Shamy adlı üyeden alıntı
Kibir falan degil, kibirle isim.olmaz benim. 1994 yilindan beri motosiklet kullaniyorum, evlenene kadar hayatim motosiklet uzerinde gecti , cogunlugu spor olmak uzere 125 cc den tutunda, 1000+ cc uzeri bir cok motosiklet sahibi oldum, Allah imkan verdi 9 tane 600cc ve uzeri 4 silindir sporcu makina sahibi toplamda 27 tane motosikletim oldu. Cevremde kullandiklarimi saymiyorum bilezl, yine imkanim vardi, ilk pistin tozunu 1999 yilinda tattim. Bir milyon km uzeri yol yaptim, turkiyenin dogu ve guneydogu anadolu harici hemen heryerini gezdim, yakin avrupa turu yaptim. Camiada Bir cok unlu isimle piste cikmisligim, halende devam eden dostuklarim var,turkiye pist sampiyonasinda yarisip iki kez california superbike okulu egitimine katildim. Ciktigim pist gunlerinin Allah sizi inandirsin sayisini unuttum. Supermotodan, crosa, cruserdan, naked a, zamanindada iki zamanli makinelerin sahibi oldum. Ayni anda 3 motosikletim birden oldugu zamanim oldu, 2015 yilinda ilk 8ayda bile 3 tane 600cc ve uzeri 0 km motosiklet aldim. ben hayatimi, zamanimi, parami, gencligimi yedim, lux bir muhitte lux bir daire parasi belkide daha fazlasini yedim. Bunlari ovunmek icin soylemiyorum. Bilsinler beni diue soyluyorum 20 kusur yasinda cocuk, iki tane 250 lik motor sahibi olmus, bana ahkam kesmeye kalkiyor, buna sinir oluyorum, yoksa bir gun izmir tayfasiyla tanistigimda nasil mutevazi biri oldugumu gorurler zaten, halen hizli motorcu gunlerimi birakmis olmama ragmen cevrem den arayip sorarlar, illa bir motosiklet alacaklari zaman, gel bak ,yada yorum yap diye. Millet bundan faydalanacagina halen muhalefet oluyor, kendi bilir herkes, tavsiye falan vermeyecegim bundan sonra, istedigi motoru alsin kullansin insanlar.