Gelmez bence ama gelir de 18-19 bini geçerse boşa gelir.
Gelmez bence ama gelir de 18-19 bini geçerse boşa gelir.
Kawasaki 2016 Er-6 serisini değiştirince sanırım patenti Kymco ya devretti .Arka amartisörden tut yandan bakınca motor bloğu kısmı aynı Er-6 serisi ile aynı eksoz yerleşimi bile .
mt07 ciler gelmiş yine
Bence ilk önce şu Vergi Modeline el atmamız lazım.
100-250cc
251-650cc
....
Böyle olsa:
100-250
251-400
401-650
650-800
801-950
951 ve üstü
Her atama 150 kubik olsa...
Hala güzel görünüyor diyorsunuz ya , biride çıkıpta Er 6 n demiyor..
Aha biri demiş ! Çok şükür..
Taiwan da kalmalı bu taraflara bulaşmasın....Kymco nun malları belli .Zaten Yamaha ve Honda varken Türkiye pazarında bırakın kymcoyu sym bile hedeflerine ulaşamaz.
Kymcoyarsa koysun ben almam bu icadı..
Lastiklere bakarmısın depo köşesinde unutulmuş 5 yıllık lastik gibi.
şekli şemali rengi hoş bence umarım gelir
Bu motor gelir gelmez ucuz pahalı bilmem ama piyasada çok büyük bir açık bulunun cc sınıfı. Yav arkadaş 200cc motor kullanıyorum CC yükseltiyim diyorum 300 500 cc arası adam akıllı motor yok. Ya gidecem Duke 390 alacam ki sert sele sert amortisör konforsuz ya da MT 7 alıp kendimi geberticem. CB 500 desen Mt 7 parası bu yüzden piyasası ölü. Sırf bu yüzden Pulsar CS 400'ü bekliyorum. Benim gibi düşünen yüzlerce binlerce insan var ulan motor üreticileri geri zekalı mısınız ? görmüyor musunuz koskoca boşluğu 300 / 500 CC arası piyasaya motor süren paraya para demiyecek belki ama yok arkadaş piyasada motor yok.
Benelli Trk502 7500 euro civarında gelecek deniyor. Bu da tahminen gelirse yakın bir fiyata gelir. Ôzetle çok cazip fiyatı olmaz.
CENNET UCUZ DEĞİL CEHENNEM LÜZUMSUZ DEĞİLDİR..
Kymco gerçekten iyi motosiklet yapıyor. Fakat, Türkiye'de yeterli tanıtımı yok. Ancak benim gibi kullananlar ve biraz araştıranlar biliyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:47 ----------
Duke 390 19 bin değil mi?
19 bin TL ise daha iyi ama o 2016 modellerin fiyatı mıydı emin değilim. Valla bence fiyatı doğru belirlenirse TRK 502 o sınıfı siler süpürür.
400cc motor ile 600-750 cc motor üretim zorluğu ve maliyeti birbirine yakın
Cb 500 ile mt-07 fiyatlarının yine birbirine yakın olmasının sebebi bu.
50cc motor piyasada bulamazsınız, neden? 100-150cc ile yakın maliyet çıkıyor
Piyasanın güçlü olmadığı pazarlarda, firma karlı olmayacağı için bu tarz motorları getiremiyor,
Getirsede "onun yerine gider mt-07 alırım" diyip geçiyorsunuz.
Fiyata veya cc hacmine göre motor alınmaz ,ihtiyaca göre motor alınır,
200cc den 700cc ye sırf fiyatı daha uygun diye geçilmez,ara model gereklidir,ben 200cc den bedava olsa mt-07 ye geçmem.
Bunu kırmak istiyorsanız, risk alıp ara model getiren firmaları yüzüstü bırakmayın,
Kymco k400 başlığına mt-07 alırım demeyin
İki motor arasında dağlar kadar fark vardır,
Mt-07 çok fazla tecrübe,yetenek ve zihinsel olgunluk gerektirir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)