16950 TL ;)
16950 TL ;)
Doğruysa alırım bi tane
Vay be eğer doğru ise bomba olur ama abs siz olur.
15 civarı olur diyodu bizim bayi, bende piyasayı siler süpür demiştim ona. Dominarın fiyat açıklamasını beklediler yapa yapa bunu yaptılar. 17se hiç olmadı. Zira bu kategoride dominarla kapışacaktı ama NKyı dominara tercih ettirecek fiyat farkı olmalıydı. Bajaj daha kendini anlatamamışken CF ne la bebe diyecek şu topluma SA-TA-MAZ.
Sonuçta hepimiz ölecez...!
şekli şemali güzel, dominardan daha iyi duruyor resimlerde..
amaaaaaa.. reklam, bilgi, yedek parça, servis konusunda yetersiz kalıyor..
böyle oturarak hatta yatarak bir yere gelemez.. ben merak edip takip ettiğim halde doğru düzgün bir bilgiye ulaşamıyorum.. markayı modeli bilmeyen adam ne yapsın..
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
Bir kuba böyle motorlar çıkarmıyor. Eyyyy kuba getir güzel bir motor 400 cc. Cacık gibi değil işcilik verin piyasanın ihtiyacı var. ☺
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:17 ----------
Bu arada cf motor da iyi çalısmalar yapıyor. Servis ve yedek parça sıkıntısı olmayacaksa iyi bir alternetif gibi gözüküyor. Bide kronik sorunları çıkmazsa dadından yenmez. Fiyat konusundada biraz indirim yaparsa piyasadan çıkmaz
mevzu yılan hikayesine döndü.
doyurucu açıklama gelmiyor.
Fuarda bakmaya gittiğimde nisanda satışa sunacaklarını söylediler. şimdi merkezlerini aradım. arge çalışmaları devam ediyormuş. En erken temmuz başında bayide olabilir ama kesin değil. Fiyatı da motorlar bayilere gelince belli olurmuş. Tam bir muamma.
bence gizem yapıyorlar. halkı iyice merak içinde bırakıp, ilgi çekmeye çalışıyorlar.
değişik bir taktik...
bu mantıkla merak edenleri de uzaklaştırıyorlar bence. kimse araştırma listesine eklemiyor bile
Arkadaşlar cf motor 400 nk modelini almayı düşünüyorum. Fuardaki yorumlara göre kafama yattı ama çıkış tarihi ve fiyatı ile ilgili yeni bir haber var mı ?
Fiyat yuksek gelir
Aea ile pr yapıldı o kadar
Ucuz beklemeyin.
Dominardan ucuz olmasını beklemeyin ,zira işçilik maliyeti çin ile Hindistan arasında fazla fark yok. Ham madde öyle , ikiside enjeksiyonlu su soğutmalı , ikisinde de ABS var yani maliyet kisicak yer yok ikisinin de dağıtıcı benzer aynı kar marjını koyacaktır. İkiside 250 cc üzerinde vergi hasirt the black bord..
Bunda çift silindir var ekstra maliyet bir silindir bir piston gömlek enjektor ve diğer tüm yardımcı elmalar. Fiyatı en az.dominar kadar olur ama ondan ucuz olmaz
Uzun süre sonra aranıza tekrar katılıyorum hemde bir adet cf moto 400'ile. Uzun zamandır motorum yok, para biriktirmiştim tasarımda çok hoşuma gitti bir adet almak şart oldu.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:20 ----------
Bir bilgi vs. vermiyorlar galiba,fiyatını bekliyorum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)