sibiar 250 ARAR
motosiklet.net' in bile admini cbr 500' ü 250rr diye tanıtıyorsa diğerleri ne yapsın, ortada ne konsept var ne başka bişey bir kişi foto almış photoshop ile düzenlemiş elden geçirmiş koymuş internete kalanı da onu izliyor. En basitinden internete beter böcek 2 yazın bi dünya afiş çıkıyor oyuncularına kadar ama ortada yapımcısı bile yok hepsi hurafe bu da aynı şekil foto paylaşa paylaşa zorla adamlara 250rr yaptıracaksınız.
R25 i olanlar tutuşuyor bu haberlere hem bu çıkarsa sıfır fiyatıyla satilan ikinci el r25ler 12bine alıcı bulamayacak..
Artık Honda için gerekli olandı cbr250r üretimine devam etmiş olsaydı 250 cc klasmanında diğer markaların gerisinde kalacağı aşikardı.
İyi güzel de gaza gelmeyin fazla.elemanın biri fotoshopla birşeyler çizip nete bir salıyor.Mini mini varolmayan modeller çıkıyor her sene sonra
cbr250 kabak tadı verdi 5 yıldır değişen birşey yok. ilk çıkan kasa zaten cbr değil vfr görünümündeydi . 2014 yerine 2011 de çıkarsalardı güncel kasayı, şimdide 250rr çıkarsalar yamaha & kawasaki avuçluyor olurdu şimdi. Önümüzü açmıyorlarki bilader neler yapıcaz
çıksın çıksın 14.250 ye r25 alıp 9 10 bin kilometre yapıp 15 bine satabilecekler mi bakalım
Kafa bu mu cidden? Adamlar cbr 250r a 2 senede 5 bin lira zam yaptılar şu an r25 16 bin se bunun sebebi hondadır, piyasada tekelken çıtayı honda yükseltti kaldı ki gelecek olan motoru bedava vermeyecekler yine yamahadan pahalı olacaktır, tutuşma ne zaman yaşanır biliyor musun? Yamaha bana hisselerinin %51' ini verir o zaman tutuşurum yoksa R25 sahibi olanlara giren çıkan bişey yok aksine pazarda don satılır gibi R25 satılıyor enreye baksam R25 artık sıkıldım aynı motora binmekten bunun gelmesine en çok ben sevinirim ama hurafe bunlar, Cbr 500 ile bu konsept fotolarına bi bakın ikisi de birbirinin aynısı 2016 kasa cbr 500 ü bi akıllı cbr 250 diye tanıttı japoncamız yok diye herkes te inanıyor....
Videosu da burda
https://www.youtube.com/watch?v=5ru3Mc6Wbvg
Youngmachine dergisindede haber varda okuyamadık tabi japonca
bir fotoğrafta ben asayım eksik kalmayayım
Yeni cbr500 e bakarsanız aslında ne çıkıcağını kestirebiliriz.fiyatta ya bomboş 15 16 arası olur.yada abs lastik falan olursa 18 bine hazırlanalım.
Ön farların tasarımı ve aynaların bağlantı noktalarından cama doru uzanan kıvrımlar birebir R25 Tasarımı. Biraz sen giderken biz dönüyorduk demek lazım aslın da kaç begir olacağı asıl piyasayı etkiler 36 dan fazla olursa R25 satışları illaki azalır.
derginin kapağını herkes es geçmiş orada
Aprilla RS4 250 ve Suzuki GSXR-250 nin de ismi geçiyor
bide şu kawasakinin 4 silindirli olacağı dedikodusu dönen 250 racing i var dı dimi
şahsi fikrim yamaha 250cc piyasasına geç girdi ama motor devri ve gücü olarak en üst limitte ve tasarım olarak da R6 yı aratmayan bir görüntüyle girdiği için Honda ya hamle yapacak pek alan bırakmadı.
Honda nın bence tasarım olarak 600cc ye daha yakın ve şişkin güçlü karenajla girmesi ve ABS yi sunması dışında oyun alanı yok. Birde digital gösterye yüklenecekler lunapark gibi olacak orası
tipini beğenmedim desem inanır mısınız?
2000 model yzf r1 tipi çok hoşuma gidiyor kırmızı beyaz ve cbr 600rr 2006 model tipi çok güzel. yeni modellerin tipi çok sivri kenarlı ve farlarından sinyallerine kadar çok küçük yapılmış ışıklı yerleri.
ön taraf tek far değil çift far olacak.
r6;
cbr 1000rr;
Yeni fiyatı yayınlandı diye okudum,heyecandan konuya nası girdiğimi bilmiyorum
bizim bu rendererlardan neyimiz eksik
yeni nesil canavar gibi grafikerlerimiz var ancak yerli çizim bi 250rr yapsa da birimiz tüm dünyayı bir de biz trollesek
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)