Benelli TRK 502 modelinin resmi tanıtımı bu hafta yapılıyor
Reklamlar
-
merakla beklediğim bir motor. Tip mükemmel (bence) ama ağırlık en az 10 kg fazla. Bu beygir ve tork için ağırlık 200 kg'yi geçmemeliydi. İnşallah çantalar dahil ağırlıktır bu 210 kg. Bir de torku 60 nm falan olsa süper olurdu. Enduro tarzı motorlarda düşük tork rampalarda sıkıntı çıkarabiliyor. Belki alçak devirlerde maksimum tokun elde edilebilmesi bu dezavantajı avantaja dönüştürebilir. Fiyatı da uygun olursa 2017 hedefimiz TRK (sanki TÜRK kelimesinin kısaltması gibi) 502 olacak. Üstelik ABS de var.
2012 Bmw F800gs
; 2016 Mondial RX3i (2016-18); 2003 Bmw R 1150R (2009-17); 2006 Honda Shadow VT 750 C (2009-10); 2006 Ramzey QM 250 Cruiser (2006-10); 2006 Ramzey QM 200 Enduro (2006-9); 1990 350 cc çift silindir Jawa (1990-93); 1979 vitessiz Puch (1979+).
Reklamlar
-
gayet güzel olmuş en az 27000tl
-
-
Leoncino'da gelse, ülkede uygun fiyatlı kaliteli scrambler olsa keşke... Fiyat konusunda ciddi beklenti içerisinde herkes, hadi hayırlısı.
-
Trk,leoncio,kesin geliyor.
302R 135tnt beklemede.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:32 ----------
Ederi çantasız vssiz 23bin bandı benim gözümde.1 yıldır tnt250 kullanıyor um.Neresi kaç para aklımızda: )
-
-
CB 500 X'i getirmeyen Hondaya kapak olsun bu. Güzel bir fiyatdan gelirse ciddi ciddi almayı düşündüğüm bir model.
-
eğer fiyatı güzel olursa düşünülür
birde leoncino gelirse tadından yenmez, gerçekten tasarım güzel
-
-
Şahane görünüyor, yola gider.
-
oialdemir adlı üyeden alıntı
Fabrika çıkışı lastiklerden başka farkı olacak mı bu iki versiyonun? Sanki fren kaliperleri farklı gibi ama ABS farkı da olabilir, bilmiyorum. Bir de bu modelin geleceği de kesin mi Türkiye'ye?
-
HamzaBey95 adlı üyeden alıntı
Fabrika çıkışı lastiklerden başka farkı olacak mı bu iki versiyonun? Sanki fren kaliperleri farklı gibi ama ABS farkı da olabilir, bilmiyorum. Bir de bu modelin geleceği de kesin mi Türkiye'ye?
Amortisörlerde farklı.
-
leoncino çok yakışıklı olmuş. 19 civarı bir fiyata gelirse harika olur.
-
Yawru gs yapmışlar
-
oialdemir adlı üyeden alıntı
Ne kadar güzel duruyor. Uygun fiyatla gelirse sanırım iyi bir satış rakamı yakalar.
-
DAYYAR adlı üyeden alıntı
Ne kadar güzel duruyor. Uygun fiyatla gelirse sanırım iyi bir satış rakamı yakalar.
Benelli TNT 25 kullanıyorum. 10.000 km ye doğru geliyoruz. Memnunum gayet Yol versiyonuna talibim Leoncino nun
-
Şimdi Kendi kullandığım Motor ile kıyaslıyorum:
TR-502 dehşet Güzel dizayn edilmiş bir Motor. yalnız 210 kg ıslak ağırlık ile benim kullandığım motor arasında 31 kg gibi ciddi bir farkı var . Bu ağırlıkta kawasaki er-6 ile yarışıyor. Alacak bir çok kişiyi düşündürebilecek bi ağırlık.
-
-
Herkes ağırlığı dert etmiş de, bu motor yol endurosu. Naked'larla supersport'larla karşılaştırmayın şunu.
Tenere 660 da NC750x de 200 kilonun üzerinde zaten.
-
fedos adlı üyeden alıntı
Şimdi Kendi kullandığım Motor ile kıyaslıyorum:
TR-502 dehşet Güzel dizayn edilmiş bir Motor. yalnız 210 kg ıslak ağırlık ile benim kullandığım motor arasında 31 kg gibi ciddi bir farkı var . Bu ağırlıkta kawasaki er-6 ile yarışıyor. Alacak bir çok kişiyi düşündürebilecek bi ağırlık.
yanlış bilginiz var hocam.benelli trk502 210 kg. leoncino 170 kg hata olmasın.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)