Bu yıl 60 bin o motorsikletten satsınlar bende motorsiklet kullanmayı bırakacam yemin ediyorum o fiyat ile satsın bırakacam.
Bu yıl 60 bin o motorsikletten satsınlar bende motorsiklet kullanmayı bırakacam yemin ediyorum o fiyat ile satsın bırakacam.
Benim Honda kızgınlığım, beklediğimiz motoru değil, böyle su aygırı kılıklı ucubeyi getirmiş olması. Fuarda yoktu, bahsi bile geçmedi.Pazar araştırmasıymış şuymuş buymuş geçiniz. Ciddi olsalar, fuara getirirler veya broşür falan dağıtırlardı. Şu iddiamda ısrarcıyım. "Honda Türkiye kesinlikle 250cc altına odaklanmış. Bu segmentte lider olmak yeterli. 250cc üzeri ne satsam kar düşüncesinde. Yamaha da tersine 250cc üzerine odaklanmış, 250cc altına asılmıyor.Bu gidişle sonraki motorum Yamaha Tracer700 olacak gibi. Honda CBX500 ü getirmezse eğer.
52 bini bana versinler, triptonik olarak off road bile olurum..
Motorun özelliklerine ve tasarımına bakınca güzel duruyor mu? evet güzel. Fiyatına bakınca pahalı mı? evet, hemde çok.
X-adv yi alacak adam hesapsız ve sınırsız para kazanıyor olmalı ki gönül rahatlığıyla alsın (:
http://www.milliyet.com.tr/asfalttan...61/default.htm
Burada araç hakkında bir test yazısı var paylaşayım sizinle..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
Ayda 3 bin alan adam ailesi olmasa her ay bin lira kredi ödese 52 i sana kredi ile 60 oldu diyelim hadi faizler çok düşük kabul edelim 5 yıl sadece bu motora çalışıp sürebilirsiniz :D biraz abartıyoruz sonuçta 5 yıl dediğin nedir ömürde :D Amerikadaki bir adam 3 bin dolar maaş alsa. 15 bin dolar desek buna. 2 yılda rahat bir şekilde alır. Bir amerikalının 2 yılda bindiği alete biz 5 yılda mı biniyoruz? Kafamda deli sorular ....
Bunu alacağıma 35 bine 2. el mt7 tracer alırım kalan 17 bin tl yi de kafama göre harcarım.
Honda scooter tipli off road motosikleti 52.000 TL ile satışa sunuyor ve dünya bir dakikalığına güzelleşiyor.
Honda integranın kıyafetini değiştir,jantlarını tel jant yap sonra adına suv de,düz yolda gitsin de tek arazisi şurada dursun..52 tl de nesi..komik hatta inanılmaz..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)