2017 FGR Midalu V6 240 beygirlik çıplak kral
-
Reklamlar
-
Moderatör
top speedciler gelir şimdi ;)
-
10 bin bakımı ne kadar tutar acaba )
-
Çooook gereksiz büyük motor hacmi bence..
O ne yahu 2500 cc?
-
Bu çirkinlik abidesine birde 120.000 euro mu istiyorlar ?
-
Ne amaçla üretilmiş acaba,prestij desek neyin prestiji markayı ilk defa duydum.Dikkat çekmek isteyen zengin apaçi motoru galiba 240beygir naked bide 1sene kullansan rüzgardan böbrek naklinede bi 120bin euro gider.
-
-
videoyu izledikten sonra aklıma cbr900rr geldi. çünkü onun videosuna benziyor;
aha cbr900rr, param olsa şu anda alırdım. şekil şemal çok güzel hasta oldum bu motora.
-
O şase ne ,hyosung gt650 gibi pehh.
-
Motosiklet Eğitmeni
Referansı Jawa olan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir.
-
Kimse yazmamis hayret, ben yazayim.
` bunun ikiyuzelliligini getirseler, onde cift disk, cift egsoz, abs, bi de 50 beygir yapsalar fiyati da 15 tutsalar iyi satilir haa`
-
-
Youtube kanalim: https://m.youtube.com/channel/UCunH1ErmfU-G4UtZc3s624A
-
-Kaçlık abi bu ?
+2500 lük
-kasası yok mu bunun ?
+kasa??
-hee 15-20 kişi nere oturcaz 2500 motor var cimrilik etmede kasasında bari dolaştır :-D
-
bizim insanımız benzinin kuruş hesabını yaparken bu motoru kime satıcaklar Allah aşkına
-
Satarlar merak etme.
Sokollu arkadaşımızın yazdığı gibi olsa iyi olurdu.
veya V6 250cc
-
Kral Çıplak
Yağmurda kullanmıyorsan motosiklet kullanıyorum deme.
-
Çek Cumhruiyetinde nasıl böyle bir motor üretilir inanamıyor insan...yani bizim AR-GE miz olmasada üretim teknolojisinde hatırı sayılır bir yerimiz illaki var...bir girişimcinin çıkıp şuna yatırım yapması kaç milyon dolar ki..Ali Koçun milyar doları var..sadece itibar ve prestij için böyle işlere neden girmezler anlamam..anca Fenerbahçe Başkanlığına goygoya vakit ayırsınlar...yada ithal çakma ürüne yerli marka damgalayıp para kazansınlar...
-
mete_han adlı üyeden alıntı
Çek Cumhruiyetinde nasıl böyle bir motor üretilir inanamıyor insan...yani bizim AR-GE miz olmasada üretim teknolojisinde hatırı sayılır bir yerimiz illaki var...bir girişimcinin çıkıp şuna yatırım yapması kaç milyon dolar ki..Ali Koçun milyar doları var..sadece itibar ve prestij için böyle işlere neden girmezler anlamam..anca Fenerbahçe Başkanlığına goygoya vakit ayırsınlar...yada ithal çakma ürüne yerli marka damgalayıp para kazansınlar...
"(...) üretim teknolojisi..."nden sonrasını okuyamadım hocam beni bir gülme aldı kusura bakma.
-
Kilo başına beygirin teknoloji anlamına geldiği bir zamanda Japonlar ile yarışması çok zor ama gösteriş dersen o biçim. Yani hızlı motorcuyum modunda caddede fiyaka yapmak istersen sıbyanlara hava atabilirsin. Yoğusam, kimse yemez.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)