fiyat 6 eur civarı olursa 660 tenere yi satıp bundan alırım
abs var hafif çift silindir mantıklı bi motosiklet 38 hp güzel sayılır
fiyat 6 eur civarı olursa 660 tenere yi satıp bundan alırım
abs var hafif çift silindir mantıklı bi motosiklet 38 hp güzel sayılır
motor ve model olarak yeterlinin vucut bulmuş hali.
Bizde + ötv binince yetersizin tekine dönüşüyor
Tam hayalimde ki motor olmasa da 250-300 segmentte sağlam bir tercih olabilir. Fiyat yüksek olabilir ama yakıt ve ağırlık bakımında avantajlı makine.
Beklemedeyim...
V-Strom Dl250 de olmamış. Maket motosiklet modeli gibi.
İnşallah ülkemizede gelir güzelmiş. Ktm'de bekliyordum ama uyuyor uyandırmayın.
Seleleri çok yüksek diye uzaktan severdim bu tarzı.
Sadece 80 cm.sele yüksekliği.
He alınır mı, tuzun kuruysa..Kısmetse bi kaç yıl sonra.Ah ulan ötv, 250 liği olma mı
Bakalım Honda buna karşılık, inatla getirmediği 500x'i getirecek mi?
Bütğn firmalar uyandı artık. Ama benelli trk 502 bekliyorum dört gözle. Bu arada 500cc altı enduroyu üretmesini beklediğim firmalardan biri ktm. Yani şöyle Ktm 390 Adventure filan çıkarsa tel jantlı filan offfff diyorum adı bile efsane. Bakalım içime doğdu belki de çalışıyolardır.
En/boy ölçüleri 650 den farksız görünüyor. Tel jant daha iyi çünkü arazilere de girebilirsin en azından ve 38 hp süper bir güç arazide bile yeter fazlasıyla. Daha düşük yakıtlı uzun yol yapabilecek muhtemel ihtimal 130-140 km hızlarda rahat seyahat yapılabilecek bir motor. Az yakıt ve uzun yol konforu için birebir olmuş. Tasarım yine tartışılmaz güzellikte.
güzel motor ön far hondanın gıcık tasarımlarına benzemiş 300cc 38hp tam gezi ve şehiriçi tek motorla 2 iş görülür cinsten; geç kalınmış bir model ara cc lere ihityaç var 250cc altı uzun yoldsa yorucu oluyor 600cc lerde şehir içinde hantal ve yakıtı fazla oluyor hem enduro hem 300cc,350cc,450, cc ler getirilise bence türkiyede çok daha fazla alıcı kitlesine ulaşılır özellikle büyük şehirlerde günlük motosiklet kullananlarında ilgisini çekebilir.
(şu fiyat olayınada girmesek firmalar buralardan kamuoyu araştırması yapıp fiyat belirliyor bazı gereksiz yorumlar sayesinde) yapmayın şunu artık !
ben şu kadar veririrm ,.....xxx firma bunu bukadardan aşağı satmaz gbi ne gerek var enfazla bu motor güzel uygun fiyatlı olursa tutulur de geç yav.
hatuna bakmaktan motora bakamıyoruz bu ne
Amerika satış fiyatı ABS'li 5.699 USD , ABS'siz 5.399 USD
Borçla harçla motor almadım hiç, ama şu alet teşvik ediyor beni buna.
Tam aradığım özellikte, hem günlük işe gidip gelecek kadar yakıtı ideal, ve trafikte nispeten rahat, hem de 110-120 arası stabil uzun yol. Ülkemiz şartları için (fiyat hariç) biçilmiş kaftan.
Böyle düşük CC enduro Adventure görmek gözlerimi yaşartıyo, hani Allah sağlık verdikçe Cross'tan vazgeçemem ama ilerde çelik çocuğa karışınca, ula bel fıtığı fena azdı dersem felan Husqvarna Husaberg KTM segmentine mendil sallar bu motora yapışırım, görüntü olarakda bi far tırt geldi sanki motor mazlum bakıyormuş gibi görünüyor.
Şimdi Kawa seneye yamaha derken bi bakmışız BMW 125cc enduro yapıyor
Şaka şaka.
Bu arada tek jant iyi olmuş niye beğenmediniz anlamadım, iyi olmuştan ziyade adventure motorlarda tek tel jant olmasından yanayım, söyle çukur tümsek felan gördüğünde, "Aha delik kaç!" Demek yerine paldır küldür girmek gerek
28 lira olarak duyuruldu.
Kawasaki KLX Türkiye - https://www.facebook.com/groups/klxturkiye/
Atılgan'ın Seyir Defteri : https://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/262332-at%C4%B1lgan%C4%B1n-seyir-defteri/
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)