Ducati Multistrada 950 Milan Motosiklet Fuarında Tanıtıldı
Reklamlar
-
Reklamlar
-
gaga hariç süper ötesi
-
Şu ağzımın suyunu bi silimde öyle yazim.
-
Ne güzel marka ,şöyle mesajlar göremiyorsun.
-Yüksek devirlerde zorlarsan krank kırıyor
-Çok yakıyor ,vergisi yüksek alınmaz
-Bizim bir abiğğde var bu gitmiyooo hacımm ,pulsarla geciyoz mk
-Hep plastik hacı ya ,gittim fuara motordan çok millet manken karıya bakıyodu mıasdjmö
-Alınmaz lan olm bunu alacana cisi al, en azından alman muhagoyyin
-Neyse daha yazmıyorum .Fakirler yalanmasın işte hadi çav çav cubabba
-
Valla çok güzel bir gelişme. Böyle kaliteli markaların "insan kullanacak bunu" seviyesinde touring motor üretmeleri çok güzel.
937cc 113bg 2 silindir artçılı dolu çantalı falan her koşulda hayli hayli yeter. 1200 multistrada 160bg çok aşırı güçlüydü bence. ve fiyatı astronomik seviyede.
İnşallah bunun fiyatı makul olur biraz. Bi 5 senelik kalkınma planlarıma dahil edebilirim 2. elini almak için
-
iguven adlı üyeden alıntı
Valla çok güzel bir gelişme. Böyle kaliteli markaların "insan kullanacak bunu" seviyesinde touring motor üretmeleri çok güzel.
937cc 113bg 2 silindir artçılı dolu çantalı falan her koşulda hayli hayli yeter. 1200 multistrada 160bg çok aşırı güçlüydü bence. ve fiyatı astronomik seviyede.
İnşallah bunun fiyatı makul olur biraz. Bi 5 senelik kalkınma planlarıma dahil edebilirim 2. elini almak için
Aşırı güç diye bişey yok. 100 beygir ve 150 beygir arası fark 150km hızı geçmeden çok bariz belli oluyor. Parası yeten gözünün yaşına bakmadan 1200 alır.
İnşallah kaliteyi arttırmışlardir. On iki bin km'de orası burası dökülen Multistrada gördüm. Yeniyken güzel de...
-
Allah bizlere de birer ducati nasip etsin
Başka ne diyelim cuma günü..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)