Fiyatı gayet normal. Aynı şekilde V motorlu enjeksiyonlu cruiser modeller de bu fiyata satılıyor.
Beğendim.
7-8 koyan mt7 alır. 1-2 konsa xmax alınır, 1-2 eksilse pcx alınır.. yani gördüğünüz gibi para az değil. o paraya bunlar alınır
250 cc olmasına rağmen emsallerine göre çok güçsüz bir motoru var. Bu nedenle az yakar diye tahmin ediyorum.
Tasarım olmuş ama fiyat olmamış
250 cc v olmuş enjeksiyon olmamış
Ama doğruya doğru tasarım baya iyi fotojenik bayide veya yolda görürsem incelerim merak ettim
daha doğru düzgün servisi bile olmayan motora 10 bin küsür lira vermek... hayır bi de bunun ikinci eli var yani. kaç lira kaybedeceğin belli değil. ben 8 lira verip pulsar alırım kalana da mis gibi ekipman ve aksesuar dizerim. ölü doğran bir motor daha...
2014 Salcano Wolf 125 > 2017 Bajaj Pulsar 200NS ABS > 2020 YAMAHA YZF-R25
monster a ufak dokunuşlar yapıp cafe racer havası vermek vardı aklımda ama, satıp bunu alabilirim valla sadece düz gidon eksik tam bi cafe racer olmuş valla bravo mondiale.
'Yolların yeni korsanı' ne demek?
Türkiye'nin en büyük motosiklet sitesi bile motosikleti ''korsan'' olarak tabir ediyorsa. Kapıyı dışardan örtüp çıkalım arkadaş.
Regal raptor cafe racer bundan daha güzel.Bu tip bişey alacak olsam gider onu alırım on bine mondialmi olurmuş:=)
Servisi yok muymuş Mondial'in ? RX3 iki senedir satılıyor, o motora servis veriyorlarsa buna da verirler. İkinci el konusuna gelirsem, sence alanların ikinci elde kaça satarım hesabı yapacakları bir motora mı benziyor ? Bunu alan adam zaten bir tarzı olan, ne istediğini bilen adamdır, öyle şeylere bakmaz. Mesela bende para olsa Moto Guzzi V7 alırım ama sen almazsın. İmkanım olsa bunu da alırdım.
Ölü doğdu dediğin motor emin ol RX3 kadar satacaktır.
şekil şemal güzel de arka jant 15" bi süre sonra lastik değiştirim dersen zıctın, ne takıcan çıkma commander mi 400-700 arası lastik, he arkaya city grip takarsan olur 250 gaymeden (mitaş ucuz falan demeyin lütfen)
Şekil şemal on numara ama güçsüz ve hava soğutmalı olduğu için işimi görmez. Sırf şekil içinde bu kadar para istenmez yanlış politika.
Sonuçta hepimiz ölecez...!
Yok mu alıp kullanan?
Şu servis konusuna hasta oluyorum. Büyük markaların doğru düzgün servislerimi var sanki? Sözüm ona servis diyorsunuz, adam rafında cbr 250 nin çamurluğunu barındırmıyor, servis demek sadece eline tornavida alıp sıkmak değil arkadaşım.
Bu arada motor çok sevimli, oldu bitti sevemedim şu caferacer tipsizlerini ama bu tatlı..
Tarz bir motor ve 1960-70'lerin havasında. Yarı açık kask ve bantlı gözlük ile deri bir ceket ve kevlar kotla güzel geziler yapılır bence. 60-70'ler havasındaki görünümüne çelik janlı olsaydı, garip şekilde tezat oluştururdu. Ön gidon düşürülebilir ve elcikleri, depoya çarpmayacaksa aşağı doğru eğilebilir. Sele ile ilgili olarak da eğer sert ise yumuşatabilecek bir işlem yapılır döşemecide.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)