CF MOTO 400NK - CFMoto'dan 400cc Çift Silindir Yeni Model Geliyor.
Reklamlar
-
12 Aralık 2016, 16:44
Merhabalar.
Forumdaki ilk mesajım. CF moto ya kısmetmiş. Uzun zamandır motor araştırıyorum. Ehliyeti şubatta alıyorum, en erken Şubatta randevu var. A sınıfı aldım mt 07 ile girdim sınava. CF Moto baya ilgimi çekiyor. 150nk 'nın tasarımı şahane. Ama hemen yetersiz gelir gibi geliyor güç olarak. Bir de yeni tabi, servis ve kronik arızalar düşündürüyor herkes gibi.
NK400 'e gelince. NK650 'den daha yakısıklı gibi. Duruşu çok iyi, renkleri... Avustralya sitesindeki fiyatın TL karşılığı 14450 gibi çıkıyor yaklaşık olarak. $5,490 Avustralya doları fiyatı var. Burada vergiler ıvır zıvır derken 17 'ye filan gelirse şaşırmam. Ama 17b bu yeni markayı üzer. Hatta 15b olursa bile üzer. Sembolik de olsa 14.90 filan olsa daha bi rahatlatabilir. ama kesinlikle 15 'in altında olmalı, yoksa pek tercih edilmeyeceğini düşünüyorum. Bir o fiyatta ABS 'lisi olursa gider.
Umarım ben de karar verip motorumu alırım en kısa zamanda.
Kazasız sürüşler diliyorum herkese
Reklamlar
-
12 Aralık 2016, 17:45
tahminide olsa ne zaman geliceğini bilen varmı
-
13 Aralık 2016, 10:02
ryujinjakka adlı üyeden alıntı
tahminide olsa ne zaman geliceğini bilen varmı
bu fuarda görürüz fuardan sonra mayıs gibi gelmeye başlar diye düşünüyorum sonuçta bu motor italya fuarında sergilendi
-
15 Aralık 2016, 16:40
Halihazırda 150NK kullanıcısıyım. Yaz ayının sonlarına doğru almıştım. Marka konusunda yalan yok çok çekiniyordum, Türkiyede bilindik bir marka değil, aldım mı nasıl olur sıkıntı yaşarmıyım diye düşünüyordum. Bu zamana kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım hem mekanik hemde dış aksam konusunda. Sınıfındaki 150cc motosikletlere göre çok çok kaliteli bir motosiklet. Cfmoto algısı benim için değişmiştir bence kaliteli motosiklet üretiyorlar.
Yaklaşık 2 ay öncesinde İntagram da denk geldiğim 400NK ve 650NK modellerini gördüm. Bunların satışları yurt dışında başladı. Bulunduğum bölgedeki servisin verdiği bilgiye göre yılın ilk çeyreğinde gelmeye başlayabilir.
Bu modelin tek dezajantajı bence ağırlığı. Çok ağır olmuş, az km yapıp motosiklet büyütmek için alacaklar sıkıntı çekebilirler ağırlık konusunda Diğer yönleri ile gayet kaliteli. 150NK nın kalitesi ile kıyaslama yapacak olursam bundan daha iyi olacağı kesin. Abs Continental lastiklerle beraber gelirse tadından da yenmez bence. Çünkü 150NK CST marka lastikler ile geliyor zor durumlarda güven vermiyor asla. Fiyatıda 16 bin tlyi geçmezse Çok güzel olur. Eğer İleride CC büyütecek olursam İmkanlarım dahilinde gözüm kırpmadan alırım.
Yoldan önce, Yoldaş gerek..!
İnstagram: sdemircann
-
18 Aralık 2016, 18:39
Bajaj 400 rezalet çıktı bakalım bu motor nasıl olacak.
-
21 Aralık 2016, 10:20
fiyatı 5500 dolar mis abs siz
-
21 Aralık 2016, 10:27
5.500 dolarmı? Bu fiyata satabileceklerinimi düşünüyorlar..
-
21 Aralık 2016, 10:59
TIGERSHARK adlı üyeden alıntı
fiyatı 5500 dolar mis abs siz
Harbi mi? Gitsin abdest alsınlar. Mal bunlar cidden önceki 650 cclik modellerindeki çuvallamadan ders almamışlar anlaşılan. Gider duke alırız, olmadı dominarı 35 beygiriyle alırız ama buna bu kadar hayatta yok para vermeyiz. Bu fiyatları belirlerken ne içiyorlarsa artık
Sonuçta hepimiz ölecez...!
-
21 Aralık 2016, 11:03
Bakın hazır bir karşılaştırma buldum link https://www.motorcular.com/tr/motosi.../2016/yil/2016 Eğer bulabilirsem Bajajla da yapmaya çalışarak paylaşırım. Bulamazsam sizlerden biri bulup paylaşırsa daha kolay değerlendirme yapabiliriz. [IMG][/IMG]
-
21 Aralık 2016, 11:56
rebound64 adlı üyeden alıntı
aha burda dominar karşılaştırması https://www.motorcular.com/tr/motosiklet-karsilastirma/marka/3243/marka/18/model/3424/model/3537/yil/2016/yil/2017
-
21 Aralık 2016, 22:03
geçmiş olsun, ölü doğmuş bir model bu.5.500 usd ye mümkün değil...
-
21 Aralık 2016, 23:27
verdiğim fiyat cf moto nun yurt dışı sitesine aittir telefondan beceremediğim için link atamıyorum
evet o fiyatı türkiyede kimse o markaya vermez
-
Bu model ile ilgili bilgi edinen var mı ?
Fiyatı vs ?
-
YasinC adlı üyeden alıntı
Bu model ile ilgili bilgi edinen var mı ?
Fiyatı vs ?
Ayıptır söylemesi,ama nerdeyse abs'li CB500F fiyatına geliyor..Sen olsan tercih edermiydin?...
-
5.500 Avustralya Doları o, amerikan doları değil 😄 16tl oluyor türk lirasına çevirince, günümüz piyasasında çok iyi bir para bu, normalin altında hatta
-
dyavol-77 adlı üyeden alıntı
Ayıptır söylemesi,ama nerdeyse abs'li CB500F fiyatına geliyor..Sen olsan tercih edermiydin?...
Bu topikte buraya kadarmış yoldaş.
Başka ucuz olması beklenen motor kaldı mı
-
Eee bu yeni modeller piyasaya ne zaman giricek? Yada girecekler mi? Fiyatları öğrenip ona göre gardımızı alalım
-
Sıfır alınırsa CBR500R bundan 10000 TL pahalı olacaktır ancak bunun fiyatı 17 bin TL bile olsa yine de pahalı sayılır. Avustralya'da NK650 ile NK400 arasında 500 $ fark var. Fiyat anlamında çok bir şey beklememek lazım yani. Benim tahminim UMA saçmalamazsa 18 bin TL civarında olacaktır. Bu döviz kuruyla Bajaj için de aynısını düşünüyorum. Keşke sürpriz yapıp 16 bin TL deseler. Gerçi Versys 300'e 30 bin TL istiyorlar, onların yanında bedava sayılır.
-
fuarda geliyor mu şimdi bu arkadaş?
-
21 Şubat 2017, 22:16
Milano fıatında bu markanın standı vardı. Youtube'da bulabilirsiniz. Ayrıca Altın elbiseli adamın videolarında kısa bir konusu da geçmiştir.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)