Acaba 27Bine satılırken bunun ne kadarı kymconun ne kadarı devletin ne kadarı bize ulaştırmak için harcadıkları masraflara gidiyor ? Ham satış fiyatını bilen var mı ?
Acaba 27Bine satılırken bunun ne kadarı kymconun ne kadarı devletin ne kadarı bize ulaştırmak için harcadıkları masraflara gidiyor ? Ham satış fiyatını bilen var mı ?
Bunların getirtmeleri gereken tek motor var o da Venox ama bunlar hala fantazi peşinde koşuyorlar. Kymco'yu bitirdiler aldıklarından beri...
Bu motorun Avrupa'da Xciting 400'den 400 € ucuza satılırken bizde nasıl olup da 1000 € daha pahalıya satıldığını bir izah etsinler de biz de bilelim. Vergi falan demesinler yalnız...
Yurt dışı ile kıyaslıyoruz ama bizimkiler kur sabitlemesi yapmış olabilir. İlerde memlekette ne olacağı belli olmaz diye, firmalar kendini garantiye almak istiyor.
Hadi herşeyde devleti sucluyoruz dimi bayilik yapan yada distribütörlük yapan firmalar cıkıp acık acık desin ürün su fiyata geliyor devlette söyle böyle vergi alıyor bu yüzden fiyatı bu.Akıl karı değil 27 bin tl ya alt tarafı motor 2 tekerlek...Biz hatalıyız yine almıyıcaz bu ürünleri satamayacaklar o zaman görürsünüz nasıl dibe cekicekler fiyatları biz aldıkca mecbur görüp böyle fiyat giydiriyor ac gözlü insanlar
Çok pahalı,günümüz sartlarinda motor almak zorlaştı.
16.702 TL ham fiyatı
22.881 TL %37 OTV li fiyatı.
27.000 TL %18 KDV li fiyatı.
Şimdi bu motorun kârından 1000 TL feragât etseler bize 1.616 TL olarak yansır.
Bugün yüzde yüz kârdan aşağıda kimse ithalat yapmaz diye tahmin ediyorum
%100 kar biraz fazla sanırım. Bu işin nakliyesi gümrüğü derken o kadar kar kaldığını düşünmüyorum ama şu motoru piyasaya yapabilecekleri en uygun fiyattan satıp piyasada yer etmesini bekledikten sonra kar amacı gütmeleri gerekir diye düşünüyorum. Tabi o şirketin o kadar finans, ceo gibi önemli pozisyonda ki insanları bunu düşünmüyor mü, tabiki düşünüyor ama büyümek her zaman istedikleri bir risk değil diye tahmin ediyorum.
Kelimelerini yükselt sesini değil, yağmurdur çiçekleri büyüten gök gürültüsü değil.
Bu yeni kasa çıkalı 2 seneden fazla oldu ama getirmediler ,demek sebebi buymuş; fiyat.
Kymco Xciting 400 tercih edilir hem daha güçlü hemde daha ucuz.
Yeni moda bu sanırım, yamaha'da xmax 300'ü xmax 400'den pahalı satıyor.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)