2006 böcek sahibi olarak beğenmek pek mümkün değil galiba😈ama teknolojisi guzel👍
2006 böcek sahibi olarak beğenmek pek mümkün değil galiba😈ama teknolojisi guzel👍
Şu an ki fiyatı 47.500 tl + 3.500 tl abs + 2.000 tl quickshifter + 2.000 tl sürüş modu = 55.000 tl ellerinizden öper, tasarım mı ? r1 + pulsar rs200 = R6
Kasa tasarımını beğenmedim. O kadar paralar verip böyle bir motor alacaksak bence daha etkileyici bir tasarıma sahip olması gerekirdi. Buna nazaran kuyruk çok keskin çok güzel duruyor. Şasinin verdiği o şeklin üzerine geçirilmiş keskin hatlı grenajı da çok beğendim. Ben sadece kafasını beğenmedim onun haricinde güzel motor ama 40-50 bin liraya bir motor alacak olsam sırf kafa tasarımı yüzünden bunu almamayı seçebilirdim.
Yağmurda kullanmıyorsan motosiklet kullanıyorum deme.
Yaw benim r25 satılık yok mu ilgisi olan bayiye vermiyim simdi yeni r6 için ucuza gitmesin özelden mesaj atın beklerim
50-55 arasi olur. Tabi euro try 3.40 larda kalmak sartiyla.
Satılık r25 daha 2 aylık 4 binde Şaka bir yana kırlangıç daha güzel ama yeni elektroniklerle baya sürülebilir hale gelmiştir bu motor.
tanıtım videosunu kınıyorum tanıtım videosu berbatlıkta bir numara olmuş. alın size çok sağlam bir racing tanıtım videosu.
1:40 ta müziğin nakaratı devreye giriyor ve özellikle o dakikadan sonrası süper.
hepsinin kafa ve kuyruk tasarımı birbirine benzemeye başladı.
Kafa grenajı bence fiyasko, geri kalan yerler güzel olmuş.
forumda ne cevherler varmış ya hu, burada harcanıyorlar resmen. evet, kesin pulsardan esinlenmişlerdir.
Bence şeklen yazık olmuş 10 senelik efsaneden sonra. Tabi teknoloji ve sürüş dinamikleri ayrı mevzu.
Abd fiyati 12.100 usd olarak aciklandi. 2016 modeline gore 1000 usd daha pahali.
ya ben bu tasarımı begenmıyorum
2017 CBR1000RR'dan daha pahalı olacaktır...
The Power of The Dreams.
52-55 tl olur benim tahminim
Şubatta gidelim sonra tekrar yazarız bu konu açık olur zaten. Insallah alırsam fuardan fln size detaylı inceleme sürüş vs yazacağım. Yine mart nisanı bulur üstüne binip turlamak.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)