Honda CRF250 Rally Milan Motosiklet Fuarında Tanıtıldı
Reklamlar
-
Eğer 250cc bir motosiklet almak sitiyorsanız ve bir listeniz varsa bu model sizce de o listenin en üst sıralarında yer almamalı mı ? Tam anlamıyla bir Dakar ruhu.
HRC CRF450 DNA sı ile tasarlanmış bir Dakar yarışçısı. CRF450' ye nazaran daha küçük bir ön cama sahip, farlar ve sinyaller ise LED.
Teknik özellikler ise şöyle; 24.4 hp , 157kg, 895mm sele yüksekliği.
Modelin motor bloğu CRF250L ile birebir aynı. Yakıt tankı daha büyük ve 10.1 litre ve Honda'nın iddaasına göre 1 depo ile 200 milden daha fazla yol alabiliyor.
Eksra uzun yolculuk süspansiyonu ve yerden yüksekliği sayesinde uzun offroad deneyimleri için çok uygun bir tasarıma sahip. L çatal yerini 43mm lik Showaya bırakmış. Cantlar ise 21 inç önde, 18 inç arkada olmak üzere Alüminyum offroad lastik seçimine uygun bir çift ile değiştirilmiş. ABS standart olarak gelen modelde arka ABS kapatılabiliyor.
Reklamlar
-
Ben buradan mondial'a teşekkür etmek istiyorum.Sayelerinde bu klasmanda tercihler arttı.Kawasaki versy-300 ve crf 250 rally çok güzel motosikletler olmuş.
-
Tek kelimeyle müthiş Teşekkürler mondial
-
Zamanında hakkında baya bi konuştuğumuz, Brezilya dak i xre3 ün euro 4 lü versiyonu olsa gerek, gücünden kırpılmış sanki biraz.
-
Hiç değilse bizim gibi fakir ülkeleri de düşünüyorlar
-
ne kadar güzel olursa olsun , en önemli konu bu döviz kurları varken TL fiyatı ne olacak ,
RX3İ 12.500 tl fiyatı ve full çanta + koruma demiri ekipmanlarıyla seve seve kullanıyoruz ama bu yeni gelecek küçük cc enduro lar ne seviyede olacak.
benim tahminim honda , suzuki , kawasaki fiyatları 20-22 bin civarında olacaktır. Düşünüldüğü gibi ulaşılabilir olursa ne ala ,
ben şahsen suzuki yi gözüme kestirdim ....
-
en güzel özellik kapatılabilen abs süper ötesi
mondiale bir alternatif
-
V-strom 250 ötv altı ama lüks konforlu biraz yavaş, Versys300 yaklaşık 22 bin olur gücü yerinde at gibi, CRF250 rally dakar kafası ve imajı tek silindir günlük şehir içi en iyisi, ötv yok araziye tırmanmaya da gelir
Bu üçlü CBR250, ninja300, ve R25 ten çok daha ayrı karakter ve cişitlilik vaad ediyor, çok iyi çokda güzel oldu
-
Al ön kafayı crf ye tak ,oldu bitti al sana dakar ruhu .Ne yani bunu düşünen sadece benmiyim :D
-
Macit250 adlı üyeden alıntı
Al ön kafayı crf ye tak ,oldu bitti al sana dakar ruhu .Ne yani bunu düşünen sadece benmiyim :D
kekini de kabartmışlar
-
Bu motor ne amaçla çıkartılmış halen anlamış değilim. Zaten CRF serisi yetip bitiyor bu da nedir?
-
insan yakışıklı olmasını da istiyor hocam crf den farkı bu, yeni aldığım neon sarı kaskı iade edip kırmızısını ısmarladım bunun için o derece niyetlendim.
Bu arada altın elbiseli adamın incelemesini koymak yerine (kırparak) neden italyanca koyuldu bi dava mı var site adminleri ile arasında?
-
Mondial ve bazı çinli markalar sayesinde yıllardır aranan ara motor enduro artık tüm markalarda çıkmaya başladı. Honda crf rally, kawa versys 300, bmw g310s, yamaha t7, suzuki v-strom dl250. Oh maşallah girdi mi hepsi birden giriyolar. Yıllardır nerdeydiniz demeden geçmek istemedim. Bu arada beklediğim tek model benelli trk 502. Bunuda unutmadan yazayım
-
Led far takıp göz boyayacaklarına çift silindir koysalarmış asıl o zaman uzun yol endurosu olabilirmiş.
10 litre depo çok küçük. Şu haliyle makyajlı crf 250 olmuş bu.
Kawasaki KLX Türkiye - https://www.facebook.com/groups/klxturkiye/
Atılgan'ın Seyir Defteri : https://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/262332-at%C4%B1lgan%C4%B1n-seyir-defteri/
-
Bico adlı üyeden alıntı
insan yakışıklı olmasını da istiyor hocam crf den farkı bu, yeni aldığım neon sarı kaskı iade edip kırmızısını ısmarladım bunun için o derece niyetlendim.
Bu arada altın elbiseli adamın incelemesini koymak yerine (kırparak) neden italyanca koyuldu bi dava mı var site adminleri ile arasında?
Ben neden AEA nın eicma2016 vidolarını bulamıyorum, link var mı acaba?
-
10 litre benzin ile 320 km den fazla gidiyormuş?
-
-
bi daha baktım.hala çok güzel
-
07 Aralık 2016, 01:37
Tahminen fiyatı ne civarda olur, satışa sunulacağı şubat ayındaki fuarda?
-
07 Aralık 2016, 05:41
Bashwarp adlı üyeden alıntı
Tahminen fiyatı ne civarda olur, satışa sunulacağı şubat ayındaki fuarda?
17 bine satacağız diyorlarmış
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)