Honda Monkey 2017 yılında geri dönüyor
Reklamlar
-
Honda'nın efsane modellerinden biri sayılabilecek mink motosikleti Honda Monkey 2017 yılında geri dönüyor. Firmanın yaptığı patent başvurusunda kullandığı teknik çizim fotoğrafları ortaya çıktı. 125cc lik motor ile üretilecek modelin Türkiye'de satılıp satılmayacağı konusunda henüz bir bilgi yok.
Honda Monkey fiyatı ne kadar olsa almayı düşünürsünüz?
Reklamlar
-
admin adlı üyeden alıntı
en fazla 2 lira olsa almayı düşünürdüm
-
Düşünmem dahi.
125cc vergiye tabii , Lifan ponny 100cc varken lüzumsuz.
İlla fiat araştırmasına dahil ol diyorlar , pekala 2500 tl , kuruş yukarı çalışmaz.
-
Spacy'den ucuz olması lazım.O zaman düşünülebilir.Zaten bu motoru sadece meraklıları alır.Onlar da fiyatına bakmaz.
Ama Msx 125 ile aynı fiyatlarda olacağını düşünüyorum.
-
MSX125 varken bu niye var ? Bu varsa MSX 125 niye var ? İkisinden birisi gereksiz olmuş. Bu arada Benelli de MSX 125 rakibi bir model çıkarıyor.
-
İnşallah ülkemize gelir.
Monkeyi tıpkı vespa kullanıcısı gibi meraklısı alır.
Birde cb 400 ülkeye getirseler çokmu şey istiyorum bilemedim.
-
Harbi monkey miş ha, kullanmak için değilde hani salonda vitrinin üstüne biyere koymak için alınabilir.
-
Buna bineceğime yürürüm açık ve net
-
Msxle ayni fiyat olur alinabilir baya da guzel birseye benziyo
-
her ne kadar şirin olsun.buna para verip kendimi şebeğe ceviremem.Türkiyeyede gelceğini zannetmiyorum.
-
Parklarda çocuklar biniyor buna çember etrafında sabit Demirle tutturulmuşdu.akçay da parkta gördüm sevimli bi alet ama o kadar sadece sevimli binilmez
-
yolda grom görünce durup , dönüp ve bakıp , "bu koca adam bunu niye almış acaba " diyorum
-
fedos adlı üyeden alıntı
yolda grom görünce durup , dönüp ve bakıp , "bu koca adam bunu niye almış acaba " diyorum
Parası buna yetmiştir belki
-
fedos adlı üyeden alıntı
Duzenli piste giden tecrubeli bir arkadasin 1000+cc Ducati SS'i var. Grom aldi, sehir ici kullaniyor, "cok seviyorum" diyor, "Ducati cok stabil, zevkli olmasi icin limitlere yaklasmak gerekiyor, o da pist ve ciddi hiz istiyor, Grom'la ise gidip gelirken bile zevkli" diyor. Hem de yarisiyor Grom'la. Sirf Grom'a ozel bir suru yaris duzenleniyor Amerika'nin her yerinde. Her turlu performans parcasi da bulmak mumkun. Velhasil aldi basini gitti Grom Amerika'da...
-
7 bin lira falan olur heralde galiba sanırım. alıştık artık geçirilmeye. gerçi bu motor bana göre değil ama o ayrı konu.
-
Lifan ve honda bravo size mukayese süper
-
-
07 Temmuz 2018, 12:13
1990 model 91 yılında almanyadan getirdiğimiz honda dax st50 g motorumu satmayı düşğnğyorum ilgilenler icin irtibat 0555 285 50 97
-
07 Temmuz 2018, 12:25
Fiyatı uygun olursa alıcam bunu ya.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)