jpg
Na bu da çıplağı..
gelmicek motorun neyini bize tanıtıyorsunuz.tipinden belli size gelmicem der gibi bakıyor
Buradaki yorumlara bakmayın siz, 15 bin TL altında fiyata bize gelse çatır çatır satar, 20 BG olduğundan çok da az yakar.
Şu sele şekillerinden nefret ediyorum. sport mu lan bu, Hiç artçı düşünen yok. İnazumanın gözünü seveyim.
Ben beğendim biraz zorlama olmuştur tipi ama yine de güzel renklerle daha hoş gözükür uygun fiyatla gelse çok güzel satar ama yamaha bunu getirse de uygun fiyatla satmaz
Gücünü aşırı düşük yapmışlar yaw.
hava soğutmalı mı
Tipi her ne kadar birkaç motorun kombinasyonundan oluşmuş olsa da ben beğendim.
Yalnız 21 beygirlik hava soğutmalı motor seçimini anlamadım, masrafları kısmanın da bu kadarı.
Allah versin yamaha kardeş. Bunu kaça okutacaksınız 30a mı? Gerçi euro 4 değilmiş bizim memlekete gelmez çok şükür.
renk seçimi de, motor gücü de hindistan piyasasına göre olmuş, zaten gelmez buralara
yalnız üründe "yağ radyatörü" var
Fiyat tahminlerini başlatayım :D
Tanıtım fiyatı 22.750
Net: 24.000-26.00 arası
2 ay sonra 28.000 küsür :D
5-6 ay sonra 30 küsür
Rez al :D Zamlar yaramadı bize :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)