KYMCO Yeni Downtown 350i ABS İçin Lansman Fiyatı Belli Oldu
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Yürü be Kymco.. Hepsi yapıştırıyor fiyatları senin neyin eskik
-
Gördüm bunu çok kaliteliydi... ama ben vitesli severim
-
Akıl almaz bir fiyat*"¢$€π÷@©℅??
Honda forza 300 ABS 20.100tl.
-
Kymco değil Kymco bey diyeceksiniz.
-
27bin, kafalar pırıl pırıl.
-
motorun görünüşü güzel ama 27 bin lira fazla değil mi? gerçi lansman fiyatı bu. 27 binden fazla olacak.
-
RENAULT SYMBOL AL DAHA İYİ
-
Şunun maliyeti tl ile 5.000 lira ya var ya yok.. Uzaktan güzel, yakından inceleyince kullanılan malzemeler , geri dönüşümden hallice gibiler.. Plastik yığını, altında iki teker bi motor , ve fiyat malum..
-
Çok komik ya. Elimde 27 bin TL ile Kymco bayine gideceğim, parayı kahvede oturan amcalar formatındaki satıcının eline sayıp çıkacağım. Valla hayali bir zor kuruluyor.
Bunlar bir kendilerine gelsinler artık. Alt tarafı bir scooter bu, dünyanın en iyisi de olsa 27 bin TL verilmez. Altı ay sonra sinek avlamaktan inim inim inlerken bu günleri yâd ederler.
-
yok ben burgmandan vazgeçmem. delirmiş bunlar iyice.
-
27bine evin bir odası tamam arkadaşlar, toplanalım paraları biriktirip forumun ismini değiştirip ev.net yapalım 🙄
-
Daha yakından incelemek için Kymco yetkili bayilerine uğramakta acele edin.
Ben hemen koşarak çıkıyorum.Ellerinde kaldıysa 3 tane birden alıcam ne olur ne olmaz yedek dursun bir köşede.Çıktım
-
Bunlarınki çocuk kavgası gibi. Şimdi Kymco'ya "nooluyo lan!" desek. "Ben başlatmadım. Önce Yamaha vurdu." diyecek. En iyisi hiç karışmayalım. "Hayatta ikinci el motosiklet almam" derdim. Sonunda bu sözümü de yedirecekler...
-
seglopsi adlı üyeden alıntı
27bine evin bir odası tamam arkadaşlar, toplanalım paraları biriktirip forumun ismini değiştirip ev.net yapalım
3-4 defa okudum ama yinede anlayamadım,
Ne demek istiyor?
Ne o , ne bu , ne her ikisi , nede hiçbiri...
-
seglopsi adlı üyeden alıntı
27bine evin bir odası tamam arkadaşlar, toplanalım paraları biriktirip forumun ismini değiştirip ev.net yapalım ��
astrofizik adlı üyeden alıntı
3-4 defa okudum ama yinede anlayamadım,
Ne demek istiyor?
"Allahım, sen benim aklıma mukayyet ol" manasına...
-
Japon markalarda aynı halt var absli model olunca 5 bin tl biniyor buda yeni kasa güzelde 4 bin tl onamı alıyon dt300i 18 bin tl devletmi vergiden gömüyor dovizmi neyse
Altaki bebekte yola çıkmış geliyor muş kymco AK 550
CENNET UCUZ DEĞİL CEHENNEM LÜZUMSUZ DEĞİLDİR..
-
MeNGuC adlı üyeden alıntı
Japon markalarda aynı halt var absli model olunca 5 bin tl biniyor buda yeni kasa güzelde 4 bin tl onamı alıyon dt300i 18 bin tl devletmi vergiden gömüyor dovizmi neyse
Altaki bebekte yola çıkmış geliyor muş kymco AK 550
http://i.hizliresim.com/6mv9El.jpg
Bir yerde TMAX Killer diye okumuştum bunu.
-
aga bu sene bu fiyatlar nedir yahu.
-
AK550 50 bin eder valla, baksanıza jantları mavi... Ulan benim motor bile 1000 TL zamlanmış.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)