Aslında keşke 250 cc'den çekilseler de satışlar iyice dibe vursa, belki o zaman devletin kafasına dank eder de şu 250 cc sınırını 300 cc'ye çıkarır. Sen yattaki vergiyi sıfırlayacağına motosikletin ÖTV'sini sıfırla önce...
evet arkadaslar yamaha xmax 300 fiyati 26.900 tl olarak aciklanmistir.herkes sok tabi hayaller suya dustu :@
merhaba,
xmax 300 modelinin avrupa satis fiyati 23500-24000tl civarinda... 26900tl fiyat uzerinden siparis veren var mi? bayiler kurdaki dalgalanma ihtimaline karsi yuksek fiyat acikliyor olabilir mi? Yamaha`nin sitesinde halen fiyat yok ama fuardan sonra aciklama olabilir... baskaca bilgisi olan varsa paylassin biz de ogrenelim.
Motor gelmeden fiyata zam yapmak neyin kafası anlamış değilim, 26.900 olan motor 27.950 olmuş. Utanma yok bunlarda ille söv bize diyorlar. Param var ama almıycam arkadaşlar, söyleyecek bir söz bulamıyorum...
bu motorun rakipleri kimlerdir?
Müşteri kazıklama açısından tek rakibi Kymco Downtown 350i. Performans olarak ise 250 cc ile 300 cc arasında scooterda çok fark olacağını düşünmüyorum. O yüzden tüm 250 cc'ler bana göre rakibidir. Bunun parasına iki tane Benelli Zafferano, yanına da bir tane Hero scooter alınıyor.
yamahanın heyecan yarttığı geliyor dediği motor nedir 300 den sonra bi görsel koymuştu o mototsiklet
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)