Yamaha MT-25'in Türkiye Lansmanı Yapıldı
Reklamlar
-
Reklamlar
-
lansmana kullanıcıları davet ettikleri yok zaten bari fiyat bilgisini versinler
-
-
AhmetCan1903 adlı üyeden alıntı
14.750 tl olucakmıs
haziranda 16 bin olur o
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
-
Moderatör
Hayko tamam da, artık ablasız, mankensiz tanıtın şu meretleri.
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
Güzel bir tanıtım olmuş.Mekanın ışıklandırılması vs çok da abartmadan istenileni sunmuş YAMAHA bizlere.
-
Stunt yapılan motorun arka dişlisi,neredeyse jant kadar.
-
AhmetCan1903 adlı üyeden alıntı
14.750 tl olucakmıs
Tundzhay adlı üyeden alıntı
haziranda 16 bin olur o
Bu fiyatlara zorunlu sigorta ve ruhsat ücretleri dahil değil,millet kandırılmasın.14.750 tl ise zaten şimdiden 16.000tl "anahtar teslim" fiyat..
250 cc için bu fiyatlar kisme kusura bakmasın "kazık"tır...
Şahsi İnstagram Hesabım: _hayalet_ct.mc
Chaos Turkey MC - instagram: chaos.turkey.mc
Superlight Türkiye Facebook Sayfamız: slturkiye
-
8-10 kişi toplanmış bu ne böyle ?
Kime neyi tanıtıyorsun sen ?
Underground diskoda duman altı ortamda algı operasyonu mücadalesi, neyin sinyallerini kimlerin beynine kazımaya çalışıyorsun ?
Tiplere bakar mısın..
O tanıtım yaptığın kitleden 1 kişi alıp binermi acaba bu motoru..
Amaçlar farklı..
Adı : tanıtım lansman sunum her neyse işte..
Soyadı : Soytarılık
MT-07 nin tanıtımı nasıldı acaba merak ettim şimdi.
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
-
üzerinde ki lastik ne marka desenden anlayabilen var mı ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:03 ----------
sanki önde irc arkada pilot street takili gibi geldi bana ilk resimdeki siyah modelde
-
16.000₺ ye 250cc (muadillerine göre torksuz) bir nakedı koyun sürüsünden başka kimse almaz.
-
BlackGhost adlı üyeden alıntı
Bu fiyatlara zorunlu sigorta ve ruhsat ücretleri dahil değil,millet kandırılmasın.14.750 tl ise zaten şimdiden 16.000tl "anahtar teslim" fiyat..
250 cc için bu fiyatlar kisme kusura bakmasın "kazık"tır...
Sigorta + ruhsat dahil, anahtar teslim fiyatlandırılan motorlar var mı?
-
MT-25 irc lastikler ile geliyor. Gösteride kullanilan motosikletinse ön lastigi Michelin pilot street, arka lastigi orjinal irc idi.
-
Parası olana güzel motosiklet
-
Abs'siz benim için çöp.
Yani özellikle siyahına yandan bakınca motor kendini belli etmiyor.MT-125 öylemi ya.Hem farı hem tasarımıyla baktırıyor kendine.Bu MT25'in farlar ybr'ye benziyor.
(Abs'siz motor getirirsiniz öyle mi? !!! )
-
lastiğin duman olduğu kare de tam karşıya bakın vurur yüze ifadesi gerisini salla bitanesi
Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur
-
irc lastik ABS yok Fiyat 14750. Teşekkürler Yamaha beni kararsızlıktan kurtardın. Canını seven kaçsın ben KTM'ye koşuyorum
-
DKN adlı üyeden alıntı
lastiğin duman olduğu kare de tam karşıya bakın
vurur yüze ifadesi gerisini salla bitanesi
Man in the golden süit...
-
feti_can adlı üyeden alıntı
Sigorta + ruhsat dahil, anahtar teslim fiyatlandırılan motorlar var mı?
Hiçbir mağaza o şekil fiyat vermiyor.Çinliside japonuda böyle.Ruhsat ve sigorta işleri ayrı ücretlendiriliyor.Sıfır alınca böyle maalesef.O yüzden bu motor anahtar teslim asgari 16bine denk gelir,azı yok fazlası var..
PcK0PaT adlı üyeden alıntı
üzerinde ki lastik ne marka desenden anlayabilen var mı ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:03 ----------
sanki önde irc arkada pilot street takili gibi geldi bana ilk resimdeki siyah modelde
Lastikler irc tabiki,standart..birde lastik maliyetini üzerine koyun nerden baksanız pirelli filan 1000 tl tutar,oldumu sana 17binlik motor?
Akıl karı değil bu rakamlar ama ne kadar serzeniş edilsede geçen yıl R25 de olduğu gibi bu motoruda satarlar,işin realitesine gelince işler değişiyor,burda ne yazssak boş aslında,kazanan yine markalar oluyor her türlü..
Şahsi İnstagram Hesabım: _hayalet_ct.mc
Chaos Turkey MC - instagram: chaos.turkey.mc
Superlight Türkiye Facebook Sayfamız: slturkiye
-
Motor tutmazsa aea nin olasi muhtemel bölümleri mt25 ile karadeniz, Barkın abinizden mt25 ile kamp teknikleri, 250ss naked kiyaslamasi
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)