Sade duruyor. Inazuma'dan sonra yine iyi bir gelişme sayılır ama R25 ve 250RR'ın yanında sığ kalcak gibi. Bıkmadılar şu pimaş boru gibi egzostlardan. Hele o artçı selesi çok kaba durmuş.
Sade duruyor. Inazuma'dan sonra yine iyi bir gelişme sayılır ama R25 ve 250RR'ın yanında sığ kalcak gibi. Bıkmadılar şu pimaş boru gibi egzostlardan. Hele o artçı selesi çok kaba durmuş.
Destur la... Hayırlı bir mesaj yok konuda.
GSX-R lardaki mavi rengini buna da koysun süper olur.Mavinin o tonuna bayılıyorum, elektrikli bisiklete koysa beğenirim
Halihazırda 250 cc ss türevi çok alternatif varken , yine 250cc st (inazuma f ) de varken. V-strom benzeri bir 250 cc enduro daha iyi olurdu kanımca, yani sanki galiba.
cbr 250rr ve r25 varken pek atacağını düşünmemek elde değil. malum suzuki fiyat politikası
Suzukinin 250rr dan iyi olacağını düşünüyorum.
ön kafa bana kawasaki ve huyosang karışımı gibi göründü. iki farklı markanın eksik yanları giderilip ortaya güzel bir kafa konmuş. yan karenajlar zaten 3 aşağı 5 yukarı aynı diğer motorlarla. ama o ekzos ne öyle hayvan gibi. ilk iş lastikler ve ekzos değişimi olur bunu alsaydım.
sonuç olarak ben cbr250rr bunun kadar yakışıklı değil diyorum. tip olarak şu anda r25 ve bu model benim gönlümü ele geçirmiş durumda.
edit: ekzos eyi eyi.
ben bu motorun geleceğini pek düşünmüyorum ama gelirse pahalı olucak eli yakacak yani
Motorun renkli resmini görünce heyecanlandım, bence yamaha düşünsün dicem ama adamlar kaymağı zaten yedi ki Şimdi çokta umursamazlar galiba. Motora gelince bence gayet çekici duruyor, tabi birde fiyatı öğrenince ne deriz bilemem
İyi iyi ortalık zibille 250rr, r25 dolacak ben gider bunu alırım bi farkımız olur :D
250cc piyasası hareketleniyor madem, şu büyük japon markalar 250cc enduro (yol) ve cruiser modellerede girişseler artık?
Nen suzukiyi beğeniyor ve seviyorum. Hayalimde gsx-r 1000 makinem olmasini istemisimdir 250 cc nede raziyim sif süs olsun diye alirim topspeed 180-190 olsun yeter bana birde r25 gibi kalipli yamaha honda gibi kronik sorunlari olmasin fiyati 17-18 gecmesin alirim 2017 yazina 3-5 te kredi cekerim oh miss
Yalnız resimdeki makina bana 250rr'dan güzel geldi.Tabi böyle gelirse
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)