Kymco AK 550 yeni scooter modelini tanıttı
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Forza ile takasa girilir
-
İYİ GÜZEL DE BU KIZIMIZ TÜRKİYE'YE GELİR Mİ?
GELİRSE FİYAT NE OLUR ?
BENİM TAHMİNİM 36 BİN TL OLUR ? YILDA 5 TANE ANCAK SATAR ....
TEBRİK ETMEK GEREK GÜZEL GÖRÜNÜYOR....
-
Teknik özellikleri:
Kıyaslama olarak, TMAX:
-
Fransa fiyatı belli oldu: 9.400€
34-35 benim de tahminim...
Lansmanda 32 falan yaparlarsa çok akıl çeler!
Integra'dan ve TMax'tan pay alır. Bir de kendini kanıtlarsa TMax'ı zor günler bekler!
TMax'tan 8HP daha güçlü, Integra ile aynı HP ama düşük vergi diliminde
-
Bu hali ile ülkemizde çok iş yapacağını sanmıyorum . 30-35 bin TL Kymco için çok düşündürücü bir rakam
-
Pazardan yer alması için fiyatının uygun olması gerekiyor. Ama zaten bu sınıftaki scooterler her ne kadar hem performans hem rahatlık verse de yüksek fiyat nedeniyle pek satılmıyor .
-
Şahsi fikrimdir.Scootera 35 000 lira para vereceğime ,gider karılarla yerim daha iyi
-
ederi 27.000 yada 28.000 daha fazla verilmez
-
Macit250 adlı üyeden alıntı
Şahsi fikrimdir.Scootera 35 000 lira para vereceğime ,gider karılarla yerim daha iyi
Peki çok sevdiğiniz bir eşiniz varsa ne yapardınız
Tabiki çok gereksiz ve ülkemizde satış rakamları çok yükselmeyecek bir motor. Gereksiz pahalı yamaha kalitesi varken buna bulaşmak macera aramak olur şahsi fikrim..
¡Por la sonrisa de mis padres que vale un millón!
-
Lastik başınç sensörü bile olması güzelmiş. Ama bagaj hacmi çok küçükmüş be kardeşim! Bir tam kask bir yarım kask nedir yahu! lastik basınç sensörü ile beni yakalamıştı ama bagaj hacminden kaybetti.
-
ŞU sayfaya göre Yamaha'nın İtalya'da en çok sattığı motor TMAX'miş. Kymco da öyle pazarları hedef alıyor işte AK 550 ile. "Türkiye'deki kullanıcılar karıya gider. Satamayız orada. Agility'ye abanalım biz boşverin" diye düşündüklerini sanmıyorum.
-
Baya tmax çakması olmuş yahu az biraz tasarım yapsaydılar kafa tasarımını transformes yapacaklarına..
-
keremkrmn adlı üyeden alıntı
Peki çok sevdiğiniz bir eşiniz varsa ne yapardınız
Tabiki çok gereksiz ve ülkemizde satış rakamları çok yükselmeyecek bir motor. Gereksiz pahalı yamaha kalitesi varken buna bulaşmak macera aramak olur şahsi fikrim..
Karımıda seviyorumda,35 000 scooter alsam ,karımda bela okuyup karılarla yeseydin daha az üzülürüm derdi sanırım :D
-
Tam bi Tmax 530 çakması.. Bide 550 yapmıslar ayıp olmasın diye. Şuraya bak , göstergeler bile aynı, bari ona kymco tarzı bi dokunus yapsaydınız.. 32 den aşşağı olcağını sanmam.
-
sunu 300cc yapıp,fıyatıda 25000 altına cekselerdı keske,agırlıktan,fıyatdan ve vergıden dolayı daha avantajlı olurdu
-
Bence Kymco kalitesini kanıtlamış bir markadır.Sağlamlıkta Yamaha'dan aşağı kalmaz.Üzerine bir de bir sürü teknolojik aksesuarları da koyarsanız T-max'e rakip olur bu haliyle.
Fiyat konusuna gelince,T-max den ucuz olacağını pek sanmıyorum.Hatta daha pahalı da olabilir.
T-max şu anda 43.500 tl.Ona göre hesabınızı yapın.
-
Kymco mu emen emen kaçanziiiiiiiyuuuuv servisler ne kymco ne de sym için pek iyi şeyler söylemiyooor.Ona göre efenim
-
Yeni bir duyum aldım işin içinde olup bugun yarın siparişi verilicek olan modeler kymcoda ak 550 ve dowtovun 350i modeli ve 125 cc yeni modeleri şükür ülkemize 2017 mart nisan aylarında giriş yapılacak dendi ben ülkemi adına sevindim özelikle 125 cc pcx ve nmax altarnatifi fena bir scooteri geliyor ben almadan geleydi 125 cc scooterın ilk müşterisi olurdum nasipse daha fazla diyer bütün modeleri gelmesini temeni ediyor ve reklam ve tanıtımla yaygınlaşmasını arzuluyorum
CENNET UCUZ DEĞİL CEHENNEM LÜZUMSUZ DEĞİLDİR..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)