Enerjinin Yeni Adı: Mondial X-Treme Maxx 200
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
fiyat iyiymiş merakı olan alır belki.
-
Valla olmuş gibi hayırlı uğurlu olsun
-
150 si ciddi tutmustu,200 de ayni performansi,belkide cok daha fazla performansi verebilir. Mondial kendini gelistiriyo,alana hayirli olsun.
-
istanbul gibi nerede hangi çukur,kasis süprizleri ile dolu bir şehir için ideal
-
Gözüm fuar da mondial i çok aradı ama bulamadım rx3 u incelemek istiyordum ama kısmet olmadı gerçi iyiki de olmamış mt 25 vuruldum çünkü :-) yakın zaman içinde kısmetse mt 25 ile aranızda olacağım
-
Ben ciddi beğendim.Güzel bir fiyatlandırmayla piyasada kendine yer bulabilir.150cc olanını yollarda çok görüyordum zaten
-
-
Önce bunu alıp dağa taşa vurup ikiye bölecen ondan sonra geçicen crf'ye, klx'e.
-
Vay yeni teknoloji ve kalite kokan bir motosiklet daha. Gaggsjskdkddkdlfflfgşggi
-
O ön çamurluk öyle havada durmasa alınır ama bu şekilde gülerler adama...
-
Seko adlı üyeden alıntı
O ön çamurluk öyle havada durmasa alınır ama bu şekilde gülerler adama...
Pardon,kros motorda ön çamurluk başka nasıl oluyor acaba?
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:07 ----------
MazhaRR adlı üyeden alıntı
Önce bunu alıp dağa taşa vurup ikiye bölecen ondan sonra geçicen crf'ye, klx'e.
Kaç tane motoru ikiye böldünüz acaba?
-
Helal olsun kalitesini arttırmaya başladı mondial
Köpeklerin neden camdan dışarı baktığını ancak motosiklet sürücüleri anlar
-
malum fiyatlardan sonra 5000 gayme ucuz geldi bana alınabilir bence
-
hakkaten alınıp süpermoto yapılabilir ha.
-
Fiyati ve kalitesi adina bisey diyemem. Ama vaktiniz varsa mondiali aramanizi oneririm musteri menmuniyetini ust seviyeye tasimis bir Rx3i evo sahibi olarak hala saskinlardayim.
-
Bu fiyat boyle kalmaz 3-5 satsin hemen arttirilar + gostergesi 150 nin aynisi insan az bi degistirir tv kumandasi gibi gosterge mi olur ? Cross gerek yok pek ama genede az koyuyo
-
5000 TL çok güzel bir fiyat. Mondial bu sene en çok satacak Çinli olacak herhalde.
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
-
essegesse adlı üyeden alıntı
Pardon,kros motorda ön çamurluk başka nasıl oluyor acaba?
Ben kros yapmak için istemiyorum, şehirde uygun fiyatlı sağlam 200 cc motor kullanmak istiyorum. Bunun çamurluğu lastiğe yakın ve lastikle hareket eden bir versiyonu veya supermotosu olmalıydı.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)