Yıl olmuş 2016 adamlar hala abssiz, irc lastikli motoru 15.000tl üstüne satmaya çalışıyor anlamadım ben bu motoru kim hangi gerekçeyle alacak ?
Yıl olmuş 2016 adamlar hala abssiz, irc lastikli motoru 15.000tl üstüne satmaya çalışıyor anlamadım ben bu motoru kim hangi gerekçeyle alacak ?
Ben alacağım. Nedenini de şöyle açıklayayım.
Eğer alacağım motor ilk motorum olmasa yada daha önceden motorlar ilgili bir deneyimim olsa idi gider mt07 alırdım. bu sebeple 250lik naked'lar arasından görselliği en iyi model olan yamaha mt-25 tercih ediyorum. Fiyatının fazla olması , özellikle Abs olamaması büyük bir - tabi ki de ama abs yok diye bu motordan vazgeçemem. (motoru sadece şehir içi ve gündüz kullanacağım. Diğer zamanlarda golf7 imi kullanırım). Duke tercih etmememin sebebi ise turuncu rengi. Ben MT-25 i siyah alacağım, Kask olarak da İcon Variant Ghost Carbon alacağım tabi stocklarda bulabilir isem.
1250 tlye nerede ruhsat+plaka alıyorsunuz çok merak ettim.
şu an 250tl değildir ruhsat+plaka. sigortayı da dahil etseniz anlarım.
Bu motoru merak ediyordum. Fiyatını özellikle. ABS olsaydı 16.000 lira olsaydı alırdım. Abs'siz bu fiyatla bu motoru benim gibi 2 iş yapıp boş vakitlerinde de ekstra garsonluğa giden biri almaz. Parası olan alsın.
Abs konusunda insanların bilinçlenmesi çok hoşuma gidiyor.Eskiden olsa "Siz fren yapmayı bilmiyosunuz yea" diyen çok olurdu.
Yamaha,Türkiye'ye 3. Dünya ülkesi muamelesi yapmaktan vazgeçip ABS'li motorlar getirmeli artık.Özellikle düşük cc'ye.Çünkü alan adam zaten acemi.Frenlere asıldı mı Allah korusun istenmeyen sonuçlar yaşar.Velhasıl ABS şart...
arkadaşlar o değilde r25 ciddi anlamda parça kalitesi olarak iyi değil,r125 daha kaliteli parçalara sahip,umarım mt25 de parça kalitesi yüksektir.
Merak edip yamahanin sitesine baktim, böyle bir motosiklet yok.
Onun yerine MT03 diye bir model var.
Kasa ayni gibi duruyor.
Yamaha'nin Türkiye için özel bir model üretecegini rûyamda görsem inanmayacagimdan bu motosiklet muhtemelen melez.
Saniyorum MT 03 kasasina 250cc bir motor uydurup, MT25 diye satacaklar.
Böyle modellere dikkatli yaklasmak lazim.
R25 de abs var mıydı da abs bekliyordunuz anlamadım.
Aman aman birde abs siz bu fiyatsa ABS olsa 17000 olur
Yamahanın sitesinde bu tanıtımla ilgili tek kelime yok yada ben bulamadım.İlginç.
Bugüne kadar kaçımız abs'li motosiklet kullandıda olmazsa olmaz gibi bahsediliyor? Halen piyasada kampanalı fren sistemine sahip motosikletler varken abs yoksa çöp yorumları filan hiç samimi gelmiyor.
R125 14.250 liste fiyatimi??? Dayi bu ne sacma sapan fiyatlardir. Millet yakittan araba fiyatindan kacip motorsiklet almaya calistikca bunlar yoluna tas koyuyolar.
Bu motordan hic satildi mi? Bugun aynisini park etmis sekilde gordum hic yaninada gidip bakmadim ama yamahaydi on far sele yukseligi falan ayni?
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:57 ----------
oha. Mt 07 ye en son baktigimda 19.000 liraydi nolmus la boyle. altin-dolar bile bu kadar hizli yukselmiyor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)