Kawasaki Z125 Japonya da görücüye çıktı
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Z1000 gibi bir far olsaydı tutardı, gitmişler salak görünümlü bir kafa yapmışlar .
-
Yeni msx`in yaninda baya sönük kalmiş
-
Hakkaten Z1000 farları olsa güzel olurdu
-
Motosiklet ruhlu araba - QQ - kullanıcısı.
-
Valla bana msx'den çok daha güzel gözüktü. Tasarım olarak daha iyi sanki.
-
-
josepth_o6 adlı üyeden alıntı
Bence bi daha bakın
https://honda.com.tr/motosiklet/nake...25-2015/galeri
ben çok baktım bildiğiniz pocketbike kıvamında ucube bişey olmuş
sizin gösterdiğiniz resimler custom yapılmış motorlar orjinali yukarıda verdiğim linkte
yanlış anlamayın verecek param bile olsa kawasakinin kiç bir motosikletini almam
fakat kıyaslama yaptığınız msx125 bana göre şekil olarak bi halta yaramayan tuhaf bişey
kwasakinin yaptığı 125 lik de bildiğiniz mondial s180 zone çakması gibi duruyor
-
Msx 125 bir ise yarar yada yaramaz bu sizin dusunceniz. Kawasaki ye gore bir halta yaramis ki hemen rakip olmus. Gelelim benim size gosterdigim resimlere. Bu motor suan yenilendi ve yeni sekli bu halde piyasaya cikti. Isterseniz tayland honda sitesini acip bakabilirsiniz. Siz alir yada almazsiniz bu beni ilgilendirmez. Ben bu motor tipini seviyorum. Ve honda mi kawasaki mi diye sorsalar kesinlikle honda derim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:59 ----------
http://www.aphonda.co.th/2015/aphond...x125-2016.ashx
Linki de burda , acip inceleyin hangisi tasarim olarak guzel gelirse gozunuze ona oyunuzu cekinmeden kullanabilirsiniz.
-
tayland?
aga yukarıda verdiğim link türkiye linki
yani bizim ülkemizde satılacak olanların resmi
keşke sizin tayland içerisinde satılanlardan getirseler siz de alsanız
ama yurdum ithalatçısı ve esnaf ahlakı göz önüne alındığında yukarıda verdiğim link dışında bira hayal gibi
dediğim gibi ben asla kawasaki almam
tayland modelinde ki fara rağmen motor kötü bir ducati ve ktm karışımı saçma bir şekil olmuş
fiyatı mevzusuna girmiyorum bile
sizin zevkiniz sizin paranız yadırgamak veya yargılamak haddime değil
-
Su an honda butun modellerini yeniliyor, ve her modeline led far takiyor , dogru mu ? Dogru. Peki sizin dediginize gore honda bize bu modelleri getirmeyip eskisini mi satacak. Peki fabrika yeni uretime gectigi icin eskisi bittiginde de motosiklet getirmez galiba , biz turkiye piyasasindan cekiliyoruz mu derler ?
-
ben hondanın modeli bana göre ucube olmuş dedim bunu polemik konusu yapmayı nasıl becerdin?
-
Siz honda msx 125 i , nasil kawasakinin haber sayfasinda ucube yapmayi becerdiyseniz bende ayni sekilde size kendi dusuncelerimi belirttim. Polemik yapacak bisey yok. Esenlikle kalin.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)