Tripl 3 tekerlekli scooter. Danimarkalı üreticiden çok farklı bir model
Reklamlar
-
Reklamlar
-
model olarak traktorden mi esinlenmisler acaba
-
Ne kadar şekil olmasada, tamamen işlevsel buldum.
Degerlendirilebilir büyük bir bagaj hacmi var.
-
Motosiklet Eğitmeni
Bir ay kadar önce kendi bloğumda paylaşmıştım bu aleti.
http://motosikletliyim.blogspot.fr/2...tripl.html?m=1
Burada kısa geçildiğine bakmayın çok yakında her yerde görmeye başlarız bu aleti.
Çünkü o bagaj yapılandırılabiliyor.
Mesela isterseniz soğutucu dolap ya da ısıtıcılı dolap şeklinde sipariş edebiliyorsunuz.
Yemek servisi yapan firmalar için bulunmaz nimet.
Yine aynı şekilde meşrubat dondurma satışı gibi işlerde de çok işe yarayacaktır.
Üstelik trafik tescili gibi saçmalıklarla da uğraşılmayacak.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
Evet bagaj hacminden ötürü işlevsel ama bu alet yurt dışı standartlarına uygun sadece Ülkem de bunu kullanmaya kalksan kaldın trafik de.Motosiklet in amaçlarından biri de trafik derdinden kurtulmaktır.Bu biraz geniş olmuş sanki ya Bizim kuryelere baksana geleceğin yarışçısı hepsi bunun ile nereye aralara girecekler... Çoğu maxiscooter bile trafik de sıkışıyor zaman zaman.
-
Zamboni'ye benziyor.
-
dondurma satılır bununla :D
-
Tasarımcıya en çirkinini yapın demişler.
-
Avrupa ülkelerinde kargo elemanları için işlevsel...ya da pizzacılar için...ya da motorla satış satış ypılabilir ürün teşhiri vesaire...
-
Bu tip araçları benzinli üretseler yine çok satar zira çok işlevsel 2 parça eşya için kocaman arabalar geziyor bütün gün şehir içinde.
-
tasarımcıya işlevsel yapın demişler.
-
Doğru söyleyin, alır mısınız? Ben almam.. Belki bir pilav arabası ya da midye dolması tezgahı olarak değerlendirilebilir. Bu da bize uymaz herhalde..
-
1000 lt bagaj tek kisilik sele???
uzerine bi fiberglass kabin konsa arabaya direk alternatif olacak
-
benim hoşuma gitti. üzerinde 300-400 cc lik benzinli motor olsa uzun yol yapanlar için şahane. İstediğini koy ön tarafa hatta yağmur yağdığı zaman aç bagaj kapağını otur içinde sele az geniş olacak oh mis
-
Kargo şirketleri için ideal
-
04 Aralık 2015, 02:11
Tasarım hatası var. Yükü çekişin üzerine koyarsan fazla enerji harcarsın,yükü çekişin önüne koyarsan daha fazla enerji harcarsın ama çekişi yükün önüne koyar çekerek götürürsen az enerji harcarsın. basit bir el arabası ile deneyebilirsiniz.enerjinin gıdım gıdım harcanması gereken Elektrikli araç için saçma olmuş..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)