Elektrikli Motosiklet AERO E-RACER
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Farı bildiğin aliexpressten almışlar 34 hp 150 km menzil iyiymiş ama
-
Anlas bizim anlas değil herhalde
-
25 bg, son hız 100, menzili de 450 olsaydı ya!
-
Anlas bizim Anlas. Yurtdışında çok popüler marka. Ecnebi seviyor Anlası. Zaten adamların esas pazarı yurtdışı. İç piyasada da bilen alıyor. Özellikle, ıslak performansından çok memnunlarmış. Yabancı forumlarda adı sanı pek bi geçer...
-
Kimse kusura bakmasın videolu sürüş testi olmadan ben o menzil değerlerine inanmıyorum. Yepyeni aküyle çıkıyorlar otobana emniyet şeridinden sabit hızla giderek ölçüm yapıyorlar. Yazıyorlar oraya bizim alet X km menzile sahip diye. Müşteri buna inanıp alıyor aracı. Alet söylenen menzilin yarısını bile vermeyince derdini anlatacak adam arıyor bulamıyor. Adam gibi 2 saatlik baştan sona video çeksinler ancak öyle inanırım o menzile.
Ayrıca 34 beygirlik 5 vites motosiklet nasıl 80 km/s son hıza sahip oluyor? Ya güç yanlış yazılmış ya da hız yanlış yazılmış.
Aynı motosiklet hakkında yapılmış olan başka haberlere bakıyorum 75 beygir güç 60 km menzil yazıyor. Zerre inandırıcılığı yok bu haberlerin
-
olumlu yönden bakarsak temiz enerjilerle beslenerek dünyayı daha az kirletecek taşıtların yaygınlaşması bakımından son derece olumlu
tabi ben lafa değil icraata bakarım
"Bildiğini sandığın bir şeyi asla öğrenemezsin."
Epiktetos
-
" ...ve saatte 80km hıza ulaşabiliyor."
şunu en başa yazaydınız da hiç okuma, inceleme zahmetine girmeyeydim. olmamışşşş
-
çok beğendim harika dizayn. alıp benzinli motor takmalı, süper olurdu
-
-
Pil hâlâ yeterince ucuz değil. O yüzden hem hesaplı, hem de menzili yüksek elektrikli motosiklet isteyen avucunu yalayacak şimdilik...
Bu arada elektrik temiz bir enerji değildir, üretim kaynağına bağlı olarak değişmekle birlikte... Çünkü o elektrik te bir şekilde üretiliyor... Bazen kömür, bazen doğal gaz, bazen nükleer, bazen hidroelektrikle...
-
Menzillerde hala en ufak bir iyileşme yok. Akü teknolojisi değişmedikçe elektrikli araçlar yalan olacak.
-
ayaklıklar bildiğin çivili
-
Seko adlı üyeden alıntı
Menzillerde hala en ufak bir iyileşme yok. Akü teknolojisi değişmedikçe elektrikli araçlar yalan olacak.
Menzili yüksek elektrikli motosiklet çok... O parayı verecek müşteri az sadece...
Anlamadığım şey, elektrikli motosiklete ne diye şanzıman koyarlar. Gerçi uydurmaymış galiba zaten veriler değil mi?
-
Motosiklet Eğitmeni
kros motor yapmaya başlayıp,scrambler ile bitirmişler.
Kararsız bir arkadaşmış anlaşılan yapan.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
Anlas bizim anlasımız mı acaba?
Şanzıman niye var onu anlamadım.
Farlarını bizim burada bi ucuzluk var orda da satıyolar aynısını
Doğrul, eğril ama EĞİLME
-
02 Haziran 2017, 09:00
Değişik bir çalışma, emeği geçenleri tebrik ederim Anlas' a da tebrikler, beygir gücü güzel olmuş ince işçilikler hoşuma gitti sele olsun gidon olsun göstergeler falan değişik ama o farı sökün atın,kırın hatta üretimden kaldırın. Malum sitelerde satılan basit ve amatörce kokan far tipi olmuş. Anlas seni tekrar tebrik ediyorum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)