CF MOTO 400 NK Fuarda Ortaya Çıktı
Reklamlar
-
Reklamlar
-
güzel motor ama fiyatı 20'den aşağı olmaz diye düşünüyorum.
-
Fuarda biraz inceleme fırsatım oldu. Malzeme kalitesini yeterli buldum. TRK 502 ve dominar 400 den iyi gibi geldi bana.
-
Üzerine oturan var mı ? Sele rahat mı acaba ? Fiyatına 16 civarı diyorlardı doğru mudur ki ?
-
16-17 fiyat ideal. 20 çok gibi.
-
Bu çift silindirli haliyle ve beygiri daha yüksek olmasından dolayı, eğer Bajaj ile aynı fiyata gelirse bence bu daha tercih edilesi duruyor.
-
Seko adlı üyeden alıntı
Üzerine oturan var mı ? Sele rahat mı acaba ? Fiyatına 16 civarı diyorlardı doğru mudur ki ?
Öyle kötü bir yere koymuşlardı ki motoru durup bakamıyordun bile
-
Şekil olarak kendi segmentindeki motorlara göre çok iyi bence.Al benisi yüksek ama sürüş servis ağı parça kalitesi felan detaylı incelenmesi lazım 20 ye yakın para sonuçta...
Edit: Birde cf moto Türkiye sitesinde bu modele ait ne reklam var ne bisey onuda anlamış değilim
-
Eğer rekabetçi olmak istiyorlarsa çoğu ilde test sürüşü imkanı sunmaları lazım
Her servise bu motor ile alakalı teknik ders verilmesi lazım
Parça temini ve kronik sorunların olmaması lazım
Haa bide iyi fiyat etiketi
-
dodooo adlı üyeden alıntı
16-17 fiyat ideal. 20 çok gibi.
Mondial 250'lik çakma caferacer olan Bucaneer'e 13 diyor, buna Allah bilir ne fiyat çeker...
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:09 ----------
Tam çinli sempatizanı motosiklet severlere hitap edecek tasarım ve kalite...
-
-
600 nk 21500 bu daha uygun olur. Dominar ın koruma demirine bakınca hemen kaçtım ben. Cf moto bu sekilde giderse ve 5 yıl dayanabilir ise çok satar. Servis ve parça işine de el atmalilar. Yakından baktım üzerine oturdum çok beğendim.
-
Motor genel olarak güzel. Çift silindir 42 hp abs güzel. Bu motor güzel fiyatla gelirse benim gibi dominar hayal kırıklığı yaşayan çoğu müşteriyi kapar. Ancak radyatörle gösterge emanet gibi duruyor. Radyatör sanki fuar önce acelece abi şunu ver bi takıyım fuar sonra geri verecem valla gibi duruyor. insan sağını solu kapatır plastikle de olsa bi şekil verir önden traktör şeysi gibi duruyor neyse genel olarak güzel olur olur.
-
Daha önce de dediğim gibi, kağıt üstü verileri, yabancı kaynaklı forum yorumları ve görüntüsü dominar'ı döver. Hele ki, fiyatı ondan aşağı olursa ara segmentte beklenen ihtiyacı fazlasıyla karşılar. Naked ilk tercihim değildir, fakat Mt07 alamıyorsam bunu tercih ederim şahsen.
-
-
650 TK yı 16000 e kimse almamıştı şimdi 21 bine iyi fiyat diyoruz
-
LostRider adlı üyeden alıntı
650 TK yı 16000 e kimse almamıştı şimdi 21 bine iyi fiyat diyoruz
TK değildir o zamanında 16bin olan, NK'dır. Zira TK 25küsürbin'den satışa başlamıştı yanlış hatırlamıyorsam.
-
A2 kullanabilir mi acaba?
-
Sınır 35kw diye biliyorum öyleyse kullanabilir 400nk 30.5 kw
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:05 ----------
Baktımda 31.5kw imiş oda kurtarıyor
-
Hayat her zaman sen tüm olanakları yaşayıp tüketmeden önce biter... W. Faulkner
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)